yok daha yapmadı, 1 ay sonra
aslında tam konuyla alakalı, arkamdan konuşan kişi o
İki ucu b.klu değnek o zaman. Biraz daha bekle madem mutlaka bir yerden patlak verir. Çok karışmış zaten ortalık. Aslında bir yüzleşme falan yapsanız? Böyle herkes gelse de kim ne dediyse konuşulup anlaşılsa.
merhaba güzel bayanlar. ben birşey sormak istiyorum size.
seçmek zorunda kalırsanız ne seçersiniz : kendinizi aklayıp en yakın arkadaşlarınızdan birinzi zor durumda bırakmakmı, yoksa arkadaşınızı zor durumda bırakmamak için susmakmı?
şu anda ben arkadaşımı zor durumda bırakmamak içn kendimi aklamıyorum ama ne kadar dayanırım bilmiyorum. bi şekilde kimseye zarar vermeden nasıl çözerim bunu
Benim hayatım bu tip durumlarda susup 'kim ne derse desin, ne olduğumu biliyorum, burada da doğru olanı yapıyorum' diye düşünmekle geçti. Sonra bu tip durumlara neden düşüldüğünü sorgulamaya başladım. Çevremde pek arkadaşım kalmadı.
Valla en kil oldugum durumlarsan biri , arkadaslar bisey der sonra lutfen aramizda kalsin der..
Biseyde diyemiyosun , pini cekilmis bomba gibi kaliyosun...
Onun icin biri bana bisey anlatiginda , artik direk diyorum. Bosuna aramizda kalsin deme , sinir olacagim biseyse soylerim.
Carrie cim en yakın arkadaşın seni zor durumda bıraktığına göre neden kendini aklamayasın ki..
en yakın arkadaşım bırakmadıki beni zor durumda ebruşçum
Ben olsam kendimi temize cikaririm bebek.
Bu durumda sadece esine soyle gercegi, su arkadastan duydum diye. O en yakin arkadasinla konussan dicem zor durumda kaldigini da o zaman da bu kiz zor durumda kalicak, milletin gozunde laf tasiyan biri olcak. Esinle yuzlestir dicektim ama kabul eder mi bilmem.
bu arda cem garipoğlu intihar etmiş duydunuzmu
Butun dayiligi sana mi kiz bu adamineşimle yüzleşir arkadaşım biliyorum ama adım çıkmış ya bi kere ous bile zor inanıyor bana yaaa.
birde şuda bir gerçekki ous biraz pısırık biri. kardeşindende ödü patlıyor gibi geliyor bana. öyle değil diyor ama öyle öyle ben görüyorum. geçen kaynanamın evindeydik ous kardeşiyle alakalı bişey dedi annesine görsen ckocakarılar gibi hafif eğildi annesinin neredeyse kulağına söylüyor bide yaka silkeliyor korkuyor kardeşi duyacak öyle dediğini diye.
aklayabiliyosan akla kendini.. kaybedicek bişiyin yok nasılsa herşey dökülmüş ortaya.. gerekirse daha da çirkinleşsin olay..
ama o kızı yerin dibine sokmalııısınn!!!
ölmüşmü?
Butun dayiligi sana mi kiz bu adamin
Bu olay kayninin evlenecegi kizla mi ilgili?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?