birşey

yok daha yapmadı, 1 ay sonra
aslında tam konuyla alakalı, arkamdan konuşan kişi o

İki ucu b.klu değnek o zaman. Biraz daha bekle madem mutlaka bir yerden patlak verir. Çok karışmış zaten ortalık. Aslında bir yüzleşme falan yapsanız? Böyle herkes gelse de kim ne dediyse konuşulup anlaşılsa.

istemezler, benim söyleyeceklerimden çekinirler.

şimdi ousun, kaynanamın, görümcemin, çevrenin gözünde ben dedikoducu, iftiracı ve kıskanç biriyim. benim dedikodumu yapan şahısta oooooo, o hayatta öle konulara girmez, o seni hiç kötülermiiii, millet ne biliyosa senden biliyor, o kimseye anlatmaz modunda herkes yanii anladınızmı
ben kara keçi

ousta bana geçen dediki bir kişiden daha duyayım aileyle alakalı bir dedikodu senle bozuşuruz dedi. benden bildikleri ne malum belki kardeşin anlatıyordur dedim, yok benim kardeşim böyle şeyler yapmaz yaparsan sen yaparsın dedi

Benim hayatım bu tip durumlarda susup 'kim ne derse desin, ne olduğumu biliyorum, burada da doğru olanı yapıyorum' diye düşünmekle geçti. Sonra bu tip durumlara neden düşüldüğünü sorgulamaya başladım. Çevremde pek arkadaşım kalmadı.

ben neden bu duruma düştüğümü çok iyi biliyorum ve iyikide yapmıştım bütün yaptıklarımı hiç pişman değilim. bi daha olsa bi daha yaparım onlarla ömrümün sonuna kadar küs kalsam bile yaparım.
bu işin içinde bu arkadaşım olmasaydı dar ederdim onlara

bu arda cem garipoğlu intihar etmiş duydunuzmu

Valla en kil oldugum durumlarsan biri , arkadaslar bisey der sonra lutfen aramizda kalsin der..
Biseyde diyemiyosun , pini cekilmis bomba gibi kaliyosun...

Onun icin biri bana bisey anlatiginda , artik direk diyorum. Bosuna aramizda kalsin deme , sinir olacagim biseyse soylerim.

hepiniz söyliyim diyosunuz yani :)
yada ilkten isim öylemesem desemki
arkamdan ne atıp tutuyorsun delikanlıysan yüzüme söyle
kim ne falan derse
sen ne kime dediğini çok iyi biliyosun asabımı bozma fena yaparım sizi o kadar söylüyorum. bunu istersen bir tehdit olarak algıla

Carrie cim en yakın arkadaşın seni zor durumda bıraktığına göre neden kendini aklamayasın ki..

Ben olsam kendimi temize cikaririm bebek.
Bu durumda sadece esine soyle gercegi, su arkadastan duydum diye. O en yakin arkadasinla konussan dicem zor durumda kaldigini da o zaman da bu kiz zor durumda kalicak, milletin gozunde laf tasiyan biri olcak. Esinle yuzlestir dicektim ama kabul eder mi bilmem.

eşimle yüzleşir arkadaşım biliyorum ama adım çıkmış ya bi kere ous bile zor inanıyor bana yaaa.
birde şuda bir gerçekki ous biraz pısırık biri. kardeşindende ödü patlıyor gibi geliyor bana. öyle değil diyor ama öyle öyle ben görüyorum. geçen kaynanamın evindeydik ous kardeşiyle alakalı bişey dedi annesine görsen ckocakarılar gibi hafif eğildi annesinin neredeyse kulağına söylüyor bide yaka silkeliyor korkuyor kardeşi duyacak öyle dediğini diye.

aklayabiliyosan akla kendini.. kaybedicek bişiyin yok nasılsa herşey dökülmüş ortaya.. gerekirse daha da çirkinleşsin olay..
ama o kızı yerin dibine sokmalııısınn!!!

Butun dayiligi sana mi kiz bu adamin
Bu olay kayninin evlenecegi kizla mi ilgili?

aklayabiliyosan akla kendini.. kaybedicek bişiyin yok nasılsa herşey dökülmüş ortaya.. gerekirse daha da çirkinleşsin olay..
ama o kızı yerin dibine sokmalııısınn!!!

çirkinleşsin istiyorum zaten

benim hiç bir korkum yok.
çıksınlar karşıma hesaplaşalım

Butun dayiligi sana mi kiz bu adamin
Bu olay kayninin evlenecegi kizla mi ilgili?

dayılığı banada sökmüyor ama arasıra yapmaya çalışıyor. gösterecem ona cümbüşü.
evet o kızla alakalı, onu millete aklamak için bana çamur atıyor kayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…