Hanımlar merhaba.. aslında bu buyuk hatta bır dert degıl.. konuyu acmamdakı vesıle arkadasım.
benden ıstedıgı fıkır ve benımde sızı tavsıye etmem uzerıne burdayız.:) kendınce acıklaması şöyle :)
Bir seyi cok ıstersen mutlaka olur. yada bırseyı cok ıstersen ustune cekersın. dıye bı soylentı var.
pekı sızcede bu boyle mı?
bırseyı cok ıstersen.bırsey ıcın hıc bısey yapmadan yurekten ıstersen kendıne yakınlastırmısın?
Arkadasımın sıkıntısına yakın bır ornekle acıklayalm.
bırını cok sevıyor yada etkılenıyor. olmayacak bırısı yani olmayacak duaya amın demek onunkısı. benım fıkrım ımkansız olması onu cezbedıyor.
ama o kadar cok yogunlasıyor kı gorustuklerınde hıssettırmese bıle karsı tarafın aynı seylerı hıssetmesı ıcın verdıgı enerjı takdıre şayan.yani amac bırlıkte olmaktan zıyade karsı tarafında aynı hıslerde olması.
onun bana yorumu sen sevdıgın adamla evlı oldugun ıcın anlamıyorsun :))
bende sızı tavsıye ettım.
asıl merak ettıgı bırseyı yurekten dılemek onu kendıne cekmekmıdır. fıkırlerınızı esırgemezsenız cook memnun olacagız sevgıler
Var mı öyle bir dünya yahu?
Birşeyi çok istersen onu isteğin doğrultusunda çabada gösterirsin ; ama bu da olmasına garanti değildir.
Arkadaşınız durumunda şu olabilir;
O kişiyi çok istediğini telepatik olarak ona hissettirdiğini zanneder oysa ki bu hareketlerine ve sözlerine illa ki yansır.
Karşı taraf durumu çakar ve karşılık veresi varsa verir.
Bu da bir mucize değil,aşkın doğal sürecidir.
benim hayatımda "bir şeyi çok istersen olmaz"a o kadar örnek var ki o yüzden bir şey diyemiyorum..
fakat bildiğim bir şey var ki düşünceler sirayet eder..
şöyle ki; bir insanı haddinden fazla düşünmek.. karşı tarafında durduk yere aklına düşünen kişiyi getirtiyor..
bu açıdan bakınca evet arkadaşınız haklı olabilir...
kalben istediği ve düşündüğü sürece,karşı tarafa bu bir şekilde belki bir rüya yoluyla olur artık bir şekilde ulaşır :)
istediğin şeyi elde edebilmek için çaba göstermek lazım ama insan yeterince çaba gösterir vede bu çabayı gösterdiğine inaniyorsa ve hala o istediği şey gerçekleşmiyorsa bence 2 sebepten dolayı gerçekleşmez 1.henüz zamanı gelmediği için unutmayalimki birşeyi istediğimizde heme hop diye olmuyor herşeyin bir zamanı vakti var insan buna inanmalı 2.istediğin şey bütün çabalarına rağmen olmuyorsa hakkında hayırlısı değildir ondan olmuyordur bunu takıntı hastalık haline getirmemeli allaha hakkımda hayırlısı ver yarabbim deyip herşeyi oluruna bırakmak gerekir benceHanımlar merhaba.. aslında bu buyuk hatta bır dert degıl.. konuyu acmamdakı vesıle arkadasım.
benden ıstedıgı fıkır ve benımde sızı tavsıye etmem uzerıne burdayız.:) kendınce acıklaması şöyle :)
Bir seyi cok ıstersen mutlaka olur. yada bırseyı cok ıstersen ustune cekersın. dıye bı soylentı var.
pekı sızcede bu boyle mı?
bırseyı cok ıstersen.bırsey ıcın hıc bısey yapmadan yurekten ıstersen kendıne yakınlastırmısın?
Arkadasımın sıkıntısına yakın bır ornekle acıklayalm.
bırını cok sevıyor yada etkılenıyor. olmayacak bırısı yani olmayacak duaya amın demek onunkısı. benım fıkrım ımkansız olması onu cezbedıyor.
ama o kadar cok yogunlasıyor kı gorustuklerınde hıssettırmese bıle karsı tarafın aynı seylerı hıssetmesı ıcın verdıgı enerjı takdıre şayan.yani amac bırlıkte olmaktan zıyade karsı tarafında aynı hıslerde olması.
onun bana yorumu sen sevdıgın adamla evlı oldugun ıcın anlamıyorsun :))
bende sızı tavsıye ettım.
asıl merak ettıgı bırseyı yurekten dılemek onu kendıne cekmekmıdır. fıkırlerınızı esırgemezsenız cook memnun olacagız sevgıler
Bir şeyi yürekten istersen kesinlikle kendine çekersin.
Ama her daim istediğin şeye niyetlenirken enerjini yüksek tutman lazım.
Enerji düşerse olmaz ya da çok geç olabilir.
Ama arkadaşınız bir ilişki yaşamak değil de onun da aynı şeyleri hissetmesini sağlamak istiyormuş ya, biraz saplantılı bir düşünce bu.
Benim de öyle şeyler düşünüp istediğim oldu ve gerçekleştirdim de ama daha iyi ve saf duygularla arzulamak her zaman için tercih edilen olmalıdır.
Yoksa sonuç yine fos oluyor.
gercekten oyle bırsey var mıhaddınden fazla dusundugu kesın bana kalırsa.
durduk yere o kısıyı getırıyorsa ılgıncmıs bu.
umarız ulasır ama ulasması yeterlı degıl ıste. uzulecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?