Birtanem'e hediye düşünüyorum, bulamıyorum..

PiandSm

09.09.09 =) Epk.Ek (=
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2012
1.496
880
123
Selam KK üyeleri. Sevgilimin doğum gününe daha 2 ay var ama benim şimdiden bir hediye düşünüp bulmam lazım. Çok zor erkeklere birşey almak ya. Her sene stres yapıyorum ne alsam diye, bir de benimkiyle zevklerimiz pek uyuşmuyor bu tarz konularda.
Kullanabileceği birşeyler istiyor. Öyle süs gibi biyere koymak ne mantık demişti. Takım tutmuyor, takımıyla ilgili birşey alamam. Daha önceleri saat aldım, bir gömlek kazak aldım. Bir de balık almıştım. Şimdi soruyorum istediğin birşey var mı diye, bana tavuk al diyor ya:1: :9:
Bana alternatif sunabilir misiniz kızlar? Şimdiden teşekkürler.

su kaplumbağası al :)
ya da beraber cok fotografınız varsa onları cıkartıp güzel bi albüm cerceve al ya da kendin yap albümü ( ben öyle yapmıştım konularımda var :) )
sigara içiyorsa kültablası ya da değişik çakmaklar var onlardan alabilirsin, üzerine yazıda yazıyorlar.
butik kurabiye de yaptırabilirsin.
hayvanlı ev ayakkabılarında alabilirsin. şimdilik aklıma bu kadar geldi:)

su kaplumbağası al :)
ya da beraber cok fotografınız varsa onları cıkartıp güzel bi albüm cerceve al ya da kendin yap albümü ( ben öyle yapmıştım konularımda var :) )
sigara içiyorsa kültablası ya da değişik çakmaklar var onlardan alabilirsin, üzerine yazıda yazıyorlar.
butik kurabiye de yaptırabilirsin.
hayvanlı ev ayakkabılarında alabilirsin. şimdilik aklıma bu kadar geldi:)

Ah sevse su kaplumbağasını, benim vardı ona bile ıyy bu ne diyordu. Sigara içmiyor çok şükür.:16: Albüm işi olabilir, ya da günlük veya video gibi bişey de hazırlayabilrim diye düşünüyorum. Teşekkürler fikirleriniz için:16:

İlk çıkmaya başladığımızda atkı örüyordum, el emeği dedim hoşuna gider. Takmam ben atkı fln nerde gördün benim atkı bere takıtığımı dedi. Gıcık olmuştum tabi biraz:1: Siteyi inceleyeceğim teşekkürler:16:

içinde tıraş losyonu duş jeli deodorant ı parfümü işte erkek bakım seti gibi olan takımlar var ondan alabilirsin :)

Bir sepet yapıp içine bu tarz şeyler koyabilirim. Teşekkürler:16: Tıraş makinesi mi alsam sakallarını sevmiyorum çünkü:9: of hiç bişey de beğenmez ki gıcığım benim:1:

$adidas-dynamic-pulse-cantali-6-li-kozmetik-seti-parfum-roll-on-dus-jeli-deod-13_25887.webp bak canım böyle bir şey birde sevgilinin doğum günü kışa denk geliyor atkı örebilirsin hem kendi emek verdiğin bir şey olur :D

Eki Görüntüle 576740 bak canım böyle bir şey birde sevgilinin doğum günü kışa denk geliyor atkı örebilirsin hem kendi emek verdiğin bir şey olur :D

hımm, bu güzelmiş beğendim. Çantanın içine bişeyler daha tıkıştırırım:1: ah işte atkıyı denedim de takmıyor beyefndi annesi de kızıyormuş o kadar kazak örüyorum evde bile giymiyorsun diye:1:

hımm, bu güzelmiş beğendim. Çantanın içine bişeyler daha tıkıştırırım:1: ah işte atkıyı denedim de takmıyor beyefndi annesi de kızıyormuş o kadar kazak örüyorum evde bile giymiyorsun diye:1:

canım bir sitede indirimde bu set sana mesaj atayım bak istersen :D

Ah sevse su kaplumbağasını, benim vardı ona bile ıyy bu ne diyordu. Sigara içmiyor çok şükür.:16: Albüm işi olabilir, ya da günlük veya video gibi bişey de hazırlayabilrim diye düşünüyorum. Teşekkürler fikirleriniz için:16:

rica ederim :) hımm anladım ay ne güzel içmemesi :) videoda yapabilirsin onu bende yapmıştım cok begenmişti:)

Düşüncez bakalım orjinal bişeyler:) evet video bir tane yapmıştım güzel olmuştu ama yine yaparım daha uzun ve değişik:) diyim birkaç foto çekinelim diye yeni fotomuz yok bayadır.

Erkek arkadaşımın doğum günü 13 haziran 1983.o tarihli bir gazete bulup almıştım sahaftan.
Parkta hep altında oturduğumuz bir ağacımız vardı,onu kesmişlerdi daha sonra.1 hafta önceden bi fidan diktim yerine.Bir önceki akşamda not astım dalına.Yeşil bi kutunun içinde.
Bir de erkek arkadaşım tasarımcı,çizim filan çok yaptıgı için,en kalitelisinden bi kalem seti almıştım.

Bir de (bu biraz tuhaf olacak ama) erkek arkadaşım göğüslere zaafı var.Gerçi hangi erkeğin yok ki :) bi arkadaşım estetisyen,ondan iki adet silikon rica edip paketlemiştim.arabanın içindeyken verdim şok oldu,çok gülmüştük.

Bu hediyeleri gün içinde farklı farklı zamanlarda verdim.
Bitmedi miiii bitmedi mii diye şaşırırıp durmuştu.

Çok orjinal şeyler bulmuşsunuz. Hele sonuncuya bayıldım, baya bi anısı olmuştur eminim:1: Benim erkek arkadaşım hayvanları çok seviyor, üretmeye ve harçlığını çıkartmaya çalışıyor. Bu aralar acaba buna yönelik birşeyler mi yapsam diyorum ancak nasıl alcam, nasıl vercem, bir de onun istediği gibi birşeyi nerden bulacağım. Zor benim için bu. ama çok mutlu olurdu kesinlikle.

*Şahsına özel (gazete aklıma gelmişti)
*İşine özel (kalem seti almıştım)
*İlgilerine özel (zaafını bildiğim için espri olsun diye silikon memeler :)
*Bize özel ( ağaç dikmiştim)

Sen bunlardan birini seç ve ona yogunlaş.Mesela ben hepsi için ufak tefek birşeyler uydurmuştum işte.Sende benim yaptığım gibi hepsi için ufak tefek şeyler alabilirsin.
Yada tek bir hediyeyle kotarırsın olayı.
Mesela atıyorum arabası olsun istiyordur.Araba alırsın.Çok güzel maketler var.
Mutlaka böle ufak tefek ilgileri oluyor erkeklerin.
Düşün biraz.
Aklına birşey gelirse yaz.Fikir üretebiliriz.

merhaba canım bende sana bir fikir vermiş olayım eşime nişanlıyken doğum gununde bir süpriz hazırlamıştık eşimin arkadaşlarını ayarladım ilkokul arkadaşlarına kadar buldum kamerayı aldım elime herkesi eşimle geçirdikleri özel bir anısı olan yerlere götürdüm ona olan anılarını düşüncelerini dileklerini anlattılar unutamadıkları maceralarını falan yaklaşık 20 kişi ailelerimizide çektim herkesi tek tek sonra bunları bi fotoğrafcıda birleştirip bir video yapmış oldum eşim gördüğünde ağlıyodu o kadar komik o kadar güzel bişi çıktı ki sonunda şuan ara ara açıp izliyoruz gülüyoruz :1: :16: 5 yıllık bir beraberliğimiz vardı eşimle 5 yılında da ona hep özel değişik süprizler hazırladım senin için bi öneri canım :34:

Hepsi de çok güzeller:16: Ben bir ara sıkıntıdan fotğraflarımızla video yapmıştım. Birbirimize çok söylediğimiz sözleri kullanmış, bir de çok sevdiğimiz bir şarkıyı eklemiştim. Çok beğenmişti, bir de slayt hazırlamıştım ilk doğumgününde, bilgisayarında açılmadığı için internet kafede izlemiştik; gözleri dolmuştu:16:

Acaba kullanabileceği eşyalardan oluşan bir kutu hazırlasam, içine renkli kağıtlardan kalpler kesip koysam onlara güzel şeyler yazsam, ya da fotoğraflarımızı çıkartıp bir albüm yapsam mı diye düşünüyorum. İçine de sade hep takabileceği bir küpe(pek takmaz oldu ama güzel olursa takar, arıyordu çünkü güzel birşeyler), beğendiği bir parfüm, bir kitap ya da sevdiği şarkılardan karma bir cd koyabilirim.

bence hayvan türlerinden uzak dur. Kaplumbağa bikere kokuyor. Hem bakımıda zor. Mesela kıyafet alabilirsin. Saat alabilirsin. Parfüm alabilirsin. Mesela ikiniz için vicente loopec öneririm :) neden öyle dediğimi siteye girince anlıcan :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayvan türlerinden istesem de uzak duramıyorum ikimiz de çok seviyoruz. Ve sevgilim bazı türleri besleyip çevresine dağıtıyor, satıyor. İlerde ek iş olarak yapmayı planlıyor hatta. Ben de sonuna kadar destekliyorum onu. (Tavuk yumurtası alcam tanesi 5 tlden:9:) Şaka bir yana gerçekten çok istiyor bunu ve acaba yapsam mı diye ciddi ciddi düşünüyorum. Parfüm konusuna gelince yok o bizi aşar, benim sevgilim parfüm sıkmasa da olur, öyle peşine biri takılır fln Allah korusun :1: :D

Son düzenleme:
Back
X