Birzey'in sade evi buyrun arkadaşlar

Evine bayıldığımı söylemeden edemiyeceğim.
Harika çok sade ama çok şık.
güle güle otur canım,yuvandan sağlık mutluluk eksik olmasın inşallah:Saruboceq:

Evine bayıldığımı söylemeden edemiyeceğim.
Harika çok sade ama çok şık.
güle güle otur canım,yuvandan sağlık mutluluk eksik olmasın inşallah:Saruboceq:

ayy cok teşekkür edrim canım valla böyle güzel yorumlar alınca dönüp fotolara bidaha bakıyorum cok teşekkür edrim begenmenize sevindim...
Allah herkesin yuvasına saglık huzur mutluluk versin.....a.s.a.s.a.s.a.s.

canım çok sade ve huzur veren bir evın var.ömür boyu sağlıklı,huzurlu,mutluluklu oturun.o minnoşa bayıldım buarada maşallah en güzeli ooo:nazar:

eviniz çok güzel eşyalara bayıldım özellikle yemek odasına ;)
bide hep istediğim şeydir mutfakta lavabonun önünde cam olması çok hoşuma gidiyoo :))

eviniz çok güzel eşyalara bayıldım özellikle yemek odasına ;)
bide hep istediğim şeydir mutfakta lavabonun önünde cam olması çok hoşuma gidiyoo :))

cok teşekkür edrimcanım
istemeye devam et canım daha cok iste hayalinde ne varsa Allah hepsini veriyor inan bana...:nazar:

çok güzel çok sade bi evin var maşallah :nazar: huzurla oturun bi ömür inşallah :asigim:
birde bişey sorucam mutfak dolaplarında parlak beyazı seçmen hiç sorun oldumu el izi yapmak, leke kalmak gibi sebeplerden :utangac:

çok güzel çok sade bi evin var maşallah :nazar: huzurla oturun bi ömür inşallah :asigim:
birde bişey sorucam mutfak dolaplarında parlak beyazı seçmen hiç sorun oldumu el izi yapmak, leke kalmak gibi sebeplerden :utangac:

canım önce teşekkür ederim güzel
dileklerin ve yorumun için....a.s.
Meltememrecim dalaplarım aksıne hiç belli etmiyor
farketmişsindir küçük bir kızım var heryeri ıslak kirli farketmez
elleriyle elliyor heryeri ama mikrofiber bezle siliyorum hiç sorun olmuyor
ama aynı dolabı siyahını yaptıran tanıdıklarım var cok
şikayetciler. mesela fırınımda el izleri belli oluyor ama dolaplarda belli olmuyor canım...a.sa.s

bebiş çooook tatlıı :emir_bebek:
beyaz çok hoş olmuş evinde bnce canm...süper :lepi:
evini çok begendm cidden,sağlıkla oturun inş :))

valla içim açıldı renk uyumu muhteşem
güle güle oturun
bebiş pek tatlı maşallah Allah bağışlasın

evin harika canım güle güle otur yalnız birşey sorucam bizde yeni ev yaptırıyoruz mutfakta şu tezgah arasına yaptırılan mozaiklerin aralarını temizlemek kolay oluyormu tanıdıklarım zor olur diyorlar sence bende yaptırayım mı?

Hayırlı olsun eviniz...
Çok güzel döşenmiş ....
Mutfak ve banyonuza bayıldım..
Ferah evler çok güzel oluyor gerçekten....
Ağız tadıyla oturun inş.

evin harika canım güle güle otur yalnız birşey sorucam bizde yeni ev yaptırıyoruz mutfakta şu tezgah arasına yaptırılan mozaiklerin aralarını temizlemek kolay oluyormu tanıdıklarım zor olur diyorlar sence bende yaptırayım mı?

canım bizim kşler cam mozaik onun arsına antibaktiriyel derz aldık fiyat olarak pek bi fark yoktu iyikide öyle yaptırmısım..
halıyle bazen salcalı yemek falan aralarına sıcrıyor hemen farketmesem kuruyor tabı ama ınanırmısın sadece nemli bir bezle siliyorum cok kolay cıkıyor :nazar::nazar:kesınlıkle tavsıye edrim

Back
X