- 29 Aralık 2018
- 44
- 13
- 3
- Konu Sahibi Teacherrrr
-
Şişmesi normal ama 2 ay kadar da fazla geldi bana.doktor asimetri olabilir dedi.ondan korkuyorum geçmez diyemeraba ben de dün oldum sağ tarafım şiş sadece. sol da bişi yok. okuyunca korktum
canım kim ameliyat etti seni. mutlaka doktora göster. insanın yüzünün bazen iki tarafı asimetrik olmuyor. benim sağ yanağım daha tombikti. ordan 1ml daa fazla yağ aldılar. peki napackmış doktor. cidden çok üzüldümŞişmesi normal ama 2 ay kadar da fazla geldi bana.doktor asimetri olabilir dedi.ondan korkuyorum geçmez diye
Ufuk askeroglu yaptı sizinkini kim yaptı.bana zaten ameliyattan önce demesi ki asimetri var diye ben hala sis dedim öyle dedi asimetri olabilir diye.bakin size demiscanım kim ameliyat etti seni. mutlaka doktora göster. insanın yüzünün bazen iki tarafı asimetrik olmuyor. benim sağ yanağım daha tombikti. ordan 1ml daa fazla yağ aldılar. peki napackmış doktor. cidden çok üzüldüm
Bi de canım sana ne kadar sürede kesin düzelir dedi doktor bana hala sis dedikten sonra 6 aya kadar yolu var dedicanım kim ameliyat etti seni. mutlaka doktora göster. insanın yüzünün bazen iki tarafı asimetrik olmuyor. benim sağ yanağım daha tombikti. ordan 1ml daa fazla yağ aldılar. peki napackmış doktor. cidden çok üzüldüm
evet bana da 6 aya kadar tam oturur dedi. hadi ya ufuk askeroğlunu iyi diyorlardı. bende ünlü doktorlara param yetmiyor diye üzülüyordum . konya da mehmet öztan yaptı canım.bu gün 3. günüm. inş bi aksilik olmaz sizde deBi de canım sana ne kadar sürede kesin düzelir dedi doktor bana hala sis dedikten sonra 6 aya kadar yolu var dedi
Inşallah olmaz.sizin asimetriyi anlamış ama iyi doktor demekki. Beni asimetri anlamında hiç kontrol etmedievet bana da 6 aya kadar tam oturur dedi. hadi ya ufuk askeroğlunu iyi diyorlardı. bende ünlü doktorlara param yetmiyor diye üzülüyordum . konya da mehmet öztan yaptı canım.bu gün 3. günüm. inş bi aksilik olmaz sizde de
merhaba şişliğiniz indi mi.?kizlar 2 ay önce bisektomi oldum sol taraf hala diğerinden şiş duruyo.doktor da asimetri olabilir dedi kontrole de gidemedim daha basina boyle bisi gelen var mi
Evet daha iyi oldu galiba gozumde alisti cok farkedemiyorum rahatsiz etmiyo yani oturdu gibi sizin?merhaba şişliğiniz indi mi.?
Benim bir buçuk ay oldu korkunç bir apse var hala sol tarafta şişlik var top gibiEvet daha iyi oldu galiba gozumde alisti cok farkedemiyorum rahatsiz etmiyo yani oturdu gibi sizin?
Top seklinde sislikler olabilirmis buyuk ihtimal gecermis.masaj yapin ama benim doktor oyle demistiBenim bir buçuk ay oldu korkunç bir apse var hala sol tarafta şişlik var top gibi
Teşekkür ederim bende de gitti asimetri memnunum yani 6 aya anca oturur demişlerdi ve kalıcı olması gerçekten çok iyiiMerhaba. Yaklaşık 2,5 yıl önce bişektomi olmuş ve tüm ödem evrelerinden geçmiş biri olarak yazıyorum içiniz rahat olsun. Benim yüzüm ameliyatın 15.günü aniden şişmeye başlamıştı. İnmesi yaklaşık 1 ayı buldu. Çok doğal bu süreçler. Vücut boşluk kabul etmiyor, bir şeyi yerinden çıkarınca hemen yerini suyla yani ödemle dolduruyor. Yaklaşık 6 ay da asimetrilerim gitmedi. Gülerken ve konuşurken özellikle dudaklarımda ciddi asimetri vardı. Bazı yerlerde az az his kaybı. Bunların hepsi zamanla düzelip oturuyor. Şimdi hiçbirinden eser kalmadı. Sadece bu sürecin geçici olacağına inanın. İyi ki yaptırmışım diyeceksiniz. Ben çok meşakkatli bir süreç geçirmeme rağmen kesinlikle olmuşum diyorum.
Bende 2 hafta önce oldum bir tarafım şiş görünüyor umarım geçerkizlar 2 ay önce bisektomi oldum sol taraf hala diğerinden şiş duruyo.doktor da asimetri olabilir dedi kontrole de gidemedim daha basina boyle bisi gelen var mi
10 gün önce oldum şişliklerim indi ama istediğim oyuntu ve incelme olmadı sanki. Bilen herkes hiçMerhaba. Yaklaşık 2,5 yıl önce bişektomi olmuş ve tüm ödem evrelerinden geçmiş biri olarak yazıyorum içiniz rahat olsun. Benim yüzüm ameliyatın 15.günü aniden şişmeye başlamıştı. İnmesi yaklaşık 1 ayı buldu. Çok doğal bu süreçler. Vücut boşluk kabul etmiyor, bir şeyi yerinden çıkarınca hemen yerini suyla yani ödemle dolduruyor. Yaklaşık 6 ay da asimetrilerim gitmedi. Gülerken ve konuşurken özellikle dudaklarımda ciddi asimetri vardı. Bazı yerlerde az az his kaybı. Bunların hepsi zamanla düzelip oturuyor. Şimdi hiçbirinden eser kalmadı. Sadece bu sürecin geçici olacağına inanın. İyi ki yaptırmışım diyeceksiniz. Ben çok meşakkatli bir süreç geçirmeme rağmen kesinlikle olmuşum diyorum.
Benimkinin şişliği nerdeyse 2 ay geçmedi olalı 5 ay oldu anca toparlaniyo doktor demisti zaten 6 ayı bulur toparlanması diye.yani daha erken senin için paniğe kapilma10 gün önce oldum şişliklerim indi ama istediğim oyuntu ve incelme olmadı sanki. Bilen herkes hiç
Bir fark yok diyorlar sizce erken mi biraz daha beklemelimiyim?
Evet normal bi süre gider o şişlik 1 ay 2 ay hatta 6 aya kadar oturması devam eder sonra gidiyo kendiliğinden.buz uygulaması yapabilirsinya bende dün oldum yüzüm davul gibi normal öi bu kadar şişmesi şişliklerden konuşamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?