bişey olur mu? pos cihazı konusu

little bird

❤️‍🔥
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
3.245
5.439
358
Kütahya
merhabaa birkaç saattir içime sıkıntı oldu bugun bilindik bir yerden yemek söyledim. pos makinesine şifreyi girerken yukarda tuttu kaç lira için şifremi girdiğimi görmedim sonra da geç çekiyor fiş istemiyorsanız gideyim beklemeyin dedi ben de o an tamam dedim boşluğuma geldi. fazla para çekemez kart hareketlerinden görürüm illa da. kartımın bilgilerini kaydetme gibi bişey var mı? sizce bişey olur mu? sipariş verdiğim yer uluslararası bir yemek firması

Sabah kalkıp bugün kafama ne taksam acaba diye düşündünüzmü doğru söyleyin ne olcak allah aşkına bakın fazla çektiyse zaten iade olur adamların yeri belli sonuçta.

Ünlü pizza zincirlerinden olan bir marka bundan bi kaç sene önce eskişehirde teslimat yapacağı pizzanın üzerine tükürmüş ve o şekilde vermişti. Uluslararası olması önemli değil yani çalışan kopyalama posu kullanmış da olabilir bilemeyiz. Bence siz kart hareketlerinizi bi kaç gün takip edin. Provizyon işlemlerine de dikkat edin. Birşey olduğu anda iptal edersiniz kartı.

teşekkürler herkeseee. biraz huylu birliyim daha önce annemin kartından biri para çekmeye çalışmıştı bir kaç kez o zamandan beri

Pos kasadaysa bazen kartı garsona verip şifresini söylüyorum kendi çeksin diye, ben büyük rahatım sanırım kart kopyalanması her zaman başımıza gelebilir zaten, olmasını istemeyiz tabi ama öyle bir durum çabuk tespit edilir, varsa şüpheli haller harcama itirazı yapılabilir falan. Çözümsüz değil yani endişe etmeyin.

Az önce pizza yemişimdir

Kartınızı kontrol edin, şüpheleniyorsanız kapatın geçici süreliğine. Kapıya gelen pos cihazıyla kartı kopyalanan arkadaşım var. Ben en temizi online ödeme yapıyorum sanal kartımla. Uluslararası zincirler olmasının hiç önemi yok çünkü franchise bunlar. Bu dolandırıcılığı yapanlar da kuryeler oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…