- Konu Sahibi little bird
-
Sabah kalkıp bugün kafama ne taksam acaba diye düşündünüzmü doğru söyleyinmerhabaa birkaç saattir içime sıkıntı oldu bugun bilindik bir yerden yemek söyledim. pos makinesine şifreyi girerken yukarda tuttu kaç lira için şifremi girdiğimi görmedim sonra da geç çekiyor fiş istemiyorsanız gideyim beklemeyin dedi ben de o an tamam dedim boşluğuma geldi. fazla para çekemez kart hareketlerinden görürüm illa da. kartımın bilgilerini kaydetme gibi bişey var mı? sizce bişey olur mu? sipariş verdiğim yer uluslararası bir yemek firması
Arkadaş biraz fazla endişeli biri sanırım.Sabah kalkıp bugün kafama ne taksam acaba diye düşündünüzmü doğru söyleyinne olcak allah aşkına bakın fazla çektiyse zaten iade olur adamların yeri belli sonuçta.
Çok geçmiş olsun.Dün hem benim hem kardeşimin kartının kopyalandığını ve hesabımızdaki bütün paranın boşaltıldığını gördüm hafife almayın ve çöl dikkat edin sabahtan beri banka adliye suç duyurusu uğraşıyoruz
Az önce pizza yemişimdirÜnlü pizza zincirlerinden olan bir marka bundan bi kaç sene önce eskişehirde teslimat yapacağı pizzanın üzerine tükürmüş ve o şekilde vermişti. Uluslararası olması önemli değil yani çalışan kopyalama posu kullanmış da olabilir bilemeyiz. Bence siz kart hareketlerinizi bi kaç gün takip edin. Provizyon işlemlerine de dikkat edin. Birşey olduğu anda iptal edersiniz kartı.
TeşekkürlerÇok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?