Bişey sormak istıyorum

Fatma veysel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
3
0
1
35
Ben hamile kaldıktan sonra Bı kişiyle daha beraber oldum çocuğumun ona benzeme ıhtımali var mı ve zararı
Var mı istemeyerek olan bısey dı

Bir nevi öyle oldu

şimdi herkes yeni üye ve ilk konun cinsellik olduğu için hatta cinsellik de değil böyle anormal bir soru olduğu için senin fake olduğunu düşünüyor.haklılar.

ben öyle olmadığını varsayarak tecavüze mi uğradın dedim,öyle gibi cevabını aldım.bunun gibi si olur mu?

Ne alakası var bi şekilde yakınlaşma oldu ama bunun o duruma gelecegını bılemezdım ne kadar istememde oldu

Ne alakası var bi şekilde yakınlaşma oldu ama bunun o duruma gelecegını bılemezdım ne kadar istememde oldu

ha anladım.isteyerek oldu yani.evlisin hamilesin ve başka bir adamla daha sevişip bebeğin ona da benzeyip benzemeyeceğini soruyorsun

inşallah sahte konudur diyorum.

ya dalgami geciyosun.ne halt yediysen yedin.mubarek olsun.yedigin halti dusunmuyosun.cocuk kime benziyecek onun pesine dusmussun.midem bulandi kahvaltiyi nasil yapicam şimdi.

Buram buram fake kokuyor başka işiniz yok mu allah aşkına böyle boş işlerle ugrasiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…