Bişey sormak istıyorum

Yok benzemez korkma. Bidaha sevişirsen başkasıyla ona benzer ama sakın yapma öyle şeyler.
Bişey sormak istiyorum " beynini bağışlamış olabilir misin ?"

Yok kız o öyle değil ilk kıpırdadığını hissttiğinde derler aman çirkinlerle dolaşmayın neme lazım nezaman kıprışacağı belli olmaz

Uf bibi oynama konu sahibiyle. Ciddi ol.
Konu sahibi eger kiriginla sadece dokunduysaniz ve tukuruk yada sivi temasi varsa sorun yok. Ama eger opustuyseniz ve helede cinsel temas olduysa su an esinle beraber oldugundaki dollesen dna" nin arasina bide kiriginin dnasi karisti. Cunku bilirsin dollenme bi kac gun suruyor ve disardaki etkenler etkiliye biliyor o dollenme durumunu. Mesela dusuk yapanlarda dollenme gerceklesemiyor cunku cogu zaman ne yapmis oluyorlar? agir bisey kaldirmis oluyorlar. Ona benzer bisey.

Beni gömdün mü ironi mi yaptın çözemedim neyse

Konu fake değilse konu sahibi pek akıllı değil belli ki kocasını veya işte hamile kaldığı kişi sevgilisi mi neyse onu aldatıyor derdi de çocuğunun kime benzeyecek oldugu,bir de zaten birliktelikle çocuğa gen geçeceğini sanıyor

Yaaa bi bitmediniz. Ye ekşiyi çıkar Ayşeyi, Ye tatlıyı çıkar Hakkıyı. Seninki ne olsa?

Ye NANEYİ... Ama ne çıkar bilemem.

Bu çocuk kimden? 9 ay sonra sinemalarda.

Ben hamile kaldıktan sonra Bı kişiyle daha beraber oldum çocuğumun ona benzeme ıhtımali var mı ve zararı
Var mı istemeyerek olan bısey dı

Var tabii ki hatta ilişkiye girmeden mavi lens takarsan bebek mavi gözlü olur.

Ay nolur bu konu kapansında artık kimse yazamasın bi kaybolsun ortalıktan.
Fakedir diye ümid ediyorum..
ama ya değilse ..

Beni gömdün mü ironi mi yaptın çözemedim neyse

Bibbi seni gomermiyim hic bee.
Mantikli knusmaya davet ettim sadece.

Konu sahibi dollenmeyi dis etkenlerden dolayi etkiledi, su an iki dna birbirne karisti buda demek oluyorki bebegin yari tarafi kocasina diger tarafi kirigina cekicek. Mesela egerki biolojik babasi yoldan yururken saga giderse, kizi/ ogluda sola gitmeyi secerse bu demek oluyorki bu dna kiriktan geldi. Yada mesela yemek yerken cocugu" anne babam bu yemegi seviyor ama ben sevmiyorum"dese o zmn bi dusunmeli insan.

ne dmeek bi nevi tecavuz sayılır....önce tecavuze yeltendı sonra baktın zevk mı aldın.? fake mısın nesin defol git ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…