Kizlar moralim bozuk icimi dokmek istedim.Onceki konumdan bilenler bilir konustugum biri vardi olmadi.Kendisiyle 2 ay kadar konustuk 1ay hersey iyi canim,cicim gelecege yonelik planlar bile yapmistik.İs ciddiye binmeye baslayinca geri cekilmeye baslamisti.Suphelendim ve onun hesaplarini stalkladim.
Maglum sosyal medya sitelerinden birinde eski sevgilisini unutamadigina dair iletiler gormustum.O zaman daha konusuyorduk tabiki de yalanlamisti hayir unuttum demisti.Ayni iletiler devam edince ustune gittigimde yasanmisliklari unutmaya calisiyorum demisti bana konuyu oyle boyle kapatmistik.Tabi bende ne kadar hoslansam da uzaklasmistim.Psikolojisinin iyi olmadigini,yeni bi iliskiye hazir olmadigini birde kafa yapilarimiz uyusmuyor bahanesiyle benden biseyler baslamadan ayrilmisti.
Ona o kadar deger verdim aileme yalan soyleyip yanina gittim.O ara hersey superdi tabi elimi tutmalar,sarilmalar falan hersey iyi gibiydi.Onun icin eski kiz arkadasinin ona yapmadigi fedakarliklari yaptim.Anlayis gosterdim oolmadi bana ilgisiz davrandi.
Anlattigina gore eski kiz arkadasi cok acimasizmis ayrilirken onu en hassas yerinden vurup gaddarca uzup aglatmis.
Yani insan ask acisi cekebilir saygim vardir ama insan kendisini gercekten sevmeyen bu kadar uzen degmicek biri icin aci cekmesi aklim mantigim almiyor.Kendisine ustelik bu konuda fikirler dahi verdim.Adam yine ayni kafada ben hep boyle olucam boyle surer mantigiyla hareket ediyor.
Biz ayrilalli 2 ay oldu yapmamam gereken bisey yaptim ve hesabina baktim.Yine unutamamakla ilgili sozler,sarkilar onunla ilgili biseyi likelamalar falan hea bu arada kizin umrunda degil.Kendisini her yerden engellemis.
Ne yalan soyliyim kizlar onunla olmasini cok istemistim.Hoslaniyordum anlasabilecegimizi dusunuyordum ki anlasiyorduk da ama olmadi.Yapamadim sanirim hakkettiginden fazla deger verdim.
İsin ozeti o kadar acizim ki baskasini unutamayan birini hala bi umut bekliyorum.Ya o kadar icerleniyorum ki bu duruma icim parcalaniyor.O bana herseyiyle gelse ben ona herseyimi vericektim.
Hayatta hep boyle mi olucak tiyatro sahnesi gibi en kotuler en iyi yerde en vefasizlar en sevilenlerde mi olucak? Kiymet bilinmicek mi insanlar boyle kendisini sevmeyenler icin kendisine gercekten sevenleri mi uzucek.
Gercekten sanirim bu hayatta herseyin caresi var ama seni gercekten sevmeyen insanin seni sevmesu icin care yok.
Yani haklisiniz ilk defa boyle bisey yasiyorum belki de bu yuzden bu kadar icerleniyorum.Birbirimizden uzagiz ve Sevmesi icin herseyi yaptim.Sanirim gosterdim degerin karsilini alamam ve bosuna umutlandirilmis olmam beni uzdu.arkadaşım bak hem onu eleştiriyorsun
"Yani insan ask acisi cekebilir saygim vardir ama insan kendisini gercekten sevmeyen bu kadar uzen degmicek biri icin aci cekmesi aklim mantigim almiyor." diyorsun
hem sen aynı şeyi yapıyorsun
bir de
"Kiymet bilinmicek mi insanlar boyle kendisini sevmeyenler icin kendisine gercekten sevenleri mi uzucek." yazmışsın ya kıymet bilmek ayrı, birinden çok hoşlanmak sevmek ayrı. demek ki sevememiş işte seni. gönül bu...
demiyorum ki suçlu değil.
seni umutlandırmış herşeyden önce
yaptığı çok kötü
ama olaya "kıymetimi bilmedi" değil de "beni sevmedi" olarak bakmalısın bence...
Hayir tabiki de insanin en cok kendine deger vermesi gerektigi gorusundeyim.Zaten bunlari ona da soyledim.Sen kendi gözünde bu kadar mı değersizsin ?
Yaptigi tamda buydu arkadasim beni en iyi sen anlamisin herseyi yazamadim buraya 1 ay boyunca kendini farkli gosterdi yani o kiza ait hicbir iz yokmus gibi tamamen unutmus sadece ben varmisim gibi.İnsan kendisini sevmeyen birini sevebilir. Ama insan birini severken baskasina umit vermemeli
Yara bandi olmayi kabullenmedim olaylari akisina birakip gozlem yapmak istedim sadece olmuyacagini tahmin ediyordum.Kimsenin yara bandi olmam kimsenin kalbiyle oynayamazsin demistim kendisine artik bi karar vermesi icin o da ondan sonra olmucagini soylemisti.Yara bandı olmaya bile razı olmuşsun ama yapma bunu. Adamın aklı başkasında.. Boşuna zamanını ona umut beslemekle tüketme..
Tesekkkur ederim.Hickimse vazgecilmez degildir bu bilincin farkindayim.Sizi büyük bir ihtimalle , eski sevgilisini unutmak için yaklaşmış...
Çivi çiviyi söker misali , lakin onu unutamayınca da uzaklaşmış sizden...
Bu durumda siz onun üzerine çizgi çekmezseniz mutlu olamazsınız,sizi istemeyeni siz hiç istemeyin...
Eski kız arkadaşının çok üzdüğünden bahsetmiş size , lakin kızı da dinlesek oda üzülmüştür muhtemelen , tek taraflı bir şey olacağını zannetmiyorum , neden eski sevgilisi çocuktan uzaklaşmış muhtemelen durduk yere değildir...
Burda dediğim gibi üzerine çizgi , kaçan kovalanır her zaman , niceleri çıkar karşınıza çok fazla değeri hak eden ...
İlişkilerde tek taraflı fedakarlıkda çok üzücü , olmamalı , sadece 21 gün düşünmemeye çalış nasılda geçecek acın ...
Kimseye kendinizden fazla değer vermeyin ...
Sevgiyle Kalınnnn...
Yaptigi tamda buydu arkadasim beni en iyi sen anlamisin herseyi yazamadim buraya 1 ay boyunca kendini farkli gosterdi yani o kiza ait hicbir iz yokmus gibi tamamen unutmus sadece ben varmisim gibi.
Bilmiyorum arkadasim seviyorum dedim ama duygularimdan tam emin degilim.İlk defa boyle bisey yasiyorum belki de kaybetme,elde edememe hirsini yasiyorum.Kafam karisik yara bandi olamam ben biktim senin bu triplerinden diyip uzerine gittigim icin durumu sonlandirdik zaten kimseye yara bandi olmayi kabullenmedim zaten emin ol.Adam olmayacak birini seviyor, sen de olmayacak birini seviyorsun senin bu adamdan farkın ne? Kendisini sevmeyen birini neden seviyor bibibi yazmışsın ya, o adama verdiğin öğütleri kendin uygula adamı unut. Kendini zaten yerlere sürümüşsün daha fazka yarabandı olma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?