biseyler deyin

Bence kurtulduğuna şükretmelisin tekrar sana dönmek istese de affetmemelisin.Bak burada aşk evliliği yapıp da kocasının ilgisizliğinden yakınan milyonlarca arkadaşlarımız var bunlar sana örnek olmalı.Kıymet bilenle hayatına yön ver bilmeyenle değil.

Çivi civiyi soker mantigiyla hareket etmis, seninle yakinlasmis ama belliki eski sevgiliyi hala unutamamis. Sen de artık bundan sonra unut ve önüne bak yapilabilecek başka birsey yok
Belki biseyler hissederim cok hoslaniyordum olur biseyler hissedebilirim mantigiyla yaklasmis bana beyfendi en son konustugumuzda dedi.

Tabiki de belki olsa bile aklimda hep bi supheyle iliskiyi devam ettiricektim ve eninde sonunda biterdi belki o zaman daha cok uzulurdum.

Kıymetini bilmeyeni kendin sallayacaksın aslında amanda kıymetimi bilsin diye beklemeyeceksin
Erkekler etrafında pervane olana değil etrafında pervane olduklarına doğru giderler

Bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…