Kizlar moralim bozuk icimi dokmek istedim.Onceki konumdan bilenler bilir konustugum biri vardi olmadi.Kendisiyle 2 ay kadar konustuk 1ay hersey iyi canim,cicim gelecege yonelik planlar bile yapmistik.İs ciddiye binmeye baslayinca geri cekilmeye baslamisti.Suphelendim ve onun hesaplarini stalkladim.
Maglum sosyal medya sitelerinden birinde eski sevgilisini unutamadigina dair iletiler gormustum.O zaman daha konusuyorduk tabiki de yalanlamisti hayir unuttum demisti.Ayni iletiler devam edince ustune gittigimde yasanmisliklari unutmaya calisiyorum demisti bana konuyu oyle boyle kapatmistik.Tabi bende ne kadar hoslansam da uzaklasmistim.Psikolojisinin iyi olmadigini,yeni bi iliskiye hazir olmadigini birde kafa yapilarimiz uyusmuyor bahanesiyle benden biseyler baslamadan ayrilmisti.
Ona o kadar deger verdim aileme yalan soyleyip yanina gittim.O ara hersey superdi tabi elimi tutmalar,sarilmalar falan hersey iyi gibiydi.Onun icin eski kiz arkadasinin ona yapmadigi fedakarliklari yaptim.Anlayis gosterdim oolmadi bana ilgisiz davrandi.
Anlattigina gore eski kiz arkadasi cok acimasizmis ayrilirken onu en hassas yerinden vurup gaddarca uzup aglatmis.
Yani insan ask acisi cekebilir saygim vardir ama insan kendisini gercekten sevmeyen bu kadar uzen degmicek biri icin aci cekmesi aklim mantigim almiyor.Kendisine ustelik bu konuda fikirler dahi verdim.Adam yine ayni kafada ben hep boyle olucam boyle surer mantigiyla hareket ediyor.
Biz ayrilalli 2 ay oldu yapmamam gereken bisey yaptim ve hesabina baktim.Yine unutamamakla ilgili sozler,sarkilar onunla ilgili biseyi likelamalar falan hea bu arada kizin umrunda degil.Kendisini her yerden engellemis.
Ne yalan soyliyim kizlar onunla olmasini cok istemistim.Hoslaniyordum anlasabilecegimizi dusunuyordum ki anlasiyorduk da ama olmadi.Yapamadim sanirim hakkettiginden fazla deger verdim.
İsin ozeti o kadar acizim ki baskasini unutamayan birini hala bi umut bekliyorum.Ya o kadar icerleniyorum ki bu duruma icim parcalaniyor.O bana herseyiyle gelse ben ona herseyimi vericektim.
Hayatta hep boyle mi olucak tiyatro sahnesi gibi en kotuler en iyi yerde en vefasizlar en sevilenlerde mi olucak? Kiymet bilinmicek mi insanlar boyle kendisini sevmeyenler icin kendisine gercekten sevenleri mi uzucek.
Gercekten sanirim bu hayatta herseyin caresi var ama seni gercekten sevmeyen insanin seni sevmesi icin care yok.