ah bi'tanem ya keşke ayırmasaydınız yatakları... Benim kocişkom bir horlar, bir horlar ama nasıl horlar??? Hazımsızlık çeken aslan var sanki odada. Bir keresinde dürtük içinde bırakmıştım onu. Bir kere yastıkla dövdüm uyanmadı bile. 2 kere de yataktan attım yere düştü. Şoku atlattı, girdi yatağa horladı yine. Hele bir de benim kocam kalkar gece açar kocaman kocaman gözlerini konuşur. Soru sorar, cevap verir. Resmen uyanık gibi. Sabah hatırlamaz ama. Ay oğlumuz yeni doğmuştu, paso kalkıp bazanın altında bebek arıyordu. Kavga dövük etsek de aynı yataktayız ama ben yorganla yatıyorum, o pikeyle. Adana dürüm gibi oluyor yatarken, bari örtünme kavgası etmiyoruz.
Şu telefon meselesine gelince. Şu an ben de telefondan nete bağlanıyorum. Gece yarılarına kadar. Telefonda şifre yok ama yatakta filan adam sinir oluyor bana. Umarım seninki de benimki gibi zararsız bir şeydir. Ha baktın azıttı sen de onun yaptığının aynısını yap, telefonuna şifre koy, süreki sırıta sırıta karıştır. Biraz da o "noluyo be" olsun.