• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bişeyler oluyor ve ben anlıyamıyorum

aslında varya ben kendı aklıma edeyım..bazen mılletın lafına cok bakıyorum.hep ondan oluyor bunlar ama dedıgınız yapacagım yatakları bırlestırecegım pekı obur konuslarda ne yapabılrıım..[/QUOTEsen kocanı kendine çek ten temesı olsun birbirinizde o zaman o agızlarda kapanacaklardırr..zaten millet 4 göz olmuş etrafı didikliyioki kim ayrıldı, kim boşandı, kim terketti o yüzden sen kocanı kendine çeeek gerisinin agzı kapanır zaten..

eve gelınce bısey sorayımm ı kızlar onun içinde yardım edın..cvp vermıyor ya

Ama canım gece rahatsız edecek boyutta ise bazen mecbur kalınıyor:26:

evet evet, baslarda su meshur horlama sıkıntısı yuzunden biz de bazı geceler ayrı yattık, sabaha cok onemli bir işimiz falan varsa, uykuyu almak icin. ama sonra baktık garip oluyor, simdi kimse yanasmıyor, cıkıp yan odada yatmaya : )

canım, işve cilve deniyor da, cok afedersiniz, işve cilveden sonra da gidip ayrı yatabilir rahat geldiği icin,
canım sen de, ayrı yatak yapamam aaaa hangisiyle ugrasayım deyiver. iki yatak birden kirleniyor, yat iste burda de. belki bir cozum olur.

hastalığı bahne edip yatağını ilk sen ayırdıysan sana inat yapıyor olabilir bence..bu gece git ve onun yanında yat bakalım ne cevap vericek...

Kesinlikle katılıyorum ne demek yatakları ayırmak büyük yanlış... :20: Eşim eve girmeden asla uyumam. Eğer uykum varsa o da tv izlemek isterse hemen gider, bir battaniye alır, kanepe serer, hadi gel sen izle bende sana sarılıp uyuyayım derim. Ya uyur kalırız yada beni de uyandırır yatağımıza yatarız. Dokuz aylık hamileyken bile kanepenin üzerinde az sızıp kalmamıştık eşimle. Sabah uyandığımızda her yerimiz tutulmuş.Eşim çok yorgun olduğu yada alkol aldığı zamanlarda horlar. Ben de bekle derim. Önce ben uyuyacağım sonra sen. Yoksa uyuyamıyorum oda bekler sağolsun.Ayrıca insanın saklıyacak birşeyi yoksa neden teline kilit koyar? Neden şifrelerini değiştirir? Ben olsam sorarım neden değiştirdin şifrelerini hadi onu geçtim telinde ki bu kilit ne diye?Bak derim aklımda olmayanı aklıma getiriyorsun kaldır şu telinden kilidi yoksa değişeceğiz külahları.En azından cevap verirken takındığı tepkilerden az çok birşey olup olmadığını anlarım. İlk iş yatağınızı birleştirin. Ben senden ayrı uyumak istemiyorum artık özlüyorum seninle uyumayı deyin. Ayrıca dışarı çıkıyorum dediğinde de beni de bekle ev havası bastı bende biraz hava alayım deyin takılın peşine.Belki de hiçbir şey yoktur ama en azından içiniz rahat eder... :31:

annemin evlenmeden önce üstüne bastıra bastıra şöylediği hep bir şey vardı 'kızım kocanla çok kötü tartışsanız bile sakın ama sakın yatağını ayırma'... siz bence hatayı kesinlikle burda yapmışsınız eşinizin face ine telefonuna girip üstüne bu şekilde düşmek yerine biraz daha ilgi göstermeniz gerekir diye düşünüyorum. bir kere arkadaş çevreniz eşiniz için çok yakışıklı diye nasıl söyleyebilir haddini bildirseymişsiniz keşke... fikir sorarsanız da ilişkinizi kesin onlarla eşinizle konuşun açık olsun size karşı çünkü şifre koyma hayra delalet değil siz de konuşun halletmeye çalışın... aranızdaki ilişkiyi bilemeyiz tabi ama kocanıza biraz daha ilgi gösterin derim ben...

şifre vermemek saklamak felan gizli yapılan bişiler var demek bana göre..
neden saklasın ki..
ben eşimin face tlf karıştırdığımda sölemem mesela..
şifre olayına girmesin diye..
girer bakar çıkarım..
hasta oldunuz diye yatak ayırmış olabilirsiniz ama iyi olduğunuzda neden devam onu anlamadım..
siz bence onun yanına gidin yatmaya girişimde bulunun bakalım tepki ne ayhh yatak ayırma olayına hiç girilmemeli aslında ya ne olursa olsun soğukluk olur insan tek daha rahat yatıyor rahatlığına alışıyorlar erkekler bide..
rahatsız edin valla rahat edemesin..

ne doğumumdan önce ne doğumumdan sonra hiç ayrı yatmadık.yatmayız da.hamilelik sonrası kızımın odasını ayırdım ,aslada yanında uyuyup kalmadım,gece sayısını bilmediğim kadar sık uyandı ama asla yanında yatıyım demedim,eşimle ayırmadık yataklarımızı hiç. bu birinci yanlışınız. eşin dışarı çıkıyor ve sen nereye gittiğinden habersizsin.yani ben olsam ben de geliyorum derdim.isterse götürmesin bakalım ne oluyor

İlk işiniz yatakları birleştirmek olsun. Daha sonraa eşinizden ilginizi alakanızı eksik etmeyinn.. Eşiniz bu ilgisizliğinizden dolayı dışarıya atmıştır kendinii,muhtemelen herşey yoluna girer Sıkmayın canınızııı...:31:

kocam verem olsada bana bulaşıp benide beter etceğini bilsemde ayrı yatmam ondan...ben bazen tv izlerken uyuya kalsam bile koltukta gelir surat asar küser bana...araya bu soğukluğu siz koymuşsunuz sanırım...

evet kızlar eve geldı sordum..dedım az işim vardı onu hallettım..ne dıye sordum solemedı tabıkıde .ondan sonra beraber yemek yaptık.sonrada cay demledım beraber fılm ızlıyoduk.batanıyenın altından telefonla bıseyler yapıyodu .haytta en cok kızdıgı seydır fılm ızlerken telefonla ugrasılması.ama bıseyler yapıyodu ben fılme bakıyomus gıbı yaptım.caktırmadan ona baktım..tabıkıde gozukmuyodu.telefon cebınden hıc cıkmıyor.şifrede var..bana ınat koymustu..karıstırıyorum dıye..ama sımdı dah cok işgillenıyorum yardım edın ne olur.

Bencede esler ayri yatmamali ne olursa olsun... Insan ayri yata yata bi süre sonra seytan girer aklina..Hemen birlestirin yataklari hemen..Rahatsiz edici seslere cözüm arayin...

ah bi'tanem ya keşke ayırmasaydınız yatakları... Benim kocişkom bir horlar, bir horlar ama nasıl horlar??? Hazımsızlık çeken aslan var sanki odada. Bir keresinde dürtük içinde bırakmıştım onu. Bir kere yastıkla dövdüm uyanmadı bile. 2 kere de yataktan attım yere düştü. Şoku atlattı, girdi yatağa horladı yine. Hele bir de benim kocam kalkar gece açar kocaman kocaman gözlerini konuşur. Soru sorar, cevap verir. Resmen uyanık gibi. Sabah hatırlamaz ama. Ay oğlumuz yeni doğmuştu, paso kalkıp bazanın altında bebek arıyordu. Kavga dövük etsek de aynı yataktayız ama ben yorganla yatıyorum, o pikeyle. Adana dürüm gibi oluyor yatarken, bari örtünme kavgası etmiyoruz.
Şu telefon meselesine gelince. Şu an ben de telefondan nete bağlanıyorum. Gece yarılarına kadar. Telefonda şifre yok ama yatakta filan adam sinir oluyor bana. Umarım seninki de benimki gibi zararsız bir şeydir. Ha baktın azıttı sen de onun yaptığının aynısını yap, telefonuna şifre koy, süreki sırıta sırıta karıştır. Biraz da o "noluyo be" olsun.

ya eşimin karsısında bır bayan soyunsa yıne bakmaz.buna emınım..ama artık son zamanlarda esın yakısıklı adam hıc senı aldattımı ..ben guvenıyorum dedıgımde erkeklere guven olmaz.sole boyle bılmıyorum.

Başkalarının kocaları hakkında böyle konuşmaya utanmıyorlar mı bu insanlar?

Size ne benim kocamdan desene.Ağızlarının payını ver.

Bana öyle biri sorsa anında cevabını alır.Ne casaret seni hiç aldattı mı diye sormak?:20:

O zaman şimdi en güzel kadın sanatçımızdan geliyor...
İster kırılıp dökülelim,
İster yok olup dirilelim,
Sevişmeden uyumayalım,
Anlaşmadan ölmeyelim :51:
Evli bile değilim ama bence en en en önemli olaylardan birisi birlikte uyumak...

mrhb kızlar.bundan 1 ay once esımle ıkımız hasta olduk yatak dosek yattık.bırbırımızı rahatsız etmeyelım dıye ayrı odalarda yattık.
beraber yattıgımız zamanlarda esımın gecelerı ınleme hastalagı oldugu ıcın benım ıcın gecelerı kabus oldu malesef caresını bulamadık.neyse gelelım konumuza hastalıgımız boyunca ayrı yattık..ve suanda da hala ayrı yatıyoruz..bellı zamandan sonra alıskanlık halıne geldı.ıkımız de halımızden memnunuz ama ortada sorunlar oldugunuz dusunuyorum..yardım lutfen

bırıncı sorun ben sureklı esımının facesını maıllerını telefonunu kontr.edıyordum.esım sonunda hepsının sıfresını degıstırdı.telefona guvenlık kodu koydu vs vs.telefonunu bana vermıyor.ne oluyır anlamıyorum.az oncede ben yatacam bıraz dedı gıttı yattı yarım saat osnra dedı ben dısarı cıkıyorum nereye dedım gelırım bırazdan dedı.bısey lazım mı dedı yok dedım..nereye gıttı sımdı bu..sordugum zaman hep buralardayım dıyor.ben anlıyamıyorum.hatalarım oldu ustune cok gıdıyorum.ama cevremde arkadaslarım falan esımın cok yakısıklı oldugunu korkup korkmadıgımı soruyor..bılmıyorum bundan mı artık bunaldım ıyıce..

kuzenim domuz gribi olmuştu.ona rağmen eşiyle birlikte sarılıp yatıyorlardı. Eşiniz de hastaymış belki gece birinizden birine ihtiyacı olacaktı.evet siz hata yapmışsınız. bu arada insan hiç eşinden rahatsız olur mu?

Geçenlerde eşimin eli kesildi bayağı . 6 tane dikişi vardı ve yatakta ben fatih bide 3 yastık yatıyorduk kolunu yukarda tutması için. Bana ufacık bi yer kalıyordu ama hiç ayrı yatmayı aklımın ucuna getirmedim. Ben ne kadar hasta da olsaydım kocama kıyamazdım hastalığında tek başına bırakamazdım. Birbirinize hastalıktada destek olmanız gerekiyor.

eşinin telini senden gizlemesi senden gittiği yeri ne yaptığını saklaması üstü kapalı cevaplar vermesi hiç normal gelmedi bana:50:eşinle ciddi bir konuşma yapma zamanı gelmiş bence.bütün bunlardan ne kadar rahatsız olduğunu ona anlatmalısın.belli ki arada bir soğuma var peki sebep ne.film izlerken bile teliyle gizli gizli ne yapar ki bir erkek:20:bunların açıklamasını yapmalı sana:31:

Back
X