30 yasindan sonra bende kullanmaya basladim. Ama trafige hic cikmadim. Cok dikkat edin tehlikeli cidden. Aileniz hakli bu konuda.Ben 27 yaşındayım..hep bisiklete binmeyi çok sevmisimdir ama hiç müsait yerim olmadı koymak icin alamadım.şimdi yeni taşındık artık almak istiyorum sürekli kullanım için.iş yerimle Evimin arası yürüyerek 40 dk bisikletle 20 dk falan olacak çok fazla trafikten gidecek yerde yok ama ailem izin vermiyorannemi ikna ettim zar zor bu sefer ablam başladı olmaz kaza olur vs diye ..aranızda kullanan var mı bisiklet nasıl ikna edeyim onları
Özel bir hastanede çalışıyorum çok fazla kullanım var ulaşım için hastaneye..hatta özel bisiklet gurupları var gezi düzenleniyor..iste bende o guzel hayale ulasmak istiyorumBisikletle gidilebilecek is...Valla hayali bile çok guzel
O zaman olabilir niye olmasin hem de cok guzel olur.Ben yaya yolu olmayan trafikli bi yerden bahsettin sandimEskişehirde yasıyorum yazmayı unutmuşum..yurudugum zamanlarda çok bayan kullanıcı ile karşılaşıyorum trafiğe caddeye sadece karşıdan karşıya geçerken karışacağım onlarda ışıklar var inerek geçerim bilinçli bi kullaniciyim ama işte anlatamıyorum
27 yasındasın al bisikleti gel eve dövecek halleri Yok ya.kendinede güveniyorsan sürersin ne var onlarda mecburen kabullenir bazen böyle yapmak gerekiyoEskişehirde yasıyorum yazmayı unutmuşum..yurudugum zamanlarda çok bayan kullanıcı ile karşılaşıyorum trafiğe caddeye sadece karşıdan karşıya geçerken karışacağım onlarda ışıklar var inerek geçerim bilinçli bi kullaniciyim ama işte anlatamıyorum
Kocaman çalışan insansın bisiklete binmek için izne ihtiyacın yoktur bence. Eskişehir'de yaşıyorsanız olabilir gibi geldi bana. Orasının trafiği daha medeni.Özel bir hastanede çalışıyorum çok fazla kullanım var ulaşım için hastaneye..hatta özel bisiklet gurupları var gezi düzenleniyor..iste bende o guzel hayale ulasmak istiyorum
Trafiğin yoğun olduğu bir yerde sürmek kendi zararınıza sahil gibi yada bisiklet sürmek için yapılan yerlerde bisiklet sürmeniz çok daha mantıklı..Arabayla bisiklet aynı yolda tehlikeli aileniz haklı bencedeBen 27 yaşındayım..hep bisiklete binmeyi çok sevmisimdir ama hiç müsait yerim olmadı koymak icin alamadım.şimdi yeni taşındık artık almak istiyorum sürekli kullanım için.iş yerimle Evimin arası yürüyerek 40 dk bisikletle 20 dk falan olacak çok fazla trafikten gidecek yerde yok ama ailem izin vermiyorannemi ikna ettim zar zor bu sefer ablam başladı olmaz kaza olur vs diye ..aranızda kullanan var mı bisiklet nasıl ikna edeyim onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?