Canım bu ölçü ile dene bakalım nasıl olacakçok güzel görünüyor elinize sağlıkama ben şu muhallebiyi bi türlü tutturamıyorumm:2::2:
Evet canım öyleçok güzel canım, hafif bir tatlı
ben hep yapıyorum :=) acil durumlara birebir
Evet canım öyleİstediğimiz şekilde süsleyebiliriz Ben bazen puding ile yapıyorum öylede güzel oluyor
pudıngle daha güzel oluyor :)
Bence debu tarifte muhallebiye sonra krem şanti ekleniyor böylede güzel oluyor
ölçü aynı bu şekilde aslında ama bana biraz sulu gelmişti nişastayı sonradan arttırınca çok katı oldu ondan beceremedm ay ben beceriksiz yaaaaaaaaaCanım bu ölçü ile dene bakalım nasıl olacak
Çok haklısın canımkrem şanti her şeye renk ve tat verıyor :)
irmik tatlısının üzerine bile kullanıyorum ben
muhteşem bir lezzet, cennetten bir tat
Nişasta fazla olunca hemen koyulaşıyorölçü aynı bu şekilde aslında ama bana biraz sulu gelmişti nişastayı sonradan arttırınca çok katı oldu ondan beceremedm ay ben beceriksiz yaaaaaaaaa
artık öyle denicem bakalmÇok haklısın canım
Nişasta fazla olunca hemen koyulaşıyorİstersen ölçüyü artırmadan dene Yok canım olur mu herşey hemen öğrenilmiyor yaptıkça ilerletiyoruz. Bak 3-5 yap bu muhallebiyi sonra ustası olursun
BİSKÜVİLİ KOLAY PASTA
Eki Görüntüle 698632
MUHALLEBİSİ;
2 yemek kaşığı nişasta
3 yemek kaşığı un
1 litre süt
Yarım su bardağı toz şeker
Muhallebi yapılışı Bir tencereye alınıp karıştırarak pişirilir ocaktan alınır. ( kıvamı size sulu gelebilir kremşanti koyunca koyulaşıyo ) muhallebiyi piştikten sonra karıştırılarak 3 dk bekletilir içine bir paket toz krem şanti koyup 3 dk iyice mikserle çırpılır.
-İstediğiniz bisküviler kakolu sade süte batırıp dizilir
-Aralarına dilimlenmiş muzlar eklenir
-Pastanın üstünü isteğe göre badem ceviz fındık toz fıstık toz çikolata vs süsleyebilrisiniz
-Pastamızı istediğiniz kadar katlı yapabilirsiniz afiyet olsun...
ALINTIDIR..
KAYNAK:tatlıdan tuzluya
artık öyle denicem bakalmee 2 kere yaptım olmadı 5e kadar yolum var artıkk
Nevoşşşş sen beni öldürecen varyaaaa
Var canım merak etme mutlaka olacak sen pes etme yeter ki
Bisküvili pastam yok ama akşam rulo kek yaptım gel ablacımVallaha mı geliyorummmm
yoo pes edermiyim hiçç valla yapıcam kıvamınıda tutturucam oturucam afiyetle yicemm
Sağol canım paylaştım sizde deneyin hem kolay hem lezzetli olurellerine saglık nevosumm
evet bende puding ile yapıorum ama böle daha cok olur sanırım muhallebisii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?