Bit !!! kizim bitlendi ne yapmaliyim :((

Ayy küçükken ben de bitlenmistim :KK53: Annem nerden duyduysa gaz yağı sür demişler annem tuttu resmen beni gaz yagiyla yikadi :mad: Kafam öyle bi yandı ki o gün bu gündür ayarim yok bitleri oldureyim derken beynimin hücrelerini yok etti annem :confused:
hahahah :KK70::KK70: ayy superdi bu
hem kasinip hem guluyorum :D

Ben de çocukken bitlenmiştim annem gaz yağı sürüp bekletmişti kökünden kurtuldum :rapci: Ama bitlerin ısırdığı yerler aşırı derecede yanıyor yıkayana kadar neler çektirdi annem :olamaz:
ayy evet ya pislikler baktim kizin kafasinda bazi yerleri kipkirmizi olmus kasinip duruyodu

babamda onu onerdi ama ben korktum sinek ilaci cocuga zarar verir diye dusundum o_O

Sinek ilacı asla kullanmayın.Benım kızım da okulda bıtlenmıstı her denılenı denedım ,ama bunu asla denemeyın.Allah korusun cocuga zarar verir.PARANİT Bit Sampuanı en ıyısı..ANTİBİT hiçbir işe yaramıyor.Onun dısında hindistan cevızı yağı,mayonez,sirkelı su ,deterjan,gaz yagı gıbı onerıler olmustu..Cok zor kurtulunan bırsey..sonuna kadar tek tek ayıklanması gerekıyor.Bı yumurta kalsa yıne üreyebılıyor.Bıtınce hemen bıt tokası ve rozetı al kı bır daha yasama..Yaptıgın her ıslem sonrası sırkelı su ıle durulamanı onerıyorum.Kolay gelsın.

Son düzenleme:
Back
X