- Konu Sahibi lipstickkk
-
Canım, günümüzde her şeyin tedavisi var artık, iyi düşün iyi olsun. Allah korusun kötü bir şey çıkarsa da yıkılma, annene en büyük desteği sen vereceksin.
Canım yaa çok üzüldüm, çok ama çok geçmiş olsun, inşallah kötü bi sonuç çıkmaz, inşallah en kısa zamanda iyileşir annen, sağlığına kavuşur, dua edicem annen için, sende pozitif düşün ki olumlu olsun, cidden çok üzüldüm ama, okurken kötü oldum, şu an gidip anneme sarılıcam.
Kizlar hemen konuya girecegim.gecen hafta annem gogsunde bi kitle farketti ve doktora gitti.doktor 1 hafta antibiyotik tedavisi vermis ve kuculmezse parca alinacagini soylemis.o sirada sehirdisinda oldugu icinn istanbula geldiginde tekrar doktora goturduk.doktor kuculme olmadigini haftaya pazartesi tekrar muayene edip carsamba gunu ameliyat edip parcayi alip patolojiye yollayacagini soyledi.yazdigi kagida baktim ve suphelendigi iki sey gordum.internette arastirdigimda bunlardan birinin kanseri taklit eden radyolojik testlerde tam olarak teshis konulamayan fakat annemin yas grubunda daha knce hic rastlanilmamis bir sey oldugunu digerininse kanser oldugunu gordum.o ameliyati beklemek,parca alindiktan sonra patoloji sonuclarini beklemek.ölüm gibi geliyor bana.belirsizlikten nefret ediyorum.evin icinde herkes birbirine endiseli gozlerle bakiyor.annem benim canim,herseyim.1 hafta icinde boyle pislik bi hastalik geldi oturdu gundemimize.nerden cikti nasil buldu bu isler bizi anlayamiyorum!2gundur hic evden cikmadim.artik kafamda kurmaktan uyuyamaz oldum.tek basima bi yerde oturup rahatlamak belki sabaha kdr oturmak belki bi seyler icip rahatlamak istiyorum.ama malesef boyle bi yer de yok.basima agrilar giriyor.napicagimi bilemiyorum.tek bildigim kotu bi sonucla karsilasirsam tek kelimeyle yikilacagim.
Yoktan var oldu bu hastalik.anlayamadik hicbirimiz.geldigi hizla da gider hayatimizdan insallah.cok sagol Allah razi olsun.suan en cok ihtiyacimiz olan sey dua zaten.cok tesekkur ederim.
Canım benim...Yazdıklarını okurken gözlerim doldu, anneciğim 6 yıldır teşhisi geciktiği için ilerleyen bir rahatsızlıkla mücadele ediyor. Şükür ki durumu iyi, tedavilerine hep cevap verdi, ama içimdeki acı onun hastalığından kat kat daha büyük. Sana tavsiyem, ev ortamınızda negatif enerjinin oluşmasına izin vermeyin. Tanıdıklar, komşular rahatsızlık ya da ihtimaliyle çok ilgileniyor gibi görünürler ama aslında tek yaptıkları şey önce meraklarını gidermek sonra da kendilerinin sapasağlam olduğunu düşünüp rahatlamaktır.
Bu tür rahatsızlıklarda teşhis kötü bile olsa başlangıç aşamasında tedaviye başlanması hastanın %100'e yakın sağlıklı bir insana dönüşmesini sağlar, onun için kendini boş yere üzme, hiçbir şey olmayacak.
Sakin ve olumlu görünmeye çalışırsan (ilk başlarda numaradan) zamanla buna alışıp böyle bir insan olursun. Anneciğinin ihtiyacı olan da bu zaten. Seni sakin, huzurlu ve olgun görmek.
"Anneciğim ölmesin de kim ölürse ölsün, hiç umurumda değil" duygusunu çok iyi biliyorum, yalnız ben değil annesinin kılına zarar gelmiş her insan bunu yakinen tanıyor, bunu unutma.
Öpüyorum seni çok çok. Kendine iyi bak.
cnm geçmiş olsun.üzülmemek elde değil biliyorum.ama bekle bakalım bir belkide kötü çıkmayacaktır.1 hafta içinde çıkması lazım sonuçların.teyzemde bu hastalıkla mücadele etti çok şükür sağlğı oldukça iyi düzelmicek diye bişey yok ne yazıkki çok yaygın inan grip gibi hastenede olanlar bilirler.dur bakalım daha stres yapmamaya çalış.destek olun birbirinize zor bir süreç biliyorum ama başka çare yok
Canım çok geçmiş olsun.. Annemin de vardı göğsünde kitle ama çok şükür yağ bezesi çıktı sadece. İnşallah sizinde öyle birşeydir. Değilse bile yıkılmaman lazım destek olman lazım. Daha kötülerini düşünmelisin. Çok şükür ki bu hastalığın tedavisi bir şekilde var.
Bir de bir sorum olucak.patoloji sonuclari kac gunde cikiyor bileniniz var mi?
Canım annene acil şifalar diliyorum , durumun zor gerçekten ama iyi düşünmeye çalış. Konu insanın ailesi olunca en ufak şeyde bile kötü bir şey olmasından korkar evhamlanır. Ama daima iyi düşün , pozitif düşün annene de pozitif enerji ver :) ...Patoloji sonucu da 10-20 gün arası gibi bir vakitte gelir herhalde yapılan tahlile göre değişiyor. 2 3 gün hastanede yatması da iyi bir yandan check-up yaparlar:) Umarım ciddi bir durum yoktur ve annen en kısa sürede iyileşir, çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?