Bitanecik annem :( kaldiramiyorum

Bir an aklima benim annem cok iyi temiz kalpli neden o cumleleri gelir gibi oldu ama sonra hemen toparlandim.Rabbime isyan etmek kadar kotu birsey olamaz.biz de yakin cevremizde surekli dua ediyoruz.dualarla duzelicek insallah hersey.askinda suan ortada kotu bir sey yok ama kuculmemesi aksine buyumesi insanin aklina kurt dusuruyor.ama cok guzel yazmissin cok sagol.hakkini helal et.insallah guzel haberler alicam ve sizlerle paylasicam

geçmiş olsun canım, inş. korkulan olmaz. Ama tıp ilerledi ve bu hastalık çok yaygın malesef, çok ilerlemediyse tedavisi mümkün, çevremde örneği çok, hepsi düzeldi şükür, bir kısmının göğsü alındı ama yerine yenisini taktırdılar. şimdi sorun yok, kontrole gıdıyorlar sadece. sen de moralını bozma, stres tüm hastalıkları tetikliyor.

çok gecmiş olsun.bencede bır cerraha daha gorunsun annenız.
tek cerraha gorunerek karar vermeyın.

canım çok geçmiş olsun, aklıma ibrahim saracoğlunun göğüsteki kitleler için brokoli kürü geldi belki ameliyat olmadan önce denemek istersiniz ben ve kardeşim soğan kürünü denedik adetlerimizi düzenledi burdaki birçok arkadasta çok memnun kalmıstı ondan, brokoli kürünü deneyen varmıdır bilmem ama oda göğüsteki kitleler içindi, belki denemek istersiniz dedim bitki sonucta ne zararı dokunabilirki, Allah şifasını versin öncelikle tabiki ama araştırıp denemekte fayda var derim, eminim annene güç vereceksin ve o da çabucak iyileşecek

Canım geçmiş olsun.

Ben de geçtiğimiz kış durup dururken göğsümde bir kitle farkettim. Gittim doktora, ultrasonda fazlaca büyük olduğunu ilaçla ufaltılamayacağını, hemen ameliyatla almaları gerektiğini söylediler. Biz tabi panik olduk, son 15 gündür dokunduğumda canımı yakan bi şey yüzünden apar topar ameliyat oldum. İnan patoloji sonuçlarını beklerken biz de çok kaygılandık. Ama bir şey çıkmadı.

Kötü düşünme lütfen. Benim patolojik raporumda da gözüme kötü gelen bir çok şey çarpmıştı. Tam hatırlamıyorum tabi ama parçanın şurasındaki bilmem ne dikkat çekti vs. vs. Ama 6-7 aydır bi sorun yaşamadım.

Demem o ki, dualarını eksik etme Allah acil şifalar versin umarım kötü bir şey çıkmaz.

canımmm çok üzüldüm okurken içim gitti inşallah korktuğun kadar önemli bişe yoktur ama buna gerçekten inanarak söylüyorum ki artık herşeyin tedavisi var benim etrafımda göğüs kanseri olup atlatan çok tanıdığım oldu şimdi çok şükür çok iyiler artık eskisi kadar tedavisi imkansız bi hastalık değil buna inan... anlıyorum zor bi dönem olacak senin için ve annen için ama sen annenin en büyük destekçisi olmalısın sen güçlü durmalısın ki o da iyi olacağına inansın... canımmm Allah yardımcınız olsun, Allahım acil şifasını versin... dualarım seninle..

Cok gecmis olsun...ameliyatiniz ne kadar surmustu?sonrasinda cok caniniz yanmis miydi?annemdeki de baya buyuk cunku.

Evet su an cokk zor geciyo gunler ama insallah hic bisey cikmiycak ve butun bunlari unutucaz.acikcasi dediginiz gibi tedavi sansi cok yuksek olmasi da beni cok rahatlatiyor.dualariniz icin hersey icin cook tesekkur ediyorum.Allah hepinizden razi olsun

Geçmiş olur diyorum öncelikle.
Henüz konulmuş bir teşhis yok belkide ve inşallah pataloji sonuçları temiz çıkacak.
Eğer aksi olursa da göğüs kanseri erken teşhiste tamamen vücudu terkeden bir tür.
Ayrıca moral çok önemli,siz güçlü olacaksınız ki anneniz moral bulsun.
Ama dedim ya bunları konuşmak için erken ve dilerim hep öyle kalır.

umarım kötü huylu bişi değildir canım umudunu kaybetme ALLAHTAN ümit nefes aldığımız sürece devam ediyor
ALLAH yar ve yardımcınız olsun ve RABBİM anneciğine şifa versin İNŞALLAH AMİN.

İnsanin en sevdigi olunca suphesi bile yetiyor iste.tesekkur ederim guzel dileginiz icin. İnsallah hic birsey cikmaz.

umarım kötü birşey değildir dua edicem annen için seni çok iyi anlıyorum benim annemde 17 yıldır hasta ve tedavisi yok hastalığın ne demek olduğunu nasıl insanın canını yaktığını çok iyi bilirim canım çok geçmiş olsun

Cok sagol.yemin ederim bende dua edicem annen icin.Allah insallah sifasini verir cok cok tesekkur ederim.

inşallah kötü bişey çıkmaz sonuçlarda...
beklemek zordur eminim...
ama artık var herşeyin tedavisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…