- Konu Sahibi lipstickkk
-
Cok gecmis olsun...ameliyatiniz ne kadar surmustu?sonrasinda cok caniniz yanmis miydi?annemdeki de baya buyuk cunku.
Kizlar hemen konuya girecegim.gecen hafta annem gogsunde bi kitle farketti ve doktora gitti.doktor 1 hafta antibiyotik tedavisi vermis ve kuculmezse parca alinacagini soylemis.o sirada sehirdisinda oldugu icinn istanbula geldiginde tekrar doktora goturduk.doktor kuculme olmadigini haftaya pazartesi tekrar muayene edip carsamba gunu ameliyat edip parcayi alip patolojiye yollayacagini soyledi.yazdigi kagida baktim ve suphelendigi iki sey gordum.internette arastirdigimda bunlardan birinin kanseri taklit eden radyolojik testlerde tam olarak teshis konulamayan fakat annemin yas grubunda daha knce hic rastlanilmamis bir sey oldugunu digerininse kanser oldugunu gordum.o ameliyati beklemek,parca alindiktan sonra patoloji sonuclarini beklemek.ölüm gibi geliyor bana.belirsizlikten nefret ediyorum.evin icinde herkes birbirine endiseli gozlerle bakiyor.annem benim canim,herseyim.1 hafta icinde boyle pislik bi hastalik geldi oturdu gundemimize.nerden cikti nasil buldu bu isler bizi anlayamiyorum!2gundur hic evden cikmadim.artik kafamda kurmaktan uyuyamaz oldum.tek basima bi yerde oturup rahatlamak belki sabaha kdr oturmak belki bi seyler icip rahatlamak istiyorum.ama malesef boyle bi yer de yok.basima agrilar giriyor.napicagimi bilemiyorum.tek bildigim kotu bi sonucla karsilasirsam tek kelimeyle yikilacagim.
Teşekkür ederim.
1 saat kadar sürdü, lokal anestezi ile oldum maalesef en kötü tarafı o idi. Her şeyi duyuyordum. Sadece ilk iki gün yatıp kalkmakta zorlandım ve sadece ilk gün çok sızım oldu. 1 haftaya normal yaşamıma dönmüştüm. Umarım annenizin de öyle olur.
merhaba;
öncelikle şu an ne durumda olduğunuzu ve neler hissetttiğinizi o kadar iyi biliyorum ki...yaklaşık 4-5 sene önce bende aynı şeyleri yaşadım..annem yumurtalıklarında bi şişkinlik farketti..hemen doktora gitti ve yapılan tetkiklerde sol yumurtalıklarında kitle olduğunu ve damar üzerinde kanla beslenen, çabuk büyüyen bir kitle olduğu söylendi..1 ay içinde ameliyat oldu..kitle kanserdi..ve ameliyattan sonra 6 seans kemoterapi gördü..velhasıl kelam şu an 6 ayda bir kontrole gidiyor, çok şükür hep beraber yendik bu sinsi hastalığı...
size tek tavsiyem nolur isyan etmeyin..ne gelirse rabbimden..ben o seneler küçüktüm 17-18 yaşlarındaydım ve ona rağmen birgün isyan etmedim..çok ağladım ama çok ta dua ettim..sizde dua edin, anneninizin yanında asla ağlamayın ve güçlü olun....RABBİM ŞİFA VERSİN..
Canımm Çok geçmişler olsun İnşallah hepsi tertemiz çıkar...Ama ameliyat olma ihtimali olursada üzme kendini...Artık herşyin çaresi var Allahın izniyle..
Cok sagol.yemin ederim bende dua edicem annen icin.Allah insallah sifasini verircok cok tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?