bitanecik dostumun meleği bıraktı bizi

minnasu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
572
35
118
Diğer
çok sevdiğim çok yakın bulduğum kardeşim gibi sevdiğim arkadaşımın meleği terk etti bizi üç aylıktı bebeğimiz çok üzülüyorum benden bir parça gitti sanki..benim içim bu kadar yanarken o ne haldedir yanında olsam sarılsam teselli versem ahhhhh....üzülme canım dostumm inşallah tekrar hamile kalacaksın senin için hep dua edeceğim seni çok seviyorum canım

hepimiz insanız ve dünyada yaşadığımız sürece insanın başına gelmeyecek şey yok biliyorum üzülmemek elde değil bnde 2aylıkken kaybetmiştim bebeğimi daha cinsiyetini bile bilmediğim sadece bi kan pıhtısı olan bebeğim için 1sene ağladım şimdi yeni bebeğim oldu ha unuttummu onun acısını asla unutmadım .şimdi arkadaşına destek olma zamanı canım sen ne kadar teselli etsende üzülüp ağlayacak belki ama yinede rahatlayacak emin ol.eğer yiyeceği ekmeği vardısa bebeğinin yaşardı rabbim verdi rabbim aldı öyle düşünün belki sağlıklı bi bebek olmayacaktı ve arkadaşın ömür boyu ağlayacaktı ama şimdi tekrar hamile kalabilir tekrar bebeği olabilir acısı hafifler arada bir üzülür ağlar ama sağlıksız bi bebeğine duyacağı acı kadarda üzülmez rabbim sabırlar versin size

çok geçmiş olsun canımm Allah sana ve evladına uzun ve sağlıklı ömür nasip etsin..benim dostum biraz bekledi bu çocuk için iki senesi olmuştu..benimde çocuğum olmuyor onun haberi beni o kadar mutlu etmişti ki sanki benim çocuğum olacakmış gibi heyecanlanıyordum..şimdi kürtaja gidiyor ve ben yanında olamayacağım offf offf

tabiki uzun süre bekleyip sonra kaybetmek de insana ayrı bi acı verir ama dediğim gibi sende üzülme herşeyin bi vakti zamanı rabbim ne zaman uygun gördüyse bebeğiniz o zaman olur geç olsunda güç olmasın diyorlarya bak ne kadar doğru dimi canım yine bi 2sene bile beklese arkadaşın isterse 5sene sonra hamile kalsın ama sağlıcakla güç olmadan kucağına alsın inşallah

dediklerine sonuna kadar katılıyorum ya olsun sağlıkla devam etsin kucağımıza alalım yada olmasın da biraz geç olsun sağlam sıhhatlı olsun Allah razı olsun güzel dileklerin için..canım kusuruma bakmazsan bir sorum olcak düşüğün kaçıncı ayda oldu ne kadar sonra hamile kaldın

bebeğim tam 2aylıkken kalbi durdu bizde kan uyuşmazlığıda vardı bebel heyecanıyla iğne vurulmayıda unutmuştuk bebek zaten 2aylık gibi değilmiş hiç gelişmemiş yani kalbi atıyor denildi "1hafta sonra başka doktora çıktım kalbi durmuş dedi çook doktor gezdim inanamadım ama yapacak birşey yoktu kürtaj oldum ve doktor 3ay korunmamı söyledi rahim kendini toparlasın diye ama tam 2ay bitmişti 2ay sonra hamile kaldım tekrardan ve yeni doğum yaptım yani 2aylık oğluşum var

canım cok cok gecmıs olsun her ısde ınankı bı hayır hikmet vardır belliki bu işdede bı hayır var galupalada da o bebegının de ömrü bukadarmıs hersey allahın elınde ıns rabbım arkadasına en kısa zamanda saglıklı sıhatlı bı bebıs daha verırde bızde acısını duyupda üzldügümüz kadar güzel haberınıde alıp sevınırız inş... sen arkadasının yanında belkı bedenen degılsın ama tahmın ettıgım kadarıyla ruhen onun yanındasın sımdı onun senın dualarına cok ıhtıyacı var aklına geldıkce kalbın yandıkca bol bol dua et en önemlısıde herseyı hayırlısı olması yonunde dua et

hiç girip okumamışım yazını şimdi gördüm 1ay oldu canımın canı gideli
canım benim bir melek cennete gitti ama teyzesine başka bir melek yolladı inş. onun sevgisi herşeyi unutturacak

hiç girip okumamışım yazını şimdi gördüm 1ay oldu canımın canı gideli
canım benim bir melek cennete gitti ama teyzesine başka bir melek yolladı inş. onun sevgisi herşeyi unutturacak

işallah kardeşimizi yollayacak melek kuzumuz annesine şefaatçi olacak anneside bize inşallah...beraber büyütmek nasip olacak kuzularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…