Bitcoine yatirim yapanlar..

hamis

her işimi kendim yaparım .
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
3.553
2.772
698
Tc
Merhaba kizlar ben son günlerde biraz ilgi duymaya basladim bu konuya.
Altin topiginde bir arkadas yazmisti bitcoinle ilgili,hatta yatirim da yapmıştı insallah görür konuyu :anne:

Varmi bitcoinle ilgili bilginiz,deneyimleriniz..

Altin grubunda bir arakadaş vardi hatta baya okudumda nickini hatirlamiyorum simdi
Bende güven konusunda emin değilim ama hani bu alana yatirim yapan gercek kisilerden bilgi alsak iyi olur
Internette cok fazla bilgi kirliligi var saglikli bilgi alamadim

Şuan zarardayim bir haftadır bitcoin ve etheryum da o yüzden bilemedim aydinlatayim sizleri ama bugünlerde olumsuz gidişte 77binlerden 48 binlere düştü bitcoin topici yeni etiketleyince fark etttim okuyayım yazayım detaylari

Altin grubunda bir arakadaş vardi hatta baya okudumda nickini hatirlamiyorum simdi
Bende güven konusunda emin değilim ama hani bu alana yatirim yapan gercek kisilerden bilgi alsak iyi olur
Internette cok fazla bilgi kirliligi var saglikli bilgi alamadim
Galiba o kişi benim detayları yazayım. Yani bir nevi borsa kriptolu para Türkiye'de BTC türk sitesinden veya yurtdışı bağlantılı biance sitelerinden coin leri yani kripto paraları alıp satabiliyorsunuz. Şuan fetva vermiş diyanet helal değildir diye bunun böyle olmadığını yazan arkdsim onlar bilmediği için diyor altında haram olsun onuda bankadan al sat yapıyorsun dedi.simdi çok kişi ilgilenir oldu ya zarara girdi.birde güney Kore ciddi bir bitcoin ilişkisini yasakladı para piyasaları düşüşe gecti

Şimdi bu işlemi hangi sitelerden yapıyoruz
Üyelik nasıl açılır
Para transferi nasıl yapılır
Önce bu konularda bilgi verirmisin

Üyelik nasıl açılır
Benimkisi Türkiye ayaklı BTC türk sitesinden. Ama yabancı kaynaklı biance sitede de açabilirsiniz. Üyelik süreci azıcık uzun siteyi bir bak öyle gerçek kişi olmayanlar açamıyorum nüfus cüzdanı ula bir beyaz kağıda işte sitede mevcut yazıyı yazıp imzanız atıyorsun alttta nüfus cüzdanını foto çekip siteye gönderiyorsun. Önce üyeliğiniz onaylamıyorum .para transferinde oturum onayından sonra ilk para transferi yaptığınızda 1 gün sonra geçmekte ama sonraki transferler hızlı ve seri olmakta bacım. Para transferinde para yatırma diyor mobili indirimde olay storeden BTC diye kolay yönlendiriyor seni. Tüm bankalardan EFT transfer olmakta

Üyelik nasıl açılır
Msji ekonomi finansal bakınca fark etttim etiketleme olmayınca;) BTC türk sitesini bir incele kolay. Not eftlerde 1000 TL alt sınırı var ancak papara dan kaç TL isterseniz gönderilebilir 6 7 TL kesintili ama papara

Yarın bunları iyice okuyup sana tekrar döneceğim bacım kgokce kgokce
Tamam. Şu sıralar hazır okurken bitcoin önemini yitirdi etheryum ve çeşitli altcoinler var onları da denk gelirsen dikkkat edersin. BTC türk sadece bitcoin ve etheryum alım satımı yapılmakta diğer yurtdışı kaynaklı sitelerde var çeşitli coinler ve ciddi kazançlar kar edenler oluyor ama benim işim gereği öyle masa başı çalışmadığından zırt pırt piyasa takip edemeyeceğim den bu iki minik piyasaya hakim olayım yeter diye düşünüyorum. Bakalim

kgokce kgokce koinim.comdan hesap açtım
Bitrex şu an yeni üyelik almıyor
Bianceden başvuru yaptım, onay bekliyorum
Para gönderirken kesinti oluyormuş
Bunun oranı belli mi
Ben ilk başta küçük bir meblağ yatiracagim

Bende btctürk ve koinim.coma üyeyim
Btc türk daha kolay bi site bugün eth ile oynadım biraz
Sonra bitcoin aldım umarum yükselir

Ben yapdim. Bitcoin değil ama ripple. Bitcoin cok pahali.
Aldiğimda 1 Ripple 0,20 Euro şimdi 2 Euro. Yiiipiii...

Ben yurtdışında yaşıyorum. Burda cok kolay. Hesap acip bankadan para aktarıyorsun.
Trden transaktion yapan arkadaşlar yardimci olur birazdan

Bunun oranı belli mi
Merhaba sanırım bu siteye try yatıramıyoruz bitcoin transferi oluyo ancak
Bilginiz varmı

Bunun oranı belli mi
evet coinim hesabını kullanan var ama ben BTC turkten açmıştık coinim hesabını yok. Oradaki güvenlik kayıt olurken vs yaptığı işlemleri bilmiyorum ama arkadaşımın var hesabı sorarım.bilindik türk borsası sorun olmaz. Evet ilk etapta küçük yatır ama BTC de en az limit 1000 TL ve ama onunda bir günlüğü var papara gibi indirip oradan 400 500 de gönderebilirsin papara 6 TL komisyon kesmekte. Sonra gelelim al sat işinde her borsa komisyon kesmekte ama alıp satma limitine göre değişmekte. Örneğin BTC de 100bin aylık al sat yaparsan sonrasında komisyon ücretin düşüyor. Ama genel olarak 7 8 TL komisyonları var.ama kazanınca 7 8 hiç birşey. Coinim in sitesinden bir bak bende incelerim çocuğu uyutunca komisyon olayı nedir .biance aslında alışınca iyi altcoinleri iyi işlemekte ama ciddi zaman emek ve takip gerekli su bir haftadır bıraktım başka psikolojik ve çocukla ilgili sorunlarimdan dolayı bacım.

Merhaba sanırım bu siteye try yatıramıyoruz bitcoin transferi oluyo ancak
Bilginiz varmı
Hangisine bacım. Bianceyi TL yatirilmiyor evet. BTC coinim vs hesaplarda ki aldığınız bit coinler veya etheryum karı gönderip onları biance de dolara çevirip satıp yani sonra istediğiniz alt coinler le ise girisebilmektesiniz

Not biance ye yaptığınız bitcoin eftlerinde etheryum EFT sine göre daha çok komisyon kesilmektedir.bence etheryum trans edin yüzde 1 ile yüzde 26 lik orandan bahsediyorum okadar fazla yani

Back
X