Bitcoine yatirim yapanlar..

Ben yapdim. Bitcoin değil ama ripple. Bitcoin cok pahali.
Aldiğimda 1 Ripple 0,20 Euro şimdi 2 Euro. Yiiipiii...

Ben yurtdışında yaşıyorum. Burda cok kolay. Hesap acip bankadan para aktarıyorsun.
Trden transaktion yapan arkadaşlar yardimci olur birazdan
Evet bu iki günde ripple tam 8 bin kazandı arkdsm ona riple ve monero al dedim aldı nasip hislerini tutttum. Bende para yok bankada alamadim

Ben yurtdışında yaşıyorum. Burda cok kolay. Hesap acip bankadan para aktarıyorsun.
Nerde yaşıyorsunuz. Almanya ise polinex e de bakinnderkm

Bende btctürk ve koinim.coma üyeyim
Btc türk daha kolay bi site bugün eth ile oynadım biraz
Sonra bitcoin aldım umarum yükselir
evet BTC nin mobil formatı çok basit ve turkce

hangi borsayı kullanıyorsunuz acaba.biance mi

Ay beş dakikada ne çok konuştum sanki konu sahibesi benmisim gibi;)
Çok şık giremiyorum buraya genelde akşam bu saatlerde oluyorum kızlar. Etiketlerseniz bildiri geliyor ve bakınca takilirdimm buraya.yoksa genelde takıldığını başka topicler oluyor. K kahvemsi mutluluk bilir. Sevgiler bol kazançlar.
Benimde hafta sonu fetva verdi diyanet bitcoin haram diye ondan beri soğudum yoksa altın almak gibi geliyordu bana. Ancak beni bu işe yönlendiren ve ortak zekamizi güç yapıp kullandığım arkadaşım gayet dindar sağlam biridir.

Ha an itibariyle az bir miktarlar ugrasşamda bugün 300 TL kazandım bir 300 TL daha karda olurum Bozdağ ama bozmasın etheryum.bence yaza etheryum 22 25 bin civarı olur mu olur.his sadece

Kızlar ben kullanmıyorum kendisini ama çok yakınım 10 gün önce tam 50 bin TL zarar etti günlerdir perişan oldular. Borca girdiler hiç bulaşmamak en iyisi kolay yoldan para tatlı geliyor ama bir de bu yönünü düşünün.

Kızlar ben kullanmıyorum kendisini ama çok yakınım 10 gün önce tam 50 bin TL zarar etti günlerdir perişan oldular. Borca girdiler hiç bulaşmamak en iyisi kolay yoldan para tatlı geliyor ama bir de bu yönünü düşünün.

nasıl olduki? düşüş yok.

Bende 1000tl ile bi girip denemek istiyorum kizlar

ben bitstamp den alıyorum.
Bilmiyorum yabancı ve yerli olarak bilinmedik gerçi ben de çok büyük bir geçmiş yok bilen vardır belki erkeklerde
Kesinlikle olabilir ama geçen hafta düşüğü bende zarardayim.hic dokunmadim ve şimdi kara geçti.korkup düşüyor diye sataydim bitikti ki ben birçok Dala bildim parayı.sadece bitcoin değil şimdi duyanlar hemen bitcoine saldırıyor ama etheryum ri0le monero altcoinleri xlm xr... Birsuru var ne desem ki
nasıl olduki? düşüş yok.
Galiba geçen haftaki ciddi düşüşü söylüyor bitcoin 67binden aldım bir düştü 39bine geriledi yariyariya ve hala67 bine gelemedi ki satayım. Fork olacaksınız saymadım ki 5bin TL ile bitcoin çok değil o indi şimdi 4200 e yani oradan zarardayim hala bende. Yani hep çok çok iyi yönünü anlamıyorum ve yatırım tavsiyesi asla değil. Şuan evim yurdum işim gücüm değişti ve tamamen bir uğraş olsun diye oyun gibi gördüğümden ilgileniyorum.
Vallahi ben kullanmadığım için detayları bilmiyorum kredi çekip bitcoin e yatırdığını ve 50 bin zarar ettiğini biliyorum ben uyarı olsun diye belirtmek istedim herkese
güzel bir uyarı bacım.cidden sagolasin

bu papara direkt playstore yada apple storedan indirebiliniyormu canım

Kızlar çok yoğun ve yorgunum metinde yok bozuk vodefon da berbat çekimi o yüzden dedim bir bakayım yazan soran varmı .haa bu 3 günde netim yok tu diye 100dolar kaybetttim resmen .çocuğu büyüyene kadar yurtdışı borsalarını dondursam mi ne etsem bilemedim.ilgilenemiyorum

Kızlar çok yoğun ve yorgunum metinde yok bozuk vodefon da berbat çekimi o yüzden dedim bir bakayım yazan soran varmı .haa bu 3 günde netim yok tu diye 100dolar kaybetttim resmen .çocuğu büyüyene kadar yurtdışı borsalarını dondursam mi ne etsem bilemedim.ilgilenemiyorum
Ben 1.500 tl ile girdim bitcoine deli gibi düştü :) toparlar inşallah

Back
X