- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi pink_princes
size aldatıldığınızı söyleyen kıza da cok guvenmeyın derim, burnuma ordanda pis kokular geldi benim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine barışıcan. Yine başa sarıcak.(Baban karar vericek olursa)nasıl kurtulcam bilmiyorum. önceki konularımda da var çocuğa 2 yıl annem bakması lazım. 2 yaşına kadar sevgi gördüğü biryerde büyümesi çok önemli. babam da bu zaafımı bildiği için evliliğimi istediği gibi yönlendiriyor. yani babam ne karar verirse o oluyor of of
size aldatıldığınızı söyleyen kıza da cok guvenmeyın derim, burnuma ordanda pis kokular geldi benim.
Adam inkar etmemis galiba?size aldatıldığınızı söyleyen kıza da cok guvenmeyın derim, burnuma ordanda pis kokular geldi benim.
Baban kocanin seni aldattigini bilmiyor mu, anlamadim ki?
Yine barışıcan. Yine başa sarıcak.(Baban karar vericek olursa)
Ama bu evlilik bu hayat senin. Elin ogluyla bir olup sana resmen diri diri gömmelik bir kuyu kazıolar.
İşinden aldıgın maaşın iyiyse bakıcı tut yada kreşe ver bence.
Kreşte en azından yaşıtlarıyla oynar arkadaş edinir. Enerjisini harcar.
Annen baban dedigin gibi her an yarı yolda bırakadabilir seni.
Annen senin evde baksa bebişi baban belki bir şey demez o zaman? Bir de artık sizin evliliğinizden bir cacık olmaz.Bu arada kızlar herkese artık rest çekip kendime ev tutup çocuğu kreşe versem kıt kanaat geçinirim ama kafam da rahat olur. beni üzen yapamadığım tek konu bebişin yanında bildiği biri olmayınca sürekli ağladığı, alışana kadar çok zorluk çekiyor. zaten 1 kere o zorluğu yaşadı kv bakıyordu önceden sonra bakmam dedi. annemin yanına bebişi ilk bıraktığımda 1 hafta boyunca hep ağlamış annem bana hiç söylememiş bunu. 2. yi bebişe yaşatmam onun için bir travma olur mu ondan korkuyorum. zaten aile dağılmış herkesin birbirinden dengesiz olduğu bir ortamda annemi çok seven bebişimi de sıkıntıya sokmayım diyorum yaa off.
Adam inkar etmemis galiba?
Annen senin evde baksa bebişi baban belki bir şey demez o zaman? Bir de artık sizin evliliğinizden bir cacık olmaz.
ben 2 yaşında sanmıştım. pardon.KarKraliçesi bebişim şu an 11 aylık konuşmuyor bile dahaeşimin bana yaptığı oyunu ben ona yapabilsem ah. tek derdim şu çocuğun 2 yaşına gelmesi için zaman kazanmak.
Babanı alıp karşına konuşacaksın. Bizim evliliğimiz benim yüzümden değil kocam beni aldattığı için bitti. Ben sizin evladınızım ve size ihtiyacım var kızım 2 yaşına gelene kadar diyeceksin.babam bize göndermez annemi hep sabah bırakıp akşam almalıyım. evet hiçbirşey olmayacağı kesin de benim esas derdim çocuk 2 yaşına gelene kadar zaman kazanmak ne yapabilirim bilemiyorum
Saka gibi.Ailen eşinin seni aldattığını,arkadaşlarınla dertleşmek için buluştuğunu bilmeli, bilmediği için dolmuş bence baban ki kim olsa aynı tepkiyi verir. Sesini kaydet,yazışmanı kaydet,bir şekilde eşinin aldattığını kabul ettiği bir kanıt olsun elinde. Hem boşanırken lazım olacak,hem de ailen o pisliğin değil senin tarafında olacak böylelikleevet inkar etmedi ama aileme inkar ediyor.
ben 2 yaşında sanmıştım. pardon.
iki ucu ballı degnek.
etrafından baktırsan evine gelebilicek bir bakıcı ?