Bitecek....

Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar için teşekkür ederim olay sonunda bitti. Eşyalarımı alıp çocuğumla annemlere yakın bir eve çıktım. Davayı dilekçeyi ondan bekliyorum. Karşı bir duruma hazır olmak için. Biraz ortada kalmış, sevilmemiş ve yanlız hissediyorum. Arkadaşlardan birinin beni acımasızca ve inançsızca eleştirdiği gibi evet sık sık içmek istiyorum( mutlu ol) ama doya doya bebeğimi içiyorum bu aralar. Onunla ruhumdaki yaraları kapatmaya çalışıyorum. Onun gülüşüyle ölmüş olan benliğimi hayata döndürmeye çalışıyorum. Ne zormoş evlenmek, ayrılmak, çocukla ortada kalmak. Meğer erkek sadece akşam gelsede yetermiş ama onca çektirdikleri.... Her an ayrılmamız için her şeyi yapan ablası - annesi - arkadaşları lütfen nolur en iyisinden kına alıp yakın!! Ben bittim artık...

Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar için teşekkür ederim olay sonunda bitti. Eşyalarımı alıp çocuğumla annemlere yakın bir eve çıktım. Davayı dilekçeyi ondan bekliyorum. Karşı bir duruma hazır olmak için. Biraz ortada kalmış, sevilmemiş ve yanlız hissediyorum. Arkadaşlardan birinin beni acımasızca ve inançsızca eleştirdiği gibi evet sık sık içmek istiyorum( mutlu ol) ama doya doya bebeğimi içiyorum bu aralar. Onunla ruhumdaki yaraları kapatmaya çalışıyorum. Onun gülüşüyle ölmüş olan benliğimi hayata döndürmeye çalışıyorum. Ne zormoş evlenmek, ayrılmak, çocukla ortada kalmak. Meğer erkek sadece akşam gelsede yetermiş ama onca çektirdikleri.... Her an ayrılmamız için her şeyi yapan ablası - annesi - arkadaşları lütfen nolur en iyisinden kına alıp yakın!! Ben bittim artık...
Niye bittinn??
Bi kendine gel
Ayrılan çocuğuyla tek yaşayan ilk insan değilsin

Evin işin evladın bir hayatın var
Ortada falan kalmadın

Yaşamak için bir erkeğe muhtaç olduğunu bi sil kafandan
Dik dur

İçince geçmeyecek hiçbirşey
Ona harcadığın zamanı seni mutlu edecek başka birşeye harca

Sen çabalarsan çok çok daha iyi bir hayat seni bekliyor

Öyle kocanın yokluğuna şükretmelisin

Biraz toparllan iyi ki yok o koca bozuntusu diyeceksin. Yalnız değilsin.senin geçtiğim yollardan geçen bu sürü kadın ve anne var. Herşey daha iyi olucak.

Eski erkek arkadaşınız ile eğer başka konuşmalarınız varsa ve eşiniz bunları mahkemede sunarsa sıkıntı olabilir sizin için .
Eşiniz telefona babanız ile bakarken nasıl kendinden o kadar emindi acaba biliyordu o zaman konuşmanızı.

Niye bittinn??
Bi kendine gel
Ayrılan çocuğuyla tek yaşayan ilk insan değilsin

Evin işin evladın bir hayatın var
Ortada falan kalmadın

Yaşamak için bir erkeğe muhtaç olduğunu bi sil kafandan
Dik dur

İçince geçmeyecek hiçbirşey
Ona harcadığın zamanı seni mutlu edecek başka birşeye harca

Sen çabalarsan çok çok daha iyi bir hayat seni bekliyor

Öyle kocanın yokluğuna şükretmelisin

arkadaşım ayakta o kadar zor duruyorum ki psikolojim ve hayatım alt üst oldu. ne yapacağımı bilmiyorum :(

Eski erkek arkadaşınız ile eğer başka konuşmalarınız varsa ve eşiniz bunları mahkemede sunarsa sıkıntı olabilir sizin için .
Eşiniz telefona babanız ile bakarken nasıl kendinden o kadar emindi acaba biliyordu o zaman konuşmanızı.

aslında emin olmaktan ziyade olay çıkarmaya çalışıyordu bir koz istiyordu eline koz sandığı bir şeyi de geçirdi. sunarsa benim adıma çok daha güzel olur aslında. sadece o gün aradığım ortaya çıkar. konuşmaların da gayet seviyeli olduğu ortaya çıkar.

Back
X