- 27 Aralık 2022
- 26
- 3
- 1
- 31
- Konu Sahibi Kaygilianne0
-
Başka bi açıdan bakalım. Yanlış anlamayın beni lütfen, eğer hep oğlunuzla ilgili bu tarz sorunlar yaşıyorsanız acaba kacırdıgnız biseyler mi var? Yani, hani diyorsunuz ya"sıcak kanlı, dışa dönük" farkında olmadan zarar veriyor ya da rahatsız ediyor olabilr mi? Bir de 4 yasında oglunuz bence hiç oturmamaya ayakta ve yakında onu takip etmeye ona eşlik etmeye calssanız belki bu durumlar oluşmayacaktır.Konuyu yanlış yerdemi açtım inanın bilmiyorum burda yeniyim ve içimi dökmek istedim o kadar bunaldım ki çevremde kimse beni anlamıyor sanki.Esim işsiz aylardir ben dedemi kaybettikten sonra anksiyete ile bas ediyorum.Onceden keyif aldığım ne varsa boş sanki.Esimlede bir dönem boşanmadan döndük.4 yasinda oglum var hep dışa dönük hep çocuklarla arkadaş kurmayı sever bu konudan ötürü pakta çocukların anneleriyle problem yaşadım hep anksiyete olduğum için karşıdaki kişiye karsi neden çocuğa laf söylüyorsun diyemiyorum sonrada kendimi yiyorum sonra eşime anlatıyorum bu sefer de neden bu kadar pasifsin diyorum.Daha bugün başıma geleni anlatayım.Dun bbama geldim sözde kafa dinlicem evim uzak babamın eviyle annemle gorusmiyoruz bizi bırakti gitti babam bizi babannemgile götürdü buradan gelin oldum neyse o ayrı bir konu.Bugun gimsa var burda oyun parkında cocuk oynasin dedim moralim çok yerinde neyse gittik.esim bizle gelmedi o iş arıyordu zaten birtanede buldu ona gidecekti.Oyun parkında oğlum çok sıcakkanlı davrandı bir çocuk vardı ondan biraz küçük zaten dediğim gibi oğlum asla zarar vermez vurmaz itmez.kaydiraktan kayarken o çocuğa dokunup kayıp o çocukta gülüyordu.Cocugun annesi azarladı ne dokunuyorsun senin yüzünden düşüyor dedi.yaninda da kocası var ben tekim orda.bisey demek istedim sustum anksiyete krizi geldi kalbim deli gibi atıyordu.Korkudan değil başka birşey bu.tum günüm mahvoldu bu ilk bu tarz olay değil bendemi anormallik var kızlar
Kesinlikle katılıyorum. Annesi yanındayken kim ne diyebilir? Ayrıca cidden bazı anneler kendi çocuğunun yaptığını görmüyor dediğiniz doğru da olabilir. Mesela oğlum da sarılmayı sever ama herkes sevmiyor malum. Sarildigi çocugun hoşuna gitmediyse uyarıyorum herkes sarılmak istemeyebilir diye. Ufak cocugun her daim yanında durmak iyidir bu sebepten.Başka bi açıdan bakalım. Yanlış anlamayın beni lütfen, eğer hep oğlunuzla ilgili bu tarz sorunlar yaşıyorsanız acaba kacırdıgnız biseyler mi var? Yani, hani diyorsunuz ya"sıcak kanlı, dışa dönük" farkında olmadan zarar veriyor ya da rahatsız ediyor olabilr mi? Bir de 4 yasında oglunuz bence hiç oturmamaya ayakta ve yakında onu takip etmeye ona eşlik etmeye calssanız belki bu durumlar oluşmayacaktır.
Sorunun özünde sizin probleminiz yatıyor. Anksiyete krizi diyorsunuz. Teşhis koyuldu mu? Tedaviniz devam ediyor mu yoksa siz kendiniz mi öyle oldugnu düşünüyor sunuz? Odak noktanız kendi Tedaviniz olmalı.Konuyu yanlış yerdemi açtım inanın bilmiyorum burda yeniyim ve içimi dökmek istedim o kadar bunaldım ki çevremde kimse beni anlamıyor sanki.Esim işsiz aylardir ben dedemi kaybettikten sonra anksiyete ile bas ediyorum.Onceden keyif aldığım ne varsa boş sanki.Esimlede bir dönem boşanmadan döndük.4 yasinda oglum var hep dışa dönük hep çocuklarla arkadaş kurmayı sever bu konudan ötürü pakta çocukların anneleriyle problem yaşadım hep anksiyete olduğum için karşıdaki kişiye karsi neden çocuğa laf söylüyorsun diyemiyorum sonrada kendimi yiyorum sonra eşime anlatıyorum bu sefer de neden bu kadar pasifsin diyorum.Daha bugün başıma geleni anlatayım.Dun bbama geldim sözde kafa dinlicem evim uzak babamın eviyle annemle gorusmiyoruz bizi bırakti gitti babam bizi babannemgile götürdü buradan gelin oldum neyse o ayrı bir konu.Bugun gimsa var burda oyun parkında cocuk oynasin dedim moralim çok yerinde neyse gittik.esim bizle gelmedi o iş arıyordu zaten birtanede buldu ona gidecekti.Oyun parkında oğlum çok sıcakkanlı davrandı bir çocuk vardı ondan biraz küçük zaten dediğim gibi oğlum asla zarar vermez vurmaz itmez.kaydiraktan kayarken o çocuğa dokunup kayıp o çocukta gülüyordu.Cocugun annesi azarladı ne dokunuyorsun senin yüzünden düşüyor dedi.yaninda da kocası var ben tekim orda.bisey demek istedim sustum anksiyete krizi geldi kalbim deli gibi atıyordu.Korkudan değil başka birşey bu.tum günüm mahvoldu bu ilk bu tarz olay değil bendemi anormallik var kızlar
Sizin sıcak kanlı dediğiniz çocuğunuz fark etmeden diğer çocukları rahatsız ediyor olabilir mi? Mesela diğer çocuk küçükse cidden denge problemi yaşayabilir, biri dokunmaya çalıştığında.
Bilmiyorum her gittiğiniz yerde bir sorun yaşıyorsanız durup düşünmek lazım.
Öyle bile olsa çocuğunuza kızmak yerine ilk seferde düzgün bir dille uyarabilirler tabi orası ayrı.
HaAyrıca bu kaygılı haliniz için doktora gittiniz mi? Normal değil kendi içinizde yaşadığınız şey.
Bende zaten duruyorum ve uyarmam gerekince uyarı yapıyorum asıl mesele karşı taraf çocuğuna kimse dokunmasın istiyorsa o zamn parka getirmesinKesinlikle katılıyorum. Annesi yanındayken kim ne diyebilir? Ayrıca cidden bazı anneler kendi çocuğunun yaptığını görmüyor dediğiniz doğru da olabilir. Mesela oğlum da sarılmayı sever ama herkes sevmiyor malum. Sarildigi çocugun hoşuna gitmediyse uyarıyorum herkes sarılmak istemeyebilir diye. Ufak cocugun her daim yanında durmak iyidir bu sebepten.
onduSorunun özünde sizin probleminiz yatıyor. Anksiyete krizi diyorsunuz. Teşhis koyuldu mu? Tedaviniz devam ediyor mu yoksa siz kendiniz mi öyle oldugnu düşünüyor sunuz? Odak noktanız kendi Tedaviniz olmalı.
O an susup kalıyorum neden bilmiyorum bendeYani anormallik demeyelim de pasif kalmışsınız biraz. Söz konusu oğlum olunca kendim için susacagim olaylarda bile konuşurum şahsen. O korunmaya muhtaç çünkü. Elin karısı gelip oğlumu azarlayamaz ne haddine? Anksiyete burada herhalde olay çıkması yönünde gelişiyor. Ama bu şekilde yaparsanız oğlunuz ondan bundan azar duymayı normal sanacak. Kavga etmek zorunda değilsiniz. Hanımefendi çocuk itmedi vurmadı ne düşürmesi? Deseniz bile olurdu.
Bu çıkışı o kadına yapsaydınız buraya konu açmak zorunda kalmazdınız.Bende zaten duruyorum ve uyarmam gerekince uyarı yapıyorum asıl mesele karşı taraf çocuğuna kimse dokunmasın istiyorsa o zamn parka getirmesin
Herkes burda konuşma hakkı vardır istediğim yorumu saygı çerçevesinde yazarım eet o an yapamadım haklı sebeplerimde var bilip bilmeden konuşmanın anlamı yokBu çıkışı o kadına yapsaydınız buraya konu açmak zorunda kalmazdınız.
Anormal değilde pasif kalmışsınız. O anda bağıran kişiye önce normal üslupla yaklaşıp karşındaki yaşıtın değil ses tonunuzu ayarlayın öyle konusun diye uyarırm baktım anlamıyor yanında değil kocası 7 sülalesi olsa öyle bı laf söylerim ki bidaha parka gelirken iki kere düşünür. Bu cocuklara karşı üslup soru u yaşayanlara uyuz oluyorum..Konuyu yanlış yerdemi açtım inanın bilmiyorum burda yeniyim ve içimi dökmek istedim o kadar bunaldım ki çevremde kimse beni anlamıyor sanki.Esim işsiz aylardir ben dedemi kaybettikten sonra anksiyete ile bas ediyorum.Onceden keyif aldığım ne varsa boş sanki.Esimlede bir dönem boşanmadan döndük.4 yasinda oglum var hep dışa dönük hep çocuklarla arkadaş kurmayı sever bu konudan ötürü pakta çocukların anneleriyle problem yaşadım hep anksiyete olduğum için karşıdaki kişiye karsi neden çocuğa laf söylüyorsun diyemiyorum sonrada kendimi yiyorum sonra eşime anlatıyorum bu sefer de neden bu kadar pasifsin diyorum.Daha bugün başıma geleni anlatayım.Dun bbama geldim sözde kafa dinlicem evim uzak babamın eviyle annemle gorusmiyoruz bizi bırakti gitti babam bizi babannemgile götürdü buradan gelin oldum neyse o ayrı bir konu.Bugun gimsa var burda oyun parkında cocuk oynasin dedim moralim çok yerinde neyse gittik.esim bizle gelmedi o iş arıyordu zaten birtanede buldu ona gidecekti.Oyun parkında oğlum çok sıcakkanlı davrandı bir çocuk vardı ondan biraz küçük zaten dediğim gibi oğlum asla zarar vermez vurmaz itmez.kaydiraktan kayarken o çocuğa dokunup kayıp o çocukta gülüyordu.Cocugun annesi azarladı ne dokunuyorsun senin yüzünden düşüyor dedi.yaninda da kocası var ben tekim orda.bisey demek istedim sustum anksiyete krizi geldi kalbim deli gibi atıyordu.Korkudan değil başka birşey bu.tum günüm mahvoldu bu ilk bu tarz olay değil bendemi anormallik var kızlar
Anormal değilde pasif kalmışsınız. O anda bağıran kişiye önce normal üslupla yaklaşıp karşındaki yaşıtın değil ses tonunuzu ayarlayın öyle konusun diye uyarırm baktım anlamıyor yanında değil kocası 7 sülalesi olsa öyle bı laf söylerim ki bidaha parka gelirken iki kere düşünür. Bu cocuklara karşı üslup soru u yaşayanlara uyuz oluyorum..
Neden bilmiyorum susup kaliyorum diyen sizsiniz. Madem haklı sebepleriniz var biliyor olmalısınız ben sorayım neden? Ben söyleyeyim çünkü olay çıkmasından korkuyorsunuz. Ama çıkmaz merak etmeyin. Çocuğunuzu savunun. Abartıyorsa da çocuğunuzu uyarın.Herkes burda konuşma hakkı vardır istediğim yorumu saygı çerçevesinde yazarım eet o an yapamadım haklı sebeplerimde var bilip bilmeden konuşmanın anlamı yok
Neden bilmiyorum susup kaliyorum diyen sizsiniz. Madem haklı sebepleriniz var biliyor olmalısınız ben sorayım neden? Ben söyleyeyim çünkü olay çıkmasından korkuyorsunuz. Ama çıkmaz merak etmeyin. Çocuğunuzu savunun. Abartıyorsa da çocuğunuzu uyarın.
Biz ne desek boş, ben olsam o daha çocuk niye bağırıyorsunuz ben sizin çocuğunuza bağırıyor muyum derim, çocuğum diğer çocuğa vursa bile savunurum. O yaşlarda birbirine ne zarar verebilir ki, bir yetişkinin azarlaması daha çok zarar verir. Ama sizin rahatsızlığınız var, tedavi olun lütfen. Kavga etmek zorunda değilsiniz sözle de uyanabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?