• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biten 5 yillik ilişki ve ben nefes alamiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4500 android telefon🙈vallahi ne deseniz de haklisiniz hakediyorum ben
Kendinizden çok başka birini ön plana almayı nasıl başarıyorsunuz?
Çocuğumun babası on yıldır hayatımda olan kocama ben bu kadar fedakarlık yapmam. Dörtte bir fiyatına telefon kullanırken gidip dört katına telefon almam. Ben dururken ne münasebet derim. Siz bu sorununuzu çözmezseniz başkaları dolandırır sizi haberiniz olsun/

Surada kendinize aglamanız üzülmeniz gerekirken colugun cocugun isi, gücü yok diye üzülüyorsunuz.
Yasanmıslıklar yok, aynı sehirde yasanmasına ragmen kısıtlı. Bazı insanlar kölelik yaptıklarında ruhsal acıdan kendilerini cok iyi hisseder, mutlu olur doyuma ulasır. Sırf bunları hissetmek icin köle olmak icin ücret dahi ödüyorlar. Sizde mi böylesiniz acaba?
Yoksa merhamet, vicdan duygularınız mı kabarık onu anlayamadım.

Şuan sizi böyle bıraktığı için sinirlenmeyip parasız ne yapıcak diyemi üzülüyosunuz. Ee bu adam size istediğini yaptırır bu kafayla üzgünüm

Ahh Simurg um bir gün bu konuyu acacagından cok emindim.. Böylesine kangren olmus bir ilişkiden kurtulmana seni tanıyan ve bu konuyu okuyan herkes inan cok sevinmiştir. En son senin için okudugumuz duanın kabul olduguna inanıyorum. Cünkü bende dahil duaya katılan herkes hakkında hayırlısı olması için dua ettik. Bazen insanın basireti baglanır ya seninde oyle olmus cunku kolay kolay hiçbir kadın bu kadar uzun sure işsiz kalan bir erkekle devam edemez yola. Bu insan evlilik, cocuk sorumlulugunu kaldırabilecek biri değil. Bunca yıl ona adeta annelik yapıp ihtiyaçlarını karsılamaya calısmıssın. Keske o paralarla kendine ceyiz yapsaymıssın altına dovize yatırsaymıssın cok daha iyi olurmus. Bu ilişki senin için sadece buyuk bir zaman kaybı olmus
Bundan sonrasında lutfen onune bak o ne yapar ne içer diye düşünme. İnsallah cok mutlu olursun, bize guzel haberler vermen dileğiyle 💓

çocuğa sponsor olmuşsunuz zaten ayda bir buluşmayla sevgililik olmaz aynı şehirdeyken. siz kendi kendinize aşık olmuşsunuz.

Konu sahibinin yanlışa düşmesinde toplumun da katkısı var. Özellikle biz kadınların.bir kadın 27 yaşını geçtiğinde tepesine binenlerimiz var evlilik baskısıyla. Evde kaldı imaları var psikolojisini bozmuşluğumuz var. 2. Sınıf görenlerimiz var evlenmemiş ya da boşanmış kadınları. İçlerinden bazıları da hem kendi kafalarıyla hem de az bizlerin katkısıyla yanlışlara düşüyorlar. Tek suçlu konu sahibi değil yani. Tüm toplum suçluyuz.

Fatura benim adima degil onun adina sıkıntı falan olursa direk kendisi ugrassin diye onun adina alindi😂😂😂 çok salağim biliyorum inan oyle kimseyi bulamam kafasinda ve çirkinliginde degilim.Allaha sukurler olsun cok iyi ve sevgisini cok gosteren bi ailem var ama ben niye oyle bi hata yaptim inanin bilmiyorum
Neden yaptiniz bilmiyorum ama psikoljik destek almalisiniz.
Hala işsiz, parasi yok diye üzülüyorsunuz.
Yaşlı başlı amcalar pazarda, limon yara bandi satiyor.
Bu adam hasta mi
Fiziksel engeli mi var?
Bunca sene calismayip, utanmadan sizin paranizi yemiş, oyun oynamış, yatmış.
Erkek olarak degil, insan olarak gurur yapmasi lazimdi.
Ona yedirdiginiz paralari hayir kurumlarina, sokak hayvanlarina, dagdaki kurda kuşa yedirseydiniz hic olmazsa hayir işlemiş olurdunuz.

Ahh Simurg um bir gün bu konuyu acacagından cok emindim.. Böylesine kangren olmus bir ilişkiden kurtulmana seni tanıyan ve bu konuyu okuyan herkes inan cok sevinmiştir. En son senin için okudugumuz duanın kabul olduguna inanıyorum. Cünkü bende dahil duaya katılan herkes hakkında hayırlısı olması için dua ettik. Bazen insanın basireti baglanır ya seninde oyle olmus cunku kolay kolay hiçbir kadın bu kadar uzun sure işsiz kalan bir erkekle devam edemez yola. Bu insan evlilik, cocuk sorumlulugunu kaldırabilecek biri değil. Bunca yıl ona adeta annelik yapıp ihtiyaçlarını karsılamaya calısmıssın. Keske o paralarla kendine ceyiz yapsaymıssın altına dovize yatırsaymıssın cok daha iyi olurmus. Bu ilişki senin için sadece buyuk bir zaman kaybı olmus
Bundan sonrasında lutfen onune bak o ne yapar ne içer diye düşünme. İnsallah cok mutlu olursun, bize guzel haberler vermen dileğiyle 💓
Bende oyle dusunuyorum ettigim ve bana edilen dualarin kabul olduguna inaniyorum Rabbime şukurler olsun .

Bende oyle dusunuyorum ettigim ve bana edilen dualarin kabul olduguna inaniyorum Rabbime şukurler olsun cok sagolun .Kendim icin dua etmeye devam edecegim 🥰😍

Kız evi terk ettiydim 738494. kez, hatta beraber konuşuyorduk grupta sen de vardın. Ağlaşıyordu ya “mutlu evlilikler böyle olur biz bunu beceremedik (yoo sen beceremedin), bak şimdi elinden tutup getirmek istiyorum” falan diye. Iyyyy. Ezik.

Ne yalan soyleyeyim eski esinizle ilgili konuda o kadar cok ayrilmak kolay degil, diyordunuz ki ben ayrilabileceginize hic inanmamistim. Boyle inanmayanlara da kizmistiniz hatta.😂

Ama simdi forumda yeni hayatiniz ile ilgili yorumlari okumaktan cok keyif aliyorum. Hayatini alt ust edip harika bir noktaya tasiyan insanlara bayiliyorum. Hep cok mutlu olun. 😊 Oglunuzla diyesim geldi bilmiyorum cinsiyeti belli mi ama 😂

Ben de oyle dusunuyorum ama sanki onu ortada birakmis gibi hissediyorum.dusuncelerim ve hislerim savaş halinde .kendisi issiz parasiz ne yapacak

Ay ozur dileyerek icimden geceni soylemek istiyorum: Size ne yahuuu? Yetiskin eli ayagi tutan saglikli bir adamin issiz parasiz napacagini ailesi bile dusunmemeli, kiz arkadasin niye dusunsun? Hic yok muydu yakin arkadasiniz, kiz kardesiniz sizi soyle bir sarsip kendine gel diyecek bu kadar sene yazik etmissiniz kendinize.

Ne yalan soyleyeyim eski esinizle ilgili konuda o kadar cok ayrilmak kolay degil, diyordunuz ki ben ayrilabileceginize hic inanmamistim. Boyle inanmayanlara da kizmistiniz hatta.😂

Ama simdi forumda yeni hayatiniz ile ilgili yorumlari okumaktan cok keyif aliyorum. Hayatini alt ust edip harika bir noktaya tasiyan insanlara bayiliyorum. Hep cok mutlu olun. 😊 Oglunuzla diyesim geldi bilmiyorum cinsiyeti belli mi ama 😂
İçinize mi doğdu yahu, oğlum hakikaten :))
Kızmakta haklıymışım ama bak. Ben mal, salak bir kadın değildim çünkü. Hastaydım sadece :(

Adamı siz doğurmadınız. Önce bunun farkına varın gerisi kolay.

Keşke çocuk yaştan karsilassaydiniz da sünnet düğününün masraflarini da ustlenseydiniz.
Yahu adam son model telefonuyla oyunlar oynarken sizin uzulmeniz,ne yeyip içecek diyerek endişe etmeniz,canınızdan cebinizden vermenize rağmen size yol vermesi ve suçluluk hissetmeniz ;sevginizden değil saflığınızdan yahut enayliginizden (kusura bakma ama öyle yani) bence.
Adam sizin düşmüş olduğunuz duygusal boşluğu ve açlığı düşünüyor mu ki siz bunun midesine gidecek yemek için evham yapıyorsunuz ?
Hiç merak buyurmayin,kendisine yağlı bir kapı bulmasa sizi sagmaya devam ederdi
1 aya kalmaz yeni kasasını pardon kız arkadaşını tanırsıniz.
Yorum biraz sert olabilir ama iyiliginizi gozetiyorum.

Merhaba şu an cok kotuyum çok hemde 2016 yilinin sonlarinda baslayan bir iliskim vardi.ikimizde asgari ucretle calisan kisilerdik.Erkek arkadasim 2018 yilinda işten ayrildi ve işsiz kaldi ben de asgari ucret maasimla ona destek olmaya basladim bazen kendime para birakmazdim ona verirdim verdigim her kuruş helali hoş olsun .Ayda sadece bir defa bulusurduk bi saatligine falan ayni sehirde yasamamiza ragmen cok az gorusurduk ama buna da ses etmezdim.Oyun oynamayi cok seviyordu ama telefonum eski oynayamiyorum diyordu o yuzden gecen sene biriktirdigim para ile ona son model en iyi telefon markasindan telefon aldim simdi ki fiyati 23 bin falan.Bu sabah kavga ettik ve ben artik tukendim beni silecegini bitirecegini soyledi ve ben de tamam drdim ben de bitiriyorum dedim ve bitirdim .Ama şu an cok kotuyum kendisi issiz ve ben onu ortada birakmis hissediyorum .Nasil gecinecek ne yapacak parasiz kalbim paramparca vicdanim sabahtan aglatiyor beni.Burda anlatamayacagim kadar cok sey var ne yapayim bi destek verin bana guzel kardeslerim
Çocuğunuz mu sevgiliniz mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X