- 9 Mart 2011
- 12.040
- 9.709
- 448
allah akıl fikir versinBen de oyle dusunuyorum ama sanki onu ortada birakmis gibi hissediyorum.dusuncelerim ve hislerim savaş halinde .kendisi issiz parasiz ne yapacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah akıl fikir versinBen de oyle dusunuyorum ama sanki onu ortada birakmis gibi hissediyorum.dusuncelerim ve hislerim savaş halinde .kendisi issiz parasiz ne yapacak
Telefonu satar çatır çatır yer üzülmeMerhaba şu an cok kotuyum çok hemde 2016 yilinin sonlarinda baslayan bir iliskim vardi.ikimizde asgari ucretle calisan kisilerdik.Erkek arkadasim 2018 yilinda işten ayrildi ve işsiz kaldi ben de asgari ucret maasimla ona destek olmaya basladim bazen kendime para birakmazdim ona verirdim verdigim her kuruş helali hoş olsun .Ayda sadece bir defa bulusurduk bi saatligine falan ayni sehirde yasamamiza ragmen cok az gorusurduk ama buna da ses etmezdim.Oyun oynamayi cok seviyordu ama telefonum eski oynayamiyorum diyordu o yuzden gecen sene biriktirdigim para ile ona son model en iyi telefon markasindan telefon aldim simdi ki fiyati 23 bin falan.Bu sabah kavga ettik ve ben artik tukendim beni silecegini bitirecegini soyledi ve ben de tamam drdim ben de bitiriyorum dedim ve bitirdim .Ama şu an cok kotuyum kendisi issiz ve ben onu ortada birakmis hissediyorum .Nasil gecinecek ne yapacak parasiz kalbim paramparca vicdanim sabahtan aglatiyor beni.Burda anlatamayacagim kadar cok sey var ne yapayim bi destek verin bana guzel kardeslerim
Beyefendi sizi kullanmış üzülmeyin kurtuldugunuza sevinin normal erkek kadından para talep etmez sokakta simit satsın karton toplasın sizden para beklemesinMerhaba şu an cok kotuyum çok hemde 2016 yilinin sonlarinda baslayan bir iliskim vardi.ikimizde asgari ucretle calisan kisilerdik.Erkek arkadasim 2018 yilinda işten ayrildi ve işsiz kaldi ben de asgari ucret maasimla ona destek olmaya basladim bazen kendime para birakmazdim ona verirdim verdigim her kuruş helali hoş olsun .Ayda sadece bir defa bulusurduk bi saatligine falan ayni sehirde yasamamiza ragmen cok az gorusurduk ama buna da ses etmezdim.Oyun oynamayi cok seviyordu ama telefonum eski oynayamiyorum diyordu o yuzden gecen sene biriktirdigim para ile ona son model en iyi telefon markasindan telefon aldim simdi ki fiyati 23 bin falan.Bu sabah kavga ettik ve ben artik tukendim beni silecegini bitirecegini soyledi ve ben de tamam drdim ben de bitiriyorum dedim ve bitirdim .Ama şu an cok kotuyum kendisi issiz ve ben onu ortada birakmis hissediyorum .Nasil gecinecek ne yapacak parasiz kalbim paramparca vicdanim sabahtan aglatiyor beni.Burda anlatamayacagim kadar cok sey var ne yapayim bi destek verin bana guzel kardeslerim
Sonunuz benim sonum gibi olur bu kafayla. Kimsenin anası değilsiniz. Pahalı hediyeler almak para vermek nasıl büyük bir yanlış, görmek isterseniz sizi eski konuma davet ediyorum. Evlenmeden yırtmışsınız. Acilen bu kafadan çıkın ve mümkünse telefonu geri isteyin.
Maalesef erkek arkadasiniz sizi para "anasi" olarak kullanmis ve isi bitince de atmis. Ortada bir ask sevgi yok. Seven kisi ayda 1 saat gormeyle yetinmez. Kimseye borcunuz yok. Bilakis o okuzun size telefon borcu var.Merhaba şu an cok kotuyum çok hemde 2016 yilinin sonlarinda baslayan bir iliskim vardi.ikimizde asgari ucretle calisan kisilerdik.Erkek arkadasim 2018 yilinda işten ayrildi ve işsiz kaldi ben de asgari ucret maasimla ona destek olmaya basladim bazen kendime para birakmazdim ona verirdim verdigim her kuruş helali hoş olsun .Ayda sadece bir defa bulusurduk bi saatligine falan ayni sehirde yasamamiza ragmen cok az gorusurduk ama buna da ses etmezdim.Oyun oynamayi cok seviyordu ama telefonum eski oynayamiyorum diyordu o yuzden gecen sene biriktirdigim para ile ona son model en iyi telefon markasindan telefon aldim simdi ki fiyati 23 bin falan.Bu sabah kavga ettik ve ben artik tukendim beni silecegini bitirecegini soyledi ve ben de tamam drdim ben de bitiriyorum dedim ve bitirdim .Ama şu an cok kotuyum kendisi issiz ve ben onu ortada birakmis hissediyorum .Nasil gecinecek ne yapacak parasiz kalbim paramparca vicdanim sabahtan aglatiyor beni.Burda anlatamayacagim kadar cok sey var ne yapayim bi destek verin bana guzel kardeslerim
Tobe tobe yaş kaç gııMerhaba şu an cok kotuyum çok hemde 2016 yilinin sonlarinda baslayan bir iliskim vardi.ikimizde asgari ucretle calisan kisilerdik.Erkek arkadasim 2018 yilinda işten ayrildi ve işsiz kaldi ben de asgari ucret maasimla ona destek olmaya basladim bazen kendime para birakmazdim ona verirdim verdigim her kuruş helali hoş olsun .Ayda sadece bir defa bulusurduk bi saatligine falan ayni sehirde yasamamiza ragmen cok az gorusurduk ama buna da ses etmezdim.Oyun oynamayi cok seviyordu ama telefonum eski oynayamiyorum diyordu o yuzden gecen sene biriktirdigim para ile ona son model en iyi telefon markasindan telefon aldim simdi ki fiyati 23 bin falan.Bu sabah kavga ettik ve ben artik tukendim beni silecegini bitirecegini soyledi ve ben de tamam drdim ben de bitiriyorum dedim ve bitirdim .Ama şu an cok kotuyum kendisi issiz ve ben onu ortada birakmis hissediyorum .Nasil gecinecek ne yapacak parasiz kalbim paramparca vicdanim sabahtan aglatiyor beni.Burda anlatamayacagim kadar cok sey var ne yapayim bi destek verin bana guzel kardeslerim
kurtulduğuna sevinmelisin.2018 den beri işsiz kalmış yıl oldu 2022 4 sene boyunca hiç iş girişimlerinde bulunmadımı beyefendiKonunuzu okuyacagim ,ama ben neden vicdan azabi cekiyorum cok kotuyum bu iliskide cok yasanmisliklar yoktu hersey maddi uzerindeydi konu hep maddiydi ,mantigim iyi yaptin diyor ama o kalbim yok mu o beni mahfediyor iste
Naptin telefonu geri aldın mı?
Yaaaaa hayir yaaaaCoktan barismistir yoksa konusuna yazardi. Bir anlik bir ayrilik acisi ile yazmis, barisinca gecmis gitmis :)
yok hayır barışmadım bitti benim için :)Baristin mi kendini kimseye kullandirma
yok hayır barışmadım :)Yaaaaa hayir yaaaa
Şaka mı buMerhaba şu an cok kotuyum çok hemde 2016 yilinin sonlarinda baslayan bir iliskim vardi.ikimizde asgari ucretle calisan kisilerdik.Erkek arkadasim 2018 yilinda işten ayrildi ve işsiz kaldi ben de asgari ucret maasimla ona destek olmaya basladim bazen kendime para birakmazdim ona verirdim verdigim her kuruş helali hoş olsun .Ayda sadece bir defa bulusurduk bi saatligine falan ayni sehirde yasamamiza ragmen cok az gorusurduk ama buna da ses etmezdim.Oyun oynamayi cok seviyordu ama telefonum eski oynayamiyorum diyordu o yuzden gecen sene biriktirdigim para ile ona son model en iyi telefon markasindan telefon aldim simdi ki fiyati 23 bin falan.Bu sabah kavga ettik ve ben artik tukendim beni silecegini bitirecegini soyledi ve ben de tamam drdim ben de bitiriyorum dedim ve bitirdim .Ama şu an cok kotuyum kendisi issiz ve ben onu ortada birakmis hissediyorum .Nasil gecinecek ne yapacak parasiz kalbim paramparca vicdanim sabahtan aglatiyor beni.Burda anlatamayacagim kadar cok sey var ne yapayim bi destek verin bana guzel kardeslerim
Siz napiyorsunuz? Sevgili edinmek yerine evlat edinmişsiniz zaten farkında değil misiniz?Merhaba şu an cok kotuyum çok hemde 2016 yilinin sonlarinda baslayan bir iliskim vardi.ikimizde asgari ucretle calisan kisilerdik.Erkek arkadasim 2018 yilinda işten ayrildi ve işsiz kaldi ben de asgari ucret maasimla ona destek olmaya basladim bazen kendime para birakmazdim ona verirdim verdigim her kuruş helali hoş olsun .Ayda sadece bir defa bulusurduk bi saatligine falan ayni sehirde yasamamiza ragmen cok az gorusurduk ama buna da ses etmezdim.Oyun oynamayi cok seviyordu ama telefonum eski oynayamiyorum diyordu o yuzden gecen sene biriktirdigim para ile ona son model en iyi telefon markasindan telefon aldim simdi ki fiyati 23 bin falan.Bu sabah kavga ettik ve ben artik tukendim beni silecegini bitirecegini soyledi ve ben de tamam drdim ben de bitiriyorum dedim ve bitirdim .Ama şu an cok kotuyum kendisi issiz ve ben onu ortada birakmis hissediyorum .Nasil gecinecek ne yapacak parasiz kalbim paramparca vicdanim sabahtan aglatiyor beni.Burda anlatamayacagim kadar cok sey var ne yapayim bi destek verin bana guzel kardeslerim
Sevgili degilde annesi babası gibi davranmayı birakmissiniz. Niye işsiz kalıyor. Gidip iş bulsun kendisine nereye kadar baskaisnin sırtından gecinebilir ki. Ayrıca sizi silip bitirme nedenide önemli.Merhaba şu an cok kotuyum çok hemde 2016 yilinin sonlarinda baslayan bir iliskim vardi.ikimizde asgari ucretle calisan kisilerdik.Erkek arkadasim 2018 yilinda işten ayrildi ve işsiz kaldi ben de asgari ucret maasimla ona destek olmaya basladim bazen kendime para birakmazdim ona verirdim verdigim her kuruş helali hoş olsun .Ayda sadece bir defa bulusurduk bi saatligine falan ayni sehirde yasamamiza ragmen cok az gorusurduk ama buna da ses etmezdim.Oyun oynamayi cok seviyordu ama telefonum eski oynayamiyorum diyordu o yuzden gecen sene biriktirdigim para ile ona son model en iyi telefon markasindan telefon aldim simdi ki fiyati 23 bin falan.Bu sabah kavga ettik ve ben artik tukendim beni silecegini bitirecegini soyledi ve ben de tamam drdim ben de bitiriyorum dedim ve bitirdim .Ama şu an cok kotuyum kendisi issiz ve ben onu ortada birakmis hissediyorum .Nasil gecinecek ne yapacak parasiz kalbim paramparca vicdanim sabahtan aglatiyor beni.Burda anlatamayacagim kadar cok sey var ne yapayim bi destek verin bana guzel kardeslerim