• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biten 5 yillik ilişki ve ben nefes alamiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba şu an cok kotuyum çok hemde 2016 yilinin sonlarinda baslayan bir iliskim vardi.ikimizde asgari ucretle calisan kisilerdik.Erkek arkadasim 2018 yilinda işten ayrildi ve işsiz kaldi ben de asgari ucret maasimla ona destek olmaya basladim bazen kendime para birakmazdim ona verirdim verdigim her kuruş helali hoş olsun .Ayda sadece bir defa bulusurduk bi saatligine falan ayni sehirde yasamamiza ragmen cok az gorusurduk ama buna da ses etmezdim.Oyun oynamayi cok seviyordu ama telefonum eski oynayamiyorum diyordu o yuzden gecen sene biriktirdigim para ile ona son model en iyi telefon markasindan telefon aldim simdi ki fiyati 23 bin falan.Bu sabah kavga ettik ve ben artik tukendim beni silecegini bitirecegini soyledi ve ben de tamam drdim ben de bitiriyorum dedim ve bitirdim .Ama şu an cok kotuyum kendisi issiz ve ben onu ortada birakmis hissediyorum .Nasil gecinecek ne yapacak parasiz kalbim paramparca vicdanim sabahtan aglatiyor beni.Burda anlatamayacagim kadar cok sey var ne yapayim bi destek verin bana guzel kardeslerim
Siz onun finansörü musunuz ki?? Birakin birilerine bakicilik yapip maddi destek sağlamayı herseyinde siniri var sizinki resmen kendinizden ödün vermek 🙄 para ver ona imkanlar sun ayrılınca bensiz napar tribine gir ne simdi bu saglikli bir iliskimi daha neler🙄arkaniza bakmayin direk kapatın bu defteri bence

Maddi durumu kötü bir öğrenciye telefon al desek almazsınız sırf fedakarlık kisvesi altında duygusal ihtiyaçlarınızı doyurmak ve kendinizi onaylatmak için böyle madara oluyorsunuz. Siz fedakar ve saf değilsiniz. Böyle büyük şeyler yapınca hiç gitmeyecek daha çok bağlanacak zanneden birisiniz. Acil psikoterapi alın. Karşı tarafın manipülatör ve narsist falan olmasıyla alakası da yok adam sorumsuz sadece. 2018’den beri çalışmayıp sürtmüş maddi sponsorluk yapmak sizin kendi seçiminiz.

O telefonu alın ondan ihtiyacı olan birine bağışlayın..

Neyine nefes alamıyorsunuz 5 yıl boyunca nasıl bir şey içindesiniz hiç mi görmüyorsunuz o kadar kişi yazmış sömürülmüşsünüz bol bol..

Adam uyanık biraz daha uyanık olsa evlenir paşa paşa baktırırdım kendine bile derdi. Tüm bunların köşesinden yırtmışsınız.

Ben de çekiyordum. Boşandıktan sonra bile vicdan azabı çektim ve eski eşime acıdım bir süre. Sorununuz benle aynı ise ismi “kendini feda şeması”. Sanıyorsunuz ki aşırı vicdan = sevmek. Böyle bir şey yok. Ben gerçek sevgiyi de tattım. Hiçbir şekilde acıma, vicdan yapma duygum yok gerçek sevgiyi yaşadığım kişiye karşı. Aksine “başımıza bir şey gelirse beraberiz” diye ondan güç alıyorum. Kocaman adama acımayı bırakın. O sizin terk ettiğiniz küçük çocuğunuz değil. Şu aşamaya gelmem için kaç saat terapi gördüm duysanız ağzınız açık kalır. O yoldan geçmiş, aynı duyguları tatmış biriyim. İnanın bana yanlış yoldasınız.
Huzurunuz, mutluluğunuz daim olsun inşaallah 🌸

Merhaba şu an cok kotuyum çok hemde 2016 yilinin sonlarinda baslayan bir iliskim vardi.ikimizde asgari ucretle calisan kisilerdik.Erkek arkadasim 2018 yilinda işten ayrildi ve işsiz kaldi ben de asgari ucret maasimla ona destek olmaya basladim bazen kendime para birakmazdim ona verirdim verdigim her kuruş helali hoş olsun .Ayda sadece bir defa bulusurduk bi saatligine falan ayni sehirde yasamamiza ragmen cok az gorusurduk ama buna da ses etmezdim.Oyun oynamayi cok seviyordu ama telefonum eski oynayamiyorum diyordu o yuzden gecen sene biriktirdigim para ile ona son model en iyi telefon markasindan telefon aldim simdi ki fiyati 23 bin falan.Bu sabah kavga ettik ve ben artik tukendim beni silecegini bitirecegini soyledi ve ben de tamam drdim ben de bitiriyorum dedim ve bitirdim .Ama şu an cok kotuyum kendisi issiz ve ben onu ortada birakmis hissediyorum .Nasil gecinecek ne yapacak parasiz kalbim paramparca vicdanim sabahtan aglatiyor beni.Burda anlatamayacagim kadar cok sey var ne yapayim bi destek verin bana guzel kardeslerim

Arkadaslar gerekli olan her seyi yazmislar ama ben sizin kolay kolay bu iliskiyi bitirebileceginizi dusunmuyorum. Bitirecek olsaniz boyle bir iliskiye devam etmezdiniz. Lutfen kendinize bir iyilik yapin ve psikolojik destek alin. Telefonu mutlaka geri isteyin. Bu adamla evlenmediginiz icin verilmis sadakaniz varmis. Muhtemelen hayatinda biri vardi zaten siz isin finans kismindaydiniz. Kimseyi bulamazsa size geri doner onun icin acilen psikolojik destek alin derim. 5 yiliniz bosa gecmis ama iyi tarafindan bakin evlenmemissiniz. Zararin neresinden donerseniz kardir.

Siz bir çocukla uğraşıyorsunuz farkında mısınız? Oda sizden faydalanarak daha da nazlanıyor. İşsizlik hepimizin problemi ama çabaladığını düşünmüyorum nedense. Bu kadar pahalı hediyeleri alma amacınıza üzüldüm rahatça oyun oynaması için telefon yenilemek işsiz ve yetişkin olmayan biri için çok fazla. Vicdan yapmanız için hiçbir sebep yok böyle giderseniz sizi çok harcar söyliyim.

Ben de oyle dusunuyorum ama sanki onu ortada birakmis gibi hissediyorum.dusuncelerim ve hislerim savaş halinde .kendisi issiz parasiz ne yapacak
Ya o erkek siz kadinsiniz onun sizin icin birseyler yapmasi lazim.bu kafayla olmazki.verici olmayin alici olun.tabiki hediye aliriz ama makul fiyatlarda ayda 1 kere bulusuyorsun sana layik gordugu ayda 1 kere.girsin ise calissin erkek adam calisir seni sevse bu kadar pahali bir hediyeyi kabul eder mi acaba . Kafa yapin cok yanlis aciyosun bide neyine aciyosun ya annene babana uzul onlari onemse elin adamini bu kadar dusunme

Siz bir çocukla uğraşıyorsunuz farkında mısınız? Oda sizden faydalanarak daha da nazlanıyor. İşsizlik hepimizin problemi ama çabaladığını düşünmüyorum nedense. Bu kadar pahalı hediyeleri alma amacınıza üzüldüm rahatça oyun oynaması için telefon yenilemek işsiz ve yetişkin olmayan biri için çok fazla. Vicdan yapmanız için hiçbir sebep yok böyle giderseniz sizi çok harcar söyliyim.
Calisacak adam tuvalet temizler bulasik yikar is begenmemezlik yapmaz ekmegini tastan cikartir.bu adam somuruyo farkinda degil

Büyüğünüz olarak önce size şunu söylemek isterim.Siz onunla sevgili falan değilsiniz.Sizin yıllardır sürdüğünü sandığınız ilişkiniz falan yok.Sadece sömürüldüğünüz paranızı yedirdiğiniz benim adını koyamayacağım salakça bir durum var.(Yönetici; Kelime çirkin ama bu gencin gözünü açması için gerekli)
Yaşlarınız da az değil.Ben önce 20 lerin başında sandım sizi.30 lar yazınca önce inanamadım.Kızlarımız nasıl bu kadar saf oluyor .Bu adam iyi yere kapak atmış.Sizi yıllardır sevgili ayaklarına iyi kullanmış.Bakın herkes yazdı burada.Artık gözünüzü açın ve işsiz güçsüz adamı tamamen çıkartın hayatınızdan.
Paralarınızı daha hayırlı işlere kullanın örneğin bir çocuk okutun..Hiç olmassa hayır duası alırsınız.

Konuyu okuduğumda 2 yıl önceki kendimi gördüm. Ama değmiyor maalesef sizi siz olduğunuz için sevmemiş paranızı sevmiş maalesef acı gerçek bu. 4yıllık ilişkimi bitirdim ve yıllarca ben baktım maddi manevi yakın çevrem bilir birşey istediğinde alamadığım zaman yapmadığını bırakmazdı. Ama sonuçta ne oldu gerçekleri kabullendim ve bitirdim. Böyle biri için üzülmeye değmez siz daha değerlisiniz. Bunu çok sonraları anlayacaksınız geriye bakıp ben ne yaptım bunun için mi üzüldüm diyeceksiniz. Ben şuan geriye bakıp ne salakmışım bu kim üzüldüm kadın parasına muhtaç birine hayatımda yer vermişim ve evet çok salak bir insanmışımdı onun o sahte sevgisine inanmışım ama sonuçta atlattım. Umarım en kısa zamanda atlatırsınız ama emin olun değmez sizden daha değerli hiçbir şey yok bu dünyada sizi seven birine üzülün paranızı seven birine değil. En kısa zamanda güzellikler sizinle olsun :KK36:

Adamın elinde 23 binlik telefon var parasız kalmaz merak etmeyin bulur yine bir enayi onunda sırtından geçinir. Allah size akıl fikir versin birde bu insan için üzülüyorsunuz. oyun oynaması için telefon alınır mı yahu nasıl bir kafa. Eşimin telefonu bozuldu bozulacak ben bile en fazla 5 binlik telefonlara bakıyorum eşi olmama rağmen. Yapmayın bu kadar değer vermeyin üzülmeyi de bırakın kurtulduğunuza sevinin derim. 6 yıllık sevgilimden ayrılınca bende çok üzüldüm ama şimdi iyi ki kurtuldum diyorum.

Ya sakamisiniz hem adama bakmis beslemissiniz hemde kiymet gormemissiniz ayda bir bulusma nedir annesi gibi harclik vermissiniz karsinizda buyumemis biri var ve zaten ayrilmak oda istemis kimseyi ortada birakmadiniz bu sacma psikolojiden cikin iliski bile diyemiyorum bakicisi olmussunuz yani

Fatura benim adima degil onun adina sıkıntı falan olursa direk kendisi ugrassin diye onun adina alindi😂😂😂 çok salağim biliyorum inan oyle kimseyi bulamam kafasinda ve çirkinliginde degilim.Allaha sukurler olsun cok iyi ve sevgisini cok gosteren bi ailem var ama ben niye oyle bi hata yaptim inanin bilmiyorum
Valla senin gibisi az bulunur. Yemedi yedirdi icmedi icirdi derler ya hani. He bu arada senden daha fazla hediye alani buldugu icin ayrilmis olabilir. E artik elalemin issiz gucsuz sapsizi besledigini heralde farketmissindir. Soguk Su ictikten sonra artik Boyle yapmaman gerektigini ogrenmis oldugunu dusunuyorum. He yok hala anlamadiysan, bir iki yil sonra Yeni sevgilin icin konu acacaksin, haberin ola

Siz birinin sevgisini satın almaya çalışmışsınız. Haliyle olmamış, arzunun pazarlığı olmuyor. Böyle yaparak çok daha önceden belki ayrılacak adamı sizinle tutmuşsunuz. İşin içindeyken de farkındaydınız, sizinle başka türlü olmayacağının, ayda 1 buluşmak nedir?
Kendi sevginizi kutsayarak aslında kendinizin çok önemli olduğunuzu eşsiz bir sevginiz olduğunu falan sanıyorsunuz. Sağlayıcılık size kendinizi iyi hissettiriyor. Birini kurtarıcı misyonu yüklenir kendinize bu şekilde hakimiyet alanı yaratırsanız sonucunda napayım, yapmasaydın lafını duyarsınız. Nedense bu fedakarlıklar hep işsiz ama acil lüks telefona ihtiyacı olan adamlara yapılıyor, bir hayra yaramıyor. Tedavi olun lütfen. Kendinize dram yaratıp bundan beslenmeyin.

Siz bakmakla mükellef değilsiniz ona resmen para için yanınızda kalmış. Aynı şehirde ayda 1 nedir Ya isteyen insan parası olmasa da gider park ve bahçede de oturur

Kusura bakmayın açık yazacağım.

Bu kişi size sırtını dayamış ekmek elden su gölden geçinip gidiyor. Size duygusal olarak çok büyük bağlılık hissettiğini düşünmüyorum. Çünkü erkek adam kadının eline bakmaz, gururuna yediremez, kendi çalışıp kendi kazanır. Size karşı bir mahçubiyeti , sevgisi ,saygısı yok belli ki. Kısa süreli bir işsizlik olsa tamam ama resmen uyanıklık artık.

Ayrılmanız çok isabet olmuş gerçekten, kurtulmuşsunuz, Allah önünüze daha iyi insanlar çıkarsın inşallah.

Kendinizi hiç kötü hissetmeyin, siz ona bakmakla yükümlü değilsiniz ki eli ayağı tutan kocaman adam, gitsin pazarda limon satsın gerekirse!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X