• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biten 5 yillik ilişki ve ben nefes alamiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgili konu sahibi yaşadığınız duruma çok üzüldüm. Ben de mağdur edebiyatı parçalayan adama aldığım maaşı verirdim düğün borçlarını, kredi kartlarını vs kapatsın diye, yaptığı acıtasyonlara inanıp ona aynı senin yaptığın gibi telefon aldım ve bir de bilgisayar ama o an beni sömürdüğünü fark etmemiştim. Ayrılıktan sonra özellikle Louder Louder in yaşadıkları gözümü açtı ve dedim ki aaa ne güzel de soymuş beni.. Lütfen bu üyeye kulak ver. Benim gözüm açıldığında iş işten geçmişti ama sen lütfen aynı hatayı yapma. Bak ben şimdi hakkımı geri alabilmek için hukuki mücadele veriyorum sen de aynı duruma düşüp başını yakma 🌼

Keşke çocuk yaştan karsilassaydiniz da sünnet düğününün masraflarini da ustlenseydiniz.
Yahu adam son model telefonuyla oyunlar oynarken sizin uzulmeniz,ne yeyip içecek diyerek endişe etmeniz,canınızdan cebinizden vermenize rağmen size yol vermesi ve suçluluk hissetmeniz ;sevginizden değil saflığınızdan yahut enayliginizden (kusura bakma ama öyle yani) bence.
Adam sizin düşmüş olduğunuz duygusal boşluğu ve açlığı düşünüyor mu ki siz bunun midesine gidecek yemek için evham yapıyorsunuz ?
Hiç merak buyurmayin,kendisine yağlı bir kapı bulmasa sizi sagmaya devam ederdi
1 aya kalmaz yeni kasasını pardon kız arkadaşını tanırsıniz.
Yorum biraz sert olabilir ama iyiliginizi gozetiyorum.
Ahu Tugba bir röportaj inda 2. Esim aslan besliyordu aslanın yemesini istedim dedi .
Aslanlara yem olasıca ya yemiş kızın parasını onursuz gurursuz

Merhaba şu an cok kotuyum çok hemde 2016 yilinin sonlarinda baslayan bir iliskim vardi.ikimizde asgari ucretle calisan kisilerdik.Erkek arkadasim 2018 yilinda işten ayrildi ve işsiz kaldi ben de asgari ucret maasimla ona destek olmaya basladim bazen kendime para birakmazdim ona verirdim verdigim her kuruş helali hoş olsun .Ayda sadece bir defa bulusurduk bi saatligine falan ayni sehirde yasamamiza ragmen cok az gorusurduk ama buna da ses etmezdim.Oyun oynamayi cok seviyordu ama telefonum eski oynayamiyorum diyordu o yuzden gecen sene biriktirdigim para ile ona son model en iyi telefon markasindan telefon aldim simdi ki fiyati 23 bin falan.Bu sabah kavga ettik ve ben artik tukendim beni silecegini bitirecegini soyledi ve ben de tamam drdim ben de bitiriyorum dedim ve bitirdim .Ama şu an cok kotuyum kendisi issiz ve ben onu ortada birakmis hissediyorum .Nasil gecinecek ne yapacak parasiz kalbim paramparca vicdanim sabahtan aglatiyor beni.Burda anlatamayacagim kadar cok sey var ne yapayim bi destek verin bana guzel kardeslerim
Sana en acilinden rabbim akıl ihsan etsin diyerek destek olabilirim.adam beş senedir sirtindaymis. Ne diye agliyosun kadın parası yiyen karaktersiz için. Çalışmayan adam benim yanımdan geçsin istemem ben bir kere

Sevgilinizin annesi olmuşsunuz hic bir zaman mutlu olamazsiniz

4500 android telefon🙈vallahi ne deseniz de haklisiniz hakediyorum ben
Ne yaparsan yap ama en çok kendini sev arkadaşım. Dünyaya bir kez geliyoruz onda da anasının babasının adam edemediği asalaklarla mi uğraşacaksın. Sen kendini sevip değer verdikçe etrafın da aynı şekilde seni sevip değer verecek emin ol

4 yıl nasıl iş bulamadı?cok telefon almak istiyorsanız ikinci el alsaydınız.23000 tl ye telefon alırken o para için nasıl içiniz sızlamadı?

Sevgili konu sahibi yaşadığınız duruma çok üzüldüm. Ben de mağdur edebiyatı parçalayan adama aldığım maaşı verirdim düğün borçlarını, kredi kartlarını vs kapatsın diye, yaptığı acıtasyonlara inanıp ona aynı senin yaptığın gibi telefon aldım ve bir de bilgisayar ama o an beni sömürdüğünü fark etmemiştim. Ayrılıktan sonra özellikle Louder Louder in yaşadıkları gözümü açtı ve dedim ki aaa ne güzel de soymuş beni.. Lütfen bu üyeye kulak ver. Benim gözüm açıldığında iş işten geçmişti ama sen lütfen aynı hatayı yapma. Bak ben şimdi hakkımı geri alabilmek için hukuki mücadele veriyorum sen de aynı duruma düşüp başını yakma 🌼
Şu mesajınız günümü güzelleştirdi. Gerçekten size böyle bir katkı sağlamış olduğuma çok çok mutlu oldum. Darısı iyi niyeti sömürülen herkesin başına. Hep mutlu olun inşallah ❤️

Şu mesajınız günümü güzelleştirdi. Gerçekten size böyle bir katkı sağlamış olduğuma çok çok mutlu oldum. Darısı iyi niyeti sömürülen herkesin başına. Hep mutlu olun inşallah ❤️
Aminnn amin çok teşekkür ederim 💜Keşke hikayenizi daha önce okumuş olsaydım.. İnsanın gözü öyle bir kör oluyor ki birinde görmedikçe aklına gelmiyor. Asıl ben size teşekkür ederim. Şimdi verdiğim hukuk mücadelesinde maaşımı bile talep ettim.. İnşallah benim yolumda sizinki gibi çiçek açar. Dualarınızı eksik etmeyin 🤲🌼

Merhaba şu an cok kotuyum çok hemde 2016 yilinin sonlarinda baslayan bir iliskim vardi.ikimizde asgari ucretle calisan kisilerdik.Erkek arkadasim 2018 yilinda işten ayrildi ve işsiz kaldi ben de asgari ucret maasimla ona destek olmaya basladim bazen kendime para birakmazdim ona verirdim verdigim her kuruş helali hoş olsun .Ayda sadece bir defa bulusurduk bi saatligine falan ayni sehirde yasamamiza ragmen cok az gorusurduk ama buna da ses etmezdim.Oyun oynamayi cok seviyordu ama telefonum eski oynayamiyorum diyordu o yuzden gecen sene biriktirdigim para ile ona son model en iyi telefon markasindan telefon aldim simdi ki fiyati 23 bin falan.Bu sabah kavga ettik ve ben artik tukendim beni silecegini bitirecegini soyledi ve ben de tamam drdim ben de bitiriyorum dedim ve bitirdim .Ama şu an cok kotuyum kendisi issiz ve ben onu ortada birakmis hissediyorum .Nasil gecinecek ne yapacak parasiz kalbim paramparca vicdanim sabahtan aglatiyor beni.Burda anlatamayacagim kadar cok sey var ne yapayim bi destek verin bana guzel kardeslerim
Öncelikle geçmiş olsun.Ucuz kurtulmuşsunuz
1..Siz onun annesi değilsiniz.Kimseye bakma zorunluluğunuz yok
2..4 yıldır asgari ücretle bile iş bulamayan bir adamdan hiçbir halt olmaz.Anca asalak gibi sizden medet umar.
3..telefonu bence geri isteyin.İşte o zaman gerçek yüzünü daha net öğrenirsiniz bence
4..Siz bence ilişkinize değil yıllarınıza ve konfor alanınızdan çıkmış olmanıza üzülüyorsunuz.Üzülün bir emek verilmiş sonuçta.Ama mantığınızla davranın lütfen

Bence sen ona akıtacağın parayla terapiye gitmelisin, yapmış olduğun fedakarlıklar ve hala düşündüğün garip düşünceler bunları kendi kendine aşamayacağını düşündürdü. Eğer yine böyle bir adama denk gelirsen yine kullandırırsın kendini. Sadece bu adama dönmemen hayatını düzeltmeyecek.

Sizi paranız için kullanmış bu çok açık değil mi? Hissettiğiniz acı kısa bir süre sonra öfkeye dönüşecek biraz sabredin, arkadaşlarınıza ve ailenize odaklanın, keyif aldığınız şeyleri yapın mesela.. ona verdiğiniz parayla tatile gidin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X