- Emoji Skoru
- 2.531
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi hayatortmen
Merhabalar,ben eskiden lojmanda kalan bir öğretmendim.Lojmanda beraber kaldığım bir arkadaşım vardı.Gerçekten benim için değerli ve önemli biriydi.Sonrasında ben norm fazlası olup ilçe merkezindeki bir okula geldim.Ben buraya gelmeden önce okuldaki iki hoca ile mesafeli ama güzel bir arkadaşlığımız vardı.Lojmandaki arkadaşım bir gün evime geldiğinde “okul senden sonra huzurlu.B.P (tartıştığım arkadaştı) hiç öğretmenler odasına gelemiyor,sen gidince(ben gidince 4 sınıf birleştirildi.) çok meşgül oldu.”tarzında konuştu.Sonra 2 hafta sonra falan diğer 2 hoca,annem ve ben,lojman arkadaşım ve kardeşi yemeğe gittik.Yemek sırasında diğer iki hocadan biri “sen gidince biz daha da samimileştik,senden sonra okul huzurlu oldu.”tarzı gülerek konuştu.Tabi benim ve annemin baya morali bozuldu.Huzur bozan ben miydim,samimi olmanıza engel ben miydim tarzı düşünmeye ve üzülmeye başladım.O gün arkadaşım ve kardeşi bizde kalacaktı.Ancak ben çok üzülmüştüm ve acaba benim arkamdan(2 hafta önce arkadaşım bu tarz bir cümle kurup sonrasında diğer hoca başka zamanda kurunca arkamdan bu tarz konuşulduğunu düşündüm.) bu tarz konuşmalar mı yapılıyor diye düşündüm.Çok üzülüp moralim bozuldu.Sonra benim eve gelince arkadaşımın kardeşi ile sohbet ettim ama onunla etmedim,onu görmezden geldim.Arkadaşımda kırılıp kardeşini de alıp evi terk etti.Eve gelen misafire böyle davranmamalıydım,çok özür dilesem de eskisi gibi olamadık.Ben de kırgın olsam da ona eskisi gibi davrandım.Diğer iki hocayla samimileşince dışlandım diye düşünüyorum.Hatamın olduğu yer eve gelen misafire böyle davranmaktı ama moralim çok bozulmuştu.Sizce kim haklı ?