Boşanmayı düşünürken başkasıyla sevişmek nasıl oluyor ki?Kızlar boşanmayı düşünmeseler neden evleri ayırsınlar?
Niyeti sadece cinsellik olsa kendine yakin yerden birini bulmaz mı biz uzak şehirlerdeyiz.
Hem amacı cinsellik olan erkek niye benimle uğraşsın kök söktürdüm resmen daha kolay birini bulmaz mıydı?
Denilen gibi ruh hastası olsaydı hazır ben kabul etmişken evlilik vaadiyle kullanmaya devam etmez miydi?
Kızlar boşanmayı düşünmeseler neden evleri ayırsınlar?
Niyeti sadece cinsellik olsa kendine yakin yerden birini bulmaz mı biz uzak şehirlerdeyiz.
Hem amacı cinsellik olan erkek niye benimle uğraşsın kök söktürdüm resmen daha kolay birini bulmaz mıydı?
Denilen gibi ruh hastası olsaydı hazır ben kabul etmişken evlilik vaadiyle kullanmaya devam etmez miydi?
Bundan sonrasını okumadım.Eşiyle evleri ayırmışlar ve boşanacaklardı. Bana onuncu günde aşık olduğunu söyledi
Niye kaybedecek ki?Körüm canım. Ben de başta boşan önce dedim ve tabii ki doğrusu oydu ama peşimi bırakmadı. Ben boşanana kadar seni kaybedersem diye ısrar ettim dedi.
Palavra canım inanma kesinlikle o adama uyduruyor.seninle dost hayatı yasamak istiyor .ondan sonra fırlatıp atacak guvenme.o kadar iyi oyuncular kiii.hele başından evlilik geçmiş bi adam,napicani asla kestiremezsin karda yürür izini belli.etmezBoşandıktan sonra yıllarca hayatıma kimseyi almadım. Zaten ortamım yeni insanlarla tanışmak için çok kısır. Yaşımda ilerlediği için artık evlilikten umudu kesmiştim ki altı ay önce onunla tanıştık.
Eşiyle evleri ayırmışlar ve boşanacaklardı. Bana onuncu günde aşık olduğunu söyledi ve on beşinci günde evlenme teklif etti. Kızlar bana cidden aşıktı ve evlilik için çok çabaladı. Ancak ben onu uygun bir eş olarak görmedim. İçki, sigara ve daha kötüsü ben evlilik öncesi cinsellik istemediğim halde onun zorlaması ve tabii ben izin verince oldu ve iyiydi.
Ancak ben gelecegimiz konusunda kararsız kaldığım için hata olduğunun biliyorum ama iki günde bir onu terk ettim o yalvararak beni iliskide tuttu.
Ben ne zamanki ikna oldum şimdi de o istemiyor. Artık kesinlikle olmaz biz birlikte mutlu olamayız diyor. Ciddi depresyona girdi, ilaç kullanmaya başladı ve bunun sorumlusunun ben olduğunu söylüyor.
Ben de hayallerim yıkıldığı için çöktüm resmen. Bu arada bosanma konusunda kendisi dilekçe vermiş ve eşinin de vermesi için bekliyormuş. Kızlar bana akıl verin ne yapayım.
Aşırı kötü niyetli bir adammış.Laale eşini kırmamak için o dava açsın diye bekliyor. Araları arkadaş olarak iyi yani konuşup, görüşüyorlar ve eşi bosanma konusunda aceleci değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?