Biten bir ilişkinin ardından yorum rica ediyorum

kaynak

Çözüm mü? Haklılık mı?
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
514
17
298
Boşandıktan sonra yıllarca hayatıma kimseyi almadım. Zaten ortamım yeni insanlarla tanışmak için çok kısır. Yaşımda ilerlediği için artık evlilikten umudu kesmiştim ki altı ay önce onunla tanıştık.

Eşiyle evleri ayırmışlar ve boşanacaklardı. Bana onuncu günde aşık olduğunu söyledi ve on beşinci günde evlenme teklif etti. Kızlar bana cidden aşıktı ve evlilik için çok çabaladı. Ancak ben onu uygun bir eş olarak görmedim. İçki, sigara ve daha kötüsü ben evlilik öncesi cinsellik istemediğim halde onun zorlaması ve tabii ben izin verince oldu ve iyiydi.

Ancak ben gelecegimiz konusunda kararsız kaldığım için hata olduğunun biliyorum ama iki günde bir onu terk ettim o yalvararak beni iliskide tuttu.

Ben ne zamanki ikna oldum şimdi de o istemiyor. Artık kesinlikle olmaz biz birlikte mutlu olamayız diyor. Ciddi depresyona girdi, ilaç kullanmaya başladı ve bunun sorumlusunun ben olduğunu söylüyor.

Ben de hayallerim yıkıldığı için çöktüm resmen. Bu arada bosanma konusunda kendisi dilekçe vermiş ve eşinin de vermesi için bekliyormuş. Kızlar bana akıl verin ne yapayım.

Sizinle tanıştıktan 15 gün sonra size evlilik teklif eden bir adam ve hala daha boşanmamış bence bu adam sizi kullanmış gibi gözüküyor alacağını da almış şimdi o kaçıyor önünüze bakın umarım bundan sonra mutlu olursunuz.

Son düzenleme:
Onun zaten sorunları varmış kendini iyi etmek için seni suçlamış.. Boşanmadan nasıl evlenecek ti hemen teklif etmiş anlamadım... Eşinden ayrı olduğu için cinselliğe uzak kalmış bunun için aşk evlilik vaadiyle kandırmış hasta ruhlu adam bırak ne hali varsa görsün !!!

Kızlar boşanmayı düşünmeseler neden evleri ayırsınlar?
Niyeti sadece cinsellik olsa kendine yakin yerden birini bulmaz mı biz uzak şehirlerdeyiz.
Hem amacı cinsellik olan erkek niye benimle uğraşsın kök söktürdüm resmen daha kolay birini bulmaz mıydı?
Denilen gibi ruh hastası olsaydı hazır ben kabul etmişken evlilik vaadiyle kullanmaya devam etmez miydi?

Boşanmadan nasıl evlilik teklifi oluyor :işsiz:
Karısıyla boşanmaktan vazgeçmiştir :kahve:

Niyeti sadece cinsellik olsa kendine yakin yerden birini bulmaz mı biz uzak şehirlerdeyiz.
Hem amacı cinsellik olan erkek niye benimle uğraşsın kök söktürdüm resmen daha kolay birini bulmaz mıydı?
Denilen gibi ruh hastası olsaydı hazır ben kabul etmişken evlilik vaadiyle kullanmaya devam etmez miydi?
Boşanmayı düşünürken başkasıyla sevişmek nasıl oluyor ki?
İyi niyetli olsa önce boşanır, senin peşinden öyle koşardı.
Gerçekten bunu göremeyecek kadar kör müsün?

ben sizi kullandığını düşünmedim ancak akıl sağlığı yerinde olan bir adam değil bu kişi..
düşünsenize evlisiniz ve boşanmayı düşünüyorsunuz kurtulmaya çalışıyorsunuz evleri ayırmışsınız 10 gün tanıdığınız birine evlenme teklif edermisiniz daha kurtulup bir oh demeden yine aynı cendereye kendinizi bu kadar bodozlama sokarmısınız..
sağlıklı insan aklı değil bu adamınki..
bence ayrılmış olmanız hayırlısı..

Körüm canım. Ben de başta boşan önce dedim ve tabii ki doğrusu oydu ama peşimi bırakmadı. Ben boşanana kadar seni kaybedersem diye ısrar ettim dedi.

Körüm canım. Ben de başta boşan önce dedim ve tabii ki doğrusu oydu ama peşimi bırakmadı. Ben boşanana kadar seni kaybedersem diye ısrar ettim dedi.
Niye kaybedecek ki?
Boşanma eylemi zannedildiği gibi zor bir iş değildir.
Dava açılır, mahkemeye çıkılır, karşılıklı "evet" denir.
O kadar.

nooption aynı şeyi ben de ona söyledim. Bir dur, dinlen sonra tekrar konusalim dedim ama ben sana çok aşık oldum dedi ve ısrar etti. Şu an diyor ki; Bana karşı duyguları bitmemiş ama bir arada mutlu olamazmışız.

Boşandıktan sonra yıllarca hayatıma kimseyi almadım. Zaten ortamım yeni insanlarla tanışmak için çok kısır. Yaşımda ilerlediği için artık evlilikten umudu kesmiştim ki altı ay önce onunla tanıştık.

Eşiyle evleri ayırmışlar ve boşanacaklardı. Bana onuncu günde aşık olduğunu söyledi ve on beşinci günde evlenme teklif etti. Kızlar bana cidden aşıktı ve evlilik için çok çabaladı. Ancak ben onu uygun bir eş olarak görmedim. İçki, sigara ve daha kötüsü ben evlilik öncesi cinsellik istemediğim halde onun zorlaması ve tabii ben izin verince oldu ve iyiydi.

Ancak ben gelecegimiz konusunda kararsız kaldığım için hata olduğunun biliyorum ama iki günde bir onu terk ettim o yalvararak beni iliskide tuttu.

Ben ne zamanki ikna oldum şimdi de o istemiyor. Artık kesinlikle olmaz biz birlikte mutlu olamayız diyor. Ciddi depresyona girdi, ilaç kullanmaya başladı ve bunun sorumlusunun ben olduğunu söylüyor.

Ben de hayallerim yıkıldığı için çöktüm resmen. Bu arada bosanma konusunda kendisi dilekçe vermiş ve eşinin de vermesi için bekliyormuş. Kızlar bana akıl verin ne yapayım.
Palavra canım inanma kesinlikle o adama uyduruyor.seninle dost hayatı yasamak istiyor .ondan sonra fırlatıp atacak guvenme.o kadar iyi oyuncular kiii.hele başından evlilik geçmiş bi adam,napicani asla kestiremezsin karda yürür izini belli.etmez

peki siz hiç istemezken adam sürekli yalvarırken istemiyordunuz da sonradan ne oldu da istemeye başladınız? ne değişti yani

Laale eşini kırmamak için o dava açsın diye bekliyor. Araları arkadaş olarak iyi yani konuşup, görüşüyorlar ve eşi bosanma konusunda aceleci değil.

Vallahi ne değişti dersen ben bu sürede aşırı ilgiye ve sevgiye alıştım onunla hayallerimize inandim ve şimdi tekrar yalniz kalmak çok zor geliyor.

Tatlım dost hayatı yaşamak istese ona uygun birini bulurdu benimle uğraşmazdı ki...

Back
X