Biten bir ilişkinin ardından yorum rica ediyorum

Cinsel anlamda kımse kımseyı kullanmaz,kadın da erkekde bu gibi istemlerını herkesde bulur,helede erkek bunun şçin naz kaprıs çekmez,o daha bulur,belkide herşey planladığı gbı olmadı,yada eşinden ayrılmakdan vazgeçti,olamazmı,ama adam normal değil,hep deirm bir insanı istemediğini sölediğin halde baştan peşinden gelip sana yalvarıyorsa bılkı sakattır,erkekler avcı çoğu,sadist ruhlu ise bu durum hoşuna girmiştir,benden sana tavsıye,artık sormakdan vazgeç,kabullen,önüne bak,

Bu ilişki baştan ölü doğmuş zaten. Normal bir insan psikolojisi değil ki onbeş güne evlilik düşünsün daha boşanmadan. Şöyle kendi yazdıklarınızı başkası yazmış gibi okuyup baştan değerlendirseniz mantıksızlığı göreceksiniz. İletişimi tamamen kesin. Muhattap olmayın ve böyle dengesiz birinden medet ummayın. Çok isteseniz o kalibrede birini bulmak zor değil. Ama mühim olan aklı selim güvenilir birini bulmak. Karşınıza ne zaman çıkar belli olmaz ama böyle adamlara malzeme olmayı kendinize yakıştırmayın lütfen.
Biliyor musun benim de dengemi bozdu. O kadar neşeli bir insanımdır beni de kendi sorunlarına çekti, karamsar, gergin biri haline geldim. Kendisi antidepresan almaya başlamış ve benim dağılmamın nedeni sensin diyor. Bu konuda ona ancak şöyle hak verebilirim bana cidden yoğun duygular hissederken ben iki gunde bir onu terk ediyordum amacim da gerçekten bitirmekti ama o israrla beni iliskide tutmaya çaliştı. Bu çaba sanırım onu cok yordu zira sonuçsuz kaldı. Ancak davranısları cidden dengesizdi haklisınız beni rahatsız eden baska şeyler de vardı. Artik tüm beklentilerimi sifirladım daha da aramam. Kafam rahatladı. Yalniz zurnanın zırt dediği yer karsima kimse çikmiyor yıllar ıçinde çıkan da buydu :KK43:

Cinsel anlamda kımse kımseyı kullanmaz,kadın da erkekde bu gibi istemlerını herkesde bulur,helede erkek bunun şçin naz kaprıs çekmez,o daha bulur,belkide herşey planladığı gbı olmadı,yada eşinden ayrılmakdan vazgeçti,olamazmı,ama adam normal değil,hep deirm bir insanı istemediğini sölediğin halde baştan peşinden gelip sana yalvarıyorsa bılkı sakattır,erkekler avcı çoğu,sadist ruhlu ise bu durum hoşuna girmiştir,benden sana tavsıye,artık sormakdan vazgeç,kabullen,önüne bak,
Yani ben de şaşırdım bana ilk anda vuruldu ve çok uzun süre hayatının kadınını bulmuş gibi davrandı. Ben sağlam duramadım. İlgiye karşı koyamadım. Konu sadece cinsellik değildi bence de yoksa bu kadar uğraşılmazdı haklısın. Sorun ben de cazgırlık yapmaya baslayınca çıktı sanırım beni prenses biri sandi :( Tespitine katılıyorum yalvar yakar olan kişiden uzak durmak lazim. Çok şükür ben de kendimi o hallere düşürmeden toparladım.

Biliyor musun benim de dengemi bozdu. O kadar neşeli bir insanımdır beni de kendi sorunlarına çekti, karamsar, gergin biri haline geldim. Kendisi antidepresan almaya başlamış ve benim dağılmamın nedeni sensin diyor. Bu konuda ona ancak şöyle hak verebilirim bana cidden yoğun duygular hissederken ben iki gunde bir onu terk ediyordum amacim da gerçekten bitirmekti ama o israrla beni iliskide tutmaya çaliştı. Bu çaba sanırım onu cok yordu zira sonuçsuz kaldı. Ancak davranısları cidden dengesizdi haklisınız beni rahatsız eden baska şeyler de vardı. Artik tüm beklentilerimi sifirladım daha da aramam. Kafam rahatladı. Yalniz zurnanın zırt dediği yer karsima kimse çikmiyor yıllar ıçinde çıkan da buydu :KK43:

Belli olmaz bu işler nasip meselesi. Ki bence böyle hayırsız bir iş olacağına hiç olmamasını tercih etmeli. Gönül ister güzel bir ilişki ama böylesini yaşayacağıma yalnız oturayım azıcık aşım kaygısız başım misali diye düşünmek gerek. Hakkınızda hayırlısı olsun. Kesinlikle aramayın muhattap olmayın. İradeli olun.

Neredeyse bütün arkadaşlar aynı şeyi söylemiş. Yani kapılar hep aynı yere açılıyor. Bende aynı fikirdeyim. Aslında ortada büyük bir aşk hiç olmadı sadece iyi bir oyuncu vardı okadar. Sizde buna inanmış ve hatta kendinizi kaptırmışsınız. Kim ne derse desin bir karşıt ve adamı(?) Savunacak fikriniz muhakkak var. Şartlanmış gibisiniz ama gözünüzü açmalısınız.
Konunuzu başka bir kk üyesi yazmış ve siz hiç böyle birşey yaşamamış gibi tarafsızca okumanızı tavsiye ederim. Tamamen nötr olarak. Tabi başarabilirseniz.

Boşandıktan sonra yıllarca hayatıma kimseyi almadım. Zaten ortamım yeni insanlarla tanışmak için çok kısır. Yaşımda ilerlediği için artık evlilikten umudu kesmiştim ki altı ay önce onunla tanıştık.

Eşiyle evleri ayırmışlar ve boşanacaklardı. Bana onuncu günde aşık olduğunu söyledi ve on beşinci günde evlenme teklif etti. Kızlar bana cidden aşıktı ve evlilik için çok çabaladı. Ancak ben onu uygun bir eş olarak görmedim. İçki, sigara ve daha kötüsü ben evlilik öncesi cinsellik istemediğim halde onun zorlaması ve tabii ben izin verince oldu ve iyiydi.

Ancak ben gelecegimiz konusunda kararsız kaldığım için hata olduğunun biliyorum ama iki günde bir onu terk ettim o yalvararak beni iliskide tuttu.

Ben ne zamanki ikna oldum şimdi de o istemiyor. Artık kesinlikle olmaz biz birlikte mutlu olamayız diyor. Ciddi depresyona girdi, ilaç kullanmaya başladı ve bunun sorumlusunun ben olduğunu söylüyor.

Ben de hayallerim yıkıldığı için çöktüm resmen. Bu arada bosanma konusunda kendisi dilekçe vermiş ve eşinin de vermesi için bekliyormuş. Kızlar bana akıl verin ne yapayım.
Ilk dusundugum sey hepsinin yalan oldugu...

Arkadaslar birsey soracağım. ..şimdi bu adam diyelim ruh hastası Diyelim yalancı diyelim fırsatçi vb...

Bunlar karısını ilgilendiren konular değil mi?

Yanlış kişiye teselli veriliyor bence.

Ne kadar süre koştu peşinden acaba? Bi kere boşanmamıs biriyle boşanan bırı olarak nasıl ılıskı yasayabıldınız?Şahsen ben bosanan bırıyım ve asla bunu dıyen bırıne ınanamam ..Yasanan tecrubeler bunu gerektırmez mı?Senın adına uzuldum,ama yanlıs kısı cıkmıs karsına..

Back
X