Biten Dizilerden Hangisini Yeniden Ekranlarda Görmek İstersiniz?

bizim evin halleri, baba ocagi, dugun sarkicisi, gece gunduz,daha vardi unuttum ha 7 numara ama digerlerii hatirlamiyorum .

Gelmis gecmis en iyi sitcom olan Avrupa Yakasi tabii ki :gitme:
Her bolumunu izlemisimdir…

Baskaa….

Sohret
Cemberimde Gul Oya; harika bi yapimdi
Sahra
7 numara

Doktorlar; Bu diziye sirf Greys Anatomy dizisinin TR versiyonu oldugu icin bakiyordum. Fena degildi, sonuna dogru acayip sacmaladilar. Ilk sezon tadinda devam edebilirdi…

Sihirli Annem delikafadulden naniknanik; saka maka bakiyordum bu diziye. Ozellikle Zuhal Topal’ a guluyordum ‘ Avniiiiii, yine mi periler haa!’ :roflol:

Kaldirilmis dizilerden;

Karamel ; Ahu Turkpence nin yeni bi dizisiydi.. kendisi tekrar ekranlarda gormek isterim..
Ey Ask Nerdesin (bu dizinin gidisatini cok merak ediyordum, bitirdiler)

asmalı konak ve aliye çok zevk alarak ve yaşayarak izliyordum özellikle asmalı konak keşke tkrar başlasa manyak gibi izlerim

gümüş halil ile menekşe ey aşk nerdesin asmalı konak ikinci bahar haziran gecesi binbir gece aliye

Star tv'de bir dizi oynardı Aşkın peşinde diye gündüz kuşağında bir Jade vardı o ve Faslı ailesinin olayları anlatılıyordu onu yeniden izlemek isterim açıkçası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…