Biten evliliğin ardından bitmeyen derdim...

pismanperi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
328
269
103
Merhaba, yaklaşık 2 senedir burada sizlerle derleştik bana bir abla kardeş gibi yaklaştınız yanımda oldunuz ben bir evlilik bitirdim sizden güç alarak. Ancak sıkıntım bitmedi hatta herşey daha kötü oldu eski eşim beni fazlasıyla üzmeye devam ediyor ben hayır diyemiyorum psikolojim çöktü, sağlığım bozuldu kenimi çok çaresiz ve yalnız hissediyorum sizlerle dertleşmek, akıl almak istiyorum ban yardımcı olur musunuz

biraz daha anlatır mısın sen neye hayır diyorsun? barışmak mı istiyor?

hemen anlatayım. Daha önce açmış olduğum konu da eşimle aramızdaki ilişki şeklini ve ayrılık aşamalarını anlatmıştım. Biz boşandıktan sonra eşim okulu için gitti ve yaklaşık 3 ay hiç görüşmedik aramadı sormadı ben gayet huzurluydum. snrasında İstanbul'a dönünce çeşitli bahnelerle gayet mesafeli şekilde görüşmelerimiz oldu hatta her seferinde bizi bitirdin senle asla olmaz bir daha kendine yeni bir hayat kur sen yoksun benim için gibi konuşmalar yaptı. Bu görüşmlerimiz 5 ay boyunca aralıklara devam etti ama hep bi bahaney dayalı oldu ben en son benden ne isteidğini neden bahanelerle benimle görüşmeye çalışştığını sorduğumda seni özlüyorum seni seviyorum ama bu birlikte olmamız için yeterli değil dedi. Ben de bir daha arama sorma ben yeni bir hayat kuracağım kendime ve senin sürekli bahanelerle içinde olmanı istemiyorum bu hayatın dedim peki dedi. (Burada antre parantez ben üni deyken nişanlanıp ayrılmıştım uzun süreli bir birliktelikti ve eşime söylemiştim durumu o da bunu hep sorun etmişti evliliğimiz boyunca çok sıkıntı çıkarmıştı bana. ) O eski nişanlım sosyla ağ üzerinden bana ulaştı helallik istedi bu sebeple bir konuşmamız oldu çok iyi bir insandı sıkıntılı zamanlargeçirmiş bir takım hukuki bilgiler almak istedi bu konu hakkında konuştuk sonrasında bir kere de dışarda görüştük evine kahveye davet etti gittim 1 saat oturup kalktım ancak aramızda ne bir fiziksel temas ne duygusal bir konuşma ne de buna benzer bir iletişim ya da çekim olmadı ki zaten aradan 8 yıl geçmiş o da evlenmiş ayrılmış çocuğu olmuş benim durumum zate ortada iki eski dost gibi derleştik ve sonrasında bir daha görüşmek istemediğimi ösyledim. Sonra eşim bir gün yine çıkageldi ve bana blöf yaptı seni gördüm telefon görüşmlerini kayıt altına aldım, dürüst değilsin neler yapmışsın nasıl izah edeceksin zaten hep yalancıydın gibi psikolojik şiddeti sonrası bu olayı anlattım

delirdi 2 gece bana yapmış olduğu psikolojik şiddeti anlatmaya inanın kelimeler yetmez. o kişiyle aramda birşeyler yaşandığını bundan adı gibi emin olduğunu kendisi aynı durumda yaşayacak olduğundan mutlaka benim de yaşamış olduğuma inandığını söyledi. Kuran a e bastım yeminler ettiim hatta o kişiye göünün önünde saçma sapan mesaj attım çocukta şaşırdı aramızda hiçbirşey geçmediği ortada görünürken asla inanmadı. Bu olay olalı yaklaşık 1 ay oluyor o günden sonra çok ağır şeyler söyledi ben ağlamaktan konuşamaz hale geldim sinir krizi geçirdim 1 2 defa o anlarda hiçbirşye senden değerli değil derken sonrasında beni aldattın beni sırtımdan bıçakladın gibi şeyler söyledi. Ama gelmeye devam etti. Defalarca gelme bu şekilde görüşmek istemiyrum dedim ağzına geleni söyledi ama yine gelmeye devam etti. Bana yeri geldi çok sıcak davrandı yeri geldi çok soğuk ve kırıcı. Hangi konuyu konuşsak mutlaka bu olaya döndürüyor. Biz ayrıyız diyorum bunu biliyorsun sen de defalarca söyledin zaten nasıl seni aldatmış olabilirim diyorum ama inancıncan vazgeçiremiyorum. Ve bıktım dayanamıyorum.sürekli eleştirilmekten her yaptığımın hata olarak görülmesinden, yalancı gibi algılanmaktan, aşağılanmaktan, ona bağımlılık geliştirmiş olmaktan bıktım.

hemen anlatayım. Daha önce açmış olduğum konu da eşimle aramızdaki ilişki şeklini ve ayrılık aşamalarını anlatmıştım. Biz boşandıktan sonra eşim okulu için gitti ve yaklaşık 3 ay hiç görüşmedik aramadı sormadı ben gayet huzurluydum. snrasında İstanbul'a dönünce çeşitli bahnelerle gayet mesafeli şekilde görüşmelerimiz oldu hatta her seferinde bizi bitirdin senle asla olmaz bir daha kendine yeni bir hayat kur sen yoksun benim için gibi konuşmalar yaptı. Bu görüşmlerimiz 5 ay boyunca aralıklara devam etti ama hep bi bahaney dayalı oldu ben en son benden ne isteidğini neden bahanelerle benimle görüşmeye çalışştığını sorduğumda seni özlüyorum seni seviyorum ama bu birlikte olmamız için yeterli değil dedi. Ben de bir daha arama sorma ben yeni bir hayat kuracağım kendime ve senin sürekli bahanelerle içinde olmanı istemiyorum bu hayatın dedim peki dedi. (Burada antre parantez ben üni deyken nişanlanıp ayrılmıştım uzun süreli bir birliktelikti ve eşime söylemiştim durumu o da bunu hep sorun etmişti evliliğimiz boyunca çok sıkıntı çıkarmıştı bana. ) O eski nişanlım sosyla ağ üzerinden bana ulaştı helallik istedi bu sebeple bir konuşmamız oldu çok iyi bir insandı sıkıntılı zamanlargeçirmiş bir takım hukuki bilgiler almak istedi bu konu hakkında konuştuk sonrasında bir kere de dışarda görüştük evine kahveye davet etti gittim 1 saat oturup kalktım ancak aramızda ne bir fiziksel temas ne duygusal bir konuşma ne de buna benzer bir iletişim ya da çekim olmadı ki zaten aradan 8 yıl geçmiş o da evlenmiş ayrılmış çocuğu olmuş benim durumum zate ortada iki eski dost gibi derleştik ve sonrasında bir daha görüşmek istemediğimi ösyledim. Sonra eşim bir gün yine çıkageldi ve bana blöf yaptı seni gördüm telefon görüşmlerini kayıt altına aldım, dürüst değilsin neler yapmışsın nasıl izah edeceksin zaten hep yalancıydın gibi psikolojik şiddeti sonrası bu olayı anlattım
Telefon görüşmelerini kayıt altına almak suç şikayet edebilirsiniz bu durumu.

Alınan bir kayıt yok bu sadece beni konuşturmak için ortaya sunduğu bir yalandı, biliyordum gerçek olmadığını ama dürüst olmak istedim
evliyken mi görüştünüz eski nişanlınızla?yoksa boşandıktan sonra mı?

Back
X