Biten güven..

Ne yapmalıyım kızlar en tükendiğiniz pes ettiğiniz anda ne ışık oldu size neye tutundunuz?
Acım o kadar büyüktü ki kendimi okumaya vurdum ben canım. Kafamı dağıtmak için yapabileceğim başka hiçbirşey yoktu çünkü, kendimi çok çaresiz hissediyordum... İyi haber aradan zaman geçtikten sonra bu acı hafifliyor, bir gün bir yerde karşılaşıyorsun ve hay allahım ben bunun için mi bu kadar üzüldüm diyorsun...

Of Neyisada ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi...

Evet defalarca oldu.
Sonra baktım kimsenin beni sınavdan geçirdiği falan yok. Ne yapıyorsam kendime yapıyorum.
Bunu farkedince zaten o ruh haliylede bir şekilde savaşmayı öğreniyorsun :)

Kimse sizi sınava tabi tutmuyor,
Hala doğrusunu bulmak zor olsada güvenilecek insanlar var ,
Ve hayat çok güzel.

oyle seyler yasadim ki duysan nutkun tutulur bendeki de dert miydi dersin. Ayetle sabit Allah insana kaldiramayacagi yuku yuklemez. sabret guzrl gunler yakindir.

İnşallah öyledir yanlış insana güvenmişim. Özellikle babasız büyüyen kadınlar ayrılıktan korkarlar. Gidenin ardından fazlasıyla yas tutarlar. O insan yas tutmaya değmese bile hep bir yerlerde kanadımız kırık ve zaten bir takım şansızlıklarla gelmişiz şansızlıkta peşimizi bırakmaz. Ne kadar iyi olmaya çalışsakta..

oldu. Sonra kendime tek kişilik bi hayat kurmayı, sonraki her gelen yanlızca yanıma yoldas oldu ben kendi hayatımdan odunler vermeden hayatımın merkezi yapmadan devam ettim. kimseye bel bağlamadım o günden beri hiç yara almadım suan cok mutlu bi ilişkim var 1 yıldır bielikteyiz daha yeni yeni hayatımız 2 kişilik oluyor.

Boşver değerini bilmeyenler sen den değerli değiller bunu unutma giden gitti bundan sonra ne yapabilirsin ,hayatinı o suz nasıl mutlu olarak yasaya bilirsin bunu duşun .ınan vardır bundadır bir hayır ben çok inanırım böyle seylere .

Hatırlamak için hafızamız var unutmak için hiç bir şeyimiz yok kızlar ben bunları ne zaman hazmederim rüyama girip duruyor. Kızgınlık asla kimseye duymazdım kendine zarar verir biliyorum ama ona duyuyorum elimde değil bide kendini çok iyi gösterdi gözüme hala çözemedim nasıl biri ne doğru ne yalandı hala anlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…