Biten ilişki

2 yılda 4 kere buluştuğunuz bir ilişki zaten en baştan olmamış, iki tarafın da gönlü olsaydı daha çok vakit geçirilirdi diye düşünüyorum. Bu kadar görüştüğüm biriyle evlilik düşünmezdim.

Ayrıca İzmir-Güneydoğu cidden bayağı kültür farkı. Yani genelleme yapmak istemem ama kızın Batılı erkeğin Doğulu olduğu ilişkilerin çok iyi gittiğini görmedim, tam tersi kız Doğulu erkek Batılı olsa yürüyor ama bir şekilde. Bu kültür farkı, nerede kalınacak vs bunlar hep sorun olacaktı.

Babanın tavrı ve tutumu zaten hep yanlış. Belli ki babanız çok kontrolcü, inat, dediğimdedik, insanlara havadan bakan bir tip. Allah yakınındaki insanların yardımcısı olsun. Ayrıca köydeki insanların çocuk ve ilişkiniz hakkında yorum yapması da çok hadsizce. İlişkinize bu kadar 3.kişileri yorum yaptırmayın Allah aşkına. Kısaca çok yüz göz olunmuş, bu saatten sonra olmaması daha hayırlı.

İnanınki çok uğraştım, çok çabaladım çünkü karşımda değer verdiğim bir insan vardı ve onunla mutluydum. Babam kimseyi insan olarak bile görmüyor benim erkek arkadaşımı eve davet ettirebilmem bile büyük bir adımdı benim için. Buraya taşınmasını ben de hiç istemedim gel buraya demedim ama babama da karşı koyamadım ve istediği oldu sonuç olarak. Elinde kaybettiği bir adet kızıyla kaldı umarım babam şimdi daha mutludur ben ya da beni sevdiğine emin olduğum adam dışında herkes çok mutlu olabilir bizden geriye birer enkaz bıraktılar

Doğu batı konusunun günümüzde bile bu kadar yadırganması beni çok üzüyor. Herkesin düşüncesi var sonuç olarak ve yapmak istediklerin belirlediği yaşam standartları kaç kişi bu çatışmaya kurban etmiştir aşkını bilinmez. Babam hakkındaki söylediğiniz şey doğru dediğim dedik ve insanlara hep üstten bakan biri bir gün umarım çıkabilirim bu cendereden.

Yadırganmasının sebebi Doğulu erkeklerin ve ailesinin Batılı gelinlere tavrı. Genelleme yapmayacağım iyi insanlar vardır ama genel olarak bu kadar kültür farkı olan ilişkiden çok mutlu sonuç çıktığını görmedim.

Belki de hakkımızda en hayırlısı buydu. Ama ben olsaydık nasıl olurduk diye düşünüyorum hep yeni olduğu için mi bilmiyorum ama ya Ben bu gün ona sahip çıkarmamamın vicdan azabını yıllarca çekersem diye düşünüyorum

Bunlar benim kararım değil, ailem de benim kararım değil bir şekilde gelselerdi belki de orta yol bulabilirdik diye düşüneceğim ben ömrüm boyunca bu belirsizlik beni yok edecek beni
Karşı tarafın bir suçu yok. Bence ellerinden geleni yapmışlar.

Karşı tarafın bir suçu yok. Bence ellerinden geleni yapmışlar.
Ben de ellerinden geleni yaptıklarına hemfikirim. Ama diyorum ya aklımın bir köşesinde acaba olsaydık nasıl olurduk diye kalacak. Bu konuda en masum olan erkek arkadaşımdı belki de babamın bütün tavırlarına rağmen tanışmaya geldi ilk başta tek gelmek istemesinin sebebi de babam bir şey derse önce ona desindi ilk aşamayı atlatınca rahatlamıştık taki babam konuşmaya devam edene kadar.

Sevgi nedeniyle şu an için sineye çeker ama yıllar geçtikçe daha büyük problemler çıkacaktır. Erkek arkadaşınız ve ailesi bu yapılanları unutmaz elbette. Babanız da duracağa benzemiyor. Arada çok büyük kin ve düşmanlık olurdu zaten.
Babanız niye öyle yapıyor, psikolojik bir sıkıntı mı var?

Aynen dediğiniz gibi bunları ben de yaşadım ve ileride evlenseydiniz yanınızda kürtçe de konuşacaklardı kimse pardon da demeyecekti siz kendinizi dışlanmış hissedecektiniz. Kadın olduğunuz için hep sizden taviz bekleyeceklerdi olmaması daha hayırlı olmuş bunları düşünün önünüze bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…