- 13 Ekim 2010
- 1.595
- 125
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle HAYIR!zamanla sevgiler bitiyor ..aşklar bitiyıor.Benim merak ettiğim şey biten sevgi tekrar kazanılır mı
ben aldatıldım ve 2 çocuğum var hala eşimle evliyim merak ettiğim konu sevgi tamamen bitince eşin çabalarıyla tekrar kazanılıyor mu
Aynen en ufak birseyde aklına geliyor insanin en ufak bir tartisma da dile getiriyor insan erkekler yaptıklarını unutuyor hic birsey olmamıs gibi kadinlar unutamiyor maalesef güven bittikten sonra hersey bitiyorİlişkilerde zaman zaman uzaklaşma-yakınlaşma olabilir. Ama aldatılma etkisi yok olacak ve unutulacak bir konu değil.
Ben kolay kolay herkese eyvallah eden biri degilim esimin 6 aylik evliyken bir hata yaptı bırakip gidemedim ailemi düsündügüm icin esim cok pisman oldu ama tekrar yapmaz diyemiyorum yaparsa ikinci sansi vermeyecgimi de biliyorçocuklarım için bir şans vermeye çabalıyorum tamam aldatmadı desek bile sevdiğim adamın bir yabancı olduğunu görüyorum ne kızgınlık ne öfke ne aşk içimde bunlardan hiçbirisi yok sadece düzeni bozulacağı için acıma duygusu o yüzden merak ettim tekrar sevigi oluşur mu diye
2 cocugunuz var , onlar icin de sizin icin de uzuldum.
Ama esiniz cabaliyor anladigi kadariyla, size ne dedi , pisman mi, neymis gerekcesi?
Kendi adima bir kere sogudum mu olmuyor.
eşiniz emek verirse kaybedilmiş sevgi kesinlikle geri kazanılır. ama sizinki sevgiden ziyade kaybolan güven bencezamanla sevgiler bitiyor ..aşklar bitiyıor.Benim merak ettiğim şey biten sevgi tekrar kazanılır mı
ben aldatıldım ve 2 çocuğum var hala eşimle evliyim merak ettiğim konu sevgi tamamen bitince eşin çabalarıyla tekrar kazanılıyor mu
zamanla sevgiler bitiyor ..aşklar bitiyıor.Benim merak ettiğim şey biten sevgi tekrar kazanılır mı