biten sevgi tekrar kazanılıyor mu

denizim84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
1.595
125
123
zamanla sevgiler bitiyor ..aşklar bitiyıor.Benim merak ettiğim şey biten sevgi tekrar kazanılır mı

ben aldatıldım ve 2 çocuğum var hala eşimle evliyim merak ettiğim konu sevgi tamamen bitince eşin çabalarıyla tekrar kazanılıyor mu

Aşk/Sevgi maalesef: un bitti, yenisini tedarik edelim' gibi olmuyor.

Yani demem o ki, hayır !

çocuklarım için bir şans vermeye çabalıyorum tamam aldatmadı desek bile sevdiğim adamın bir yabancı olduğunu görüyorum ne kızgınlık ne öfke ne aşk içimde bunlardan hiçbirisi yok sadece düzeni bozulacağı için acıma duygusu o yüzden merak ettim tekrar sevigi oluşur mu diye

İlişkilerde zaman zaman uzaklaşma-yakınlaşma olabilir. Ama aldatılma etkisi yok olacak ve unutulacak bir konu değil.
Aynen en ufak birseyde aklına geliyor insanin en ufak bir tartisma da dile getiriyor insan erkekler yaptıklarını unutuyor hic birsey olmamıs gibi kadinlar unutamiyor maalesef güven bittikten sonra hersey bitiyor

çocuklarım için bir şans vermeye çabalıyorum tamam aldatmadı desek bile sevdiğim adamın bir yabancı olduğunu görüyorum ne kızgınlık ne öfke ne aşk içimde bunlardan hiçbirisi yok sadece düzeni bozulacağı için acıma duygusu o yüzden merak ettim tekrar sevigi oluşur mu diye
Ben kolay kolay herkese eyvallah eden biri degilim esimin 6 aylik evliyken bir hata yaptı bırakip gidemedim ailemi düsündügüm icin esim cok pisman oldu ama tekrar yapmaz diyemiyorum yaparsa ikinci sansi vermeyecgimi de biliyor

ben 2 yıl önce aldatıldım ama yaraları hala içimde sevgim bitti çabalıyorum ama bu evliliği hakkıyla yürütemiyorum çünkü biten sevgi takrar oluşmaz oldu

2 cocugunuz var , onlar icin de sizin icin de uzuldum.

Ama esiniz cabaliyor anladigi kadariyla, size ne dedi , pisman mi, neymis gerekcesi?

Kendi adima bir kere sogudum mu olmuyor.

2 cocugunuz var , onlar icin de sizin icin de uzuldum.

Ama esiniz cabaliyor anladigi kadariyla, size ne dedi , pisman mi, neymis gerekcesi?

Kendi adima bir kere sogudum mu olmuyor.

hataydı affet bir daha yapmam diyor ama bu saatten sonra yapıp yapması önemli değil ben ona karşı nötr üm çocuklarım için sabretsem benim gençliğim elden gidiyor belki bende tekrar mutlu olurum diyorum bir yanımda karabasan gibi çocukların var mutsuz olsan bile çocukların için bu evliliğe devam etmelisin neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyorum artık

zamanla sevgiler bitiyor ..aşklar bitiyıor.Benim merak ettiğim şey biten sevgi tekrar kazanılır mı

ben aldatıldım ve 2 çocuğum var hala eşimle evliyim merak ettiğim konu sevgi tamamen bitince eşin çabalarıyla tekrar kazanılıyor mu
eşiniz emek verirse kaybedilmiş sevgi kesinlikle geri kazanılır. ama sizinki sevgiden ziyade kaybolan güven bence

İşin içinde aldatma varsa ne sevgi ne de güven bana göre bir daha geri kazanılmaz. Kendinize bu eziyeti yapmayın 2 yıl olmuş ve siz hala affedememişsiniz belli. Çocuklarınızın olması kendinize bu eziyeti yaşatmanıza sebep olmamalı.

Sevgi geri gelebilir belki ama guven tek seferliktir. Hic zorlamayin, geri gelmez. Bir daha asla aldatmadan onceki gibi onun yuzune baktiginizda iciniz kipirdamayacak, hicbir gece gozunuzu kapattiginizda o eski huzurla uyumayacaksiniz esinizin yaninda. Yani biraz umutsuz yazdim ama gercek bu. Ya bunlara razi olacaksiniz ya ayrilacaksiniz.

seviyorsan aldatmıssada seversın aldatması senı yaralamıs olabılır ama askı bıtırmez
zamanla sevgin yitmiş isede geri gelmez

Back
X