Bitirdim. Bu defa bitirdim.

krgzzynp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
554
228
53
32
Merhabalar. Yazmayalı çok şey oldu. En son ölmek istiyor, intihar girişimlerinde bulunuyor, nefes alamıyordum falan.
Sebebi 5 senelik 1 senesi de ayrılıkla geçn ilişkimin bitmesi. İkinci defa aynı şekilde terk edilerek bitmesi idi. Çok sevdiğim o insan ilk gittiğinde beni çok aşağılamıştı, yalvardığım için, gururumu yok saydığım için. Ama ne zamanki vaZgeçtim sessiz kaldım kendisi pişmanlıkla dönmüştü. Aşıktım ya hani..kabul etmiştim. Sonra daha felaket şeyler. Atanırsam evleniriz, hamileysen aldırırız, ben evliliğe hazır değilim,biz uyumsuzuz falan. Hepsine kulağımı gözümü kapamış bir şekilde sevdim onu. Ve yine terk edildim. Yine aynı ama daha kararlı. Sevmiyorum, istemiyorum, bir daha asla olmaz, ben senden vazgeçtim falan.

Beni bilenler bilir aptalım.biraz. bazıları için onursuz.hatta. kısmen doğru.yine yalvardım çünkü. Her yerden engellendim ve en son bilmediği bi numaradan onu aradım. O konuşmadan sonra kendime geldim. Çnkü konuşmamızda ben onu çok sevdiğimi onun da beni sevdiğini pişman olacağını söyledim. O ise bana hayır seni sevmiyorum. Bunu duymak için arıyosun demi al duy o zaman sana istediğini veriyorum dedi. Beni bu kadar istemedin ya sağ ol diyorum o da bana istememek ayrı olmayacak bir şeyi kovalamak ayrı diyor. İsteyip de mi yapamıyorsun diyorum. Olmayacağını bildiğim bir şeyi isteyemem diyo. Anla artık ben sevip sevmemekle ilgilenmiyorum sen ve ben olamıyoruz diyo. Kalbinde hiç kalmadım demek diyorum. Bıktım bu ısrarından kalmadı tamam mı diyo susuyorum. Ben susunca bak bunları ısrarla duymak istiyosun sonra da duygusallaşıyosun ne gerek var diyo.pişman olacaksın diyorum. Olursam da olurum bu seni ilgilendirmez, zaten iyi bi şey de beklemiyorum beni takip etöeye devam et düşüşümü izlersin diyo.artık instadan takipte kızlar görüyorum diyorum. Takip ediyosun ya zoruna gitsin istiyorum gitti mi bari diyo. Hayatıma kimseyi almadın almamda. Kendimden vermicem arrık sadece ben kendime vericem diyo.Böyle saçma böyle bir konuşma işte. En son arama beni artık kapatıyorum dedi. Sustum. Orda mısın kapatmam lazım dedi. Son sözlerin bu mu dedim. Duymak istediklerini söylemicem dedi. Tamam dedim. Kapatıyorum dedi kapat dedim ve kapattı.

Bir gün odada sessizzce kaldım. Düşündüm. Hayatımı neye heba ediyorum ben. Bu kadar dengesiz bir insana mı? Belki adam gayet net konuşmuş sensin anlamayan diyosunuzdur. Ama ben şu konuşmada bile netlik göremiyorum. İstemiyorum. Sevmiyorum ama peşinden bir ton açıklama.. Anladım ki dönecek bir kapı da bırakmak istiyo. Ben onun arrık oyuncağıyım. Çok pişman olsun dönsün de bu kez ona tüm gücümle hayır diyeyim istedim. Düşümdüm de pişman olsa ne olmasa ne? Gömdüm onu. Uzundur ne aradım ne takip ettim.canım yanıyor mu çoook. Tutunmaya güçlenmeye çalışıyorum. Sadece asla ve asla bir daha ona oyuncak olmayacağımı biliyorum. Sanırım zaten bir daha da bu kapıyı çalmaz.

Benim sizden istediğim akıl verin bana. Büyüklerim vardır,acı çekenler. Hep verdiniz ama ben kafamın dikine gittim. Şimdiki aklımla dinlemek istiyorum sizi. 5 sene çok uzun bi süre.. Her şeyde.ilkim olan bir insanın izlerini.silmek zor. Sadece kırılann gururumu kalbimi onarmak istiyorum. Nasıl başarırım bunu?

Daha yaşın küçük yoluna bak. Neden sana değer vermeyen birini arıyorsun. Biliyorum hiç kolay değil ve olmayacak. Çok zor da unutacaksın. Ama kendine oyalanmak için bi iş bul eğer yoksa. Sana bir tavsiyem daha sindirerek unut. Çivi çiviyi sökmez. Kendine değer ver akışına bırak. Onu da evrene sal.

Üf nasıl totosu kalkmış sevmeyin böyle adamları zamanla geçiyor şimdi sana imkansız gelecek ama söylediklerini hiç unutma aklına geldikçe seni nasıl istemediğini hatırlat kendine.Şimdi seni çok basit elde görüyor sen yoluna baktıkça mutluluğunu gördükçe uyanacaktır ama artık bırak değmez çünkü.

Daha yaşın küçük yoluna bak. Neden sana değer vermeyen birini arıyorsun. Biliyorum hiç kolay değil ve olmayacak. Çok zor da unutacaksın. Ama kendine oyalanmak için bi iş bul eğer yoksa. Sana bir tavsiyem daha sindirerek unut. Çivi çiviyi sökmez. Kendine değer ver akışına bırak. Onu da evrene sal.
Yok bunu atlatmadan kimseyle denemem. Akışa bırakmak çok doğru. Umarım başarırım. Bu arada 25 yaş küçük değil mi cidden? Bir daha sevöeye geç kalmış gibi hissediyorum da

Üf nasıl totosu kalkmış sevmeyin böyle adamları zamanla geçiyor şimdi sana imkansız gelecek ama söylediklerini hiç unutma aklına geldikçe seni nasıl istemediğini hatırlat kendine.Şimdi seni çok basit elde görüyor sen yoluna baktıkça mutluluğunu gördükçe uyanacaktır ama artık bırak değmez çünkü.
Aynen öyle. Ben onu çok farklı tanımıştum.bana sorsanız o hayatta egolu değildir derdim. Sırf ben vazgeçim diye böyle konuşuyo derdim. Ama öyle değil sanırım. Onuun hiç uyanacağını sanmam uyansa da ben o defteri kapatmış olucam

Öncelikle geçmişi düşünmemeyle başlayın bence. Herşey zamanla düzelicektir. Sadece zamana bırakın.

Yok bunu atlatmadan kimseyle denemem. Akışa bırakmak çok doğru. Umarım başarırım. Bu arada 25 yaş küçük değil mi cidden? Bir daha sevöeye geç kalmış gibi hissediyorum da
Ne geç kalmışı canım. Bak 20yaşında bulduğun sevgili nasıl çıktı. Bir de bu dengesizle evlendiğini düşün hayatını karartırdı. Allah hayırlı insanları çıkarsın hepimizin karşısına.

Değiş ama kendın için değiş paranı ayarla kuafore. Gıt saçlarından başla degıstır kendını gıyımını aynaya bak kendını sev baskalarından önce çık arkadaslarınla vakıt gecır bır kahve iç bir barda canlı muzık dınleyın sosyalleş kendın için yaşa.. elınde sonunda sırf meraktanda olsa katıl olay yerıne döner onu g.t et. YOU GO GİRL

Hiç değmez gerçekten söylenecek çok soz var ama... ben üzülme demeyeceğim ağla aglayabildigin kadar gerekirse ama nolursa olsun geri adım atma yalvarma sakin. Bir süre sonra daha az yanacak canın böyle boyle unutacaksin eski konularına göz gezdirdim gerçekten üzücü şeyler yasamissin oluruna birak artık hayatı üzerine çok düşünme. Senin içinde güneş doğacak bir gün seni sevmeyen birini sende sevmemelisin

Değiş ama kendın için değiş paranı ayarla kuafore. Gıt saçlarından başla degıstır kendını gıyımını aynaya bak kendını sev baskalarından önce çık arkadaslarınla vakıt gecır bır kahve iç bir barda canlı muzık dınleyın sosyalleş kendın için yaşa.. elınde sonunda sırf meraktanda olsa katıl olay yerıne döner onu g.t et. YOU GO GİRL
Çok eğlenceli bir yorumdu ya. Pozitif yani.kendimi mutlu edecek şeyler yapmaya başladım. Ama onu mors etme trenini kaçırdım ya. Herhalde 3. Kere gelio de ben pişmanıooom diyemez. :)

Ben anlayamıyorum bu tür insan bağımlılıklarını. Hiçbir sevgi, onurun ve gururun önüne geçmemeli. Geçemez. Mıçarım öyle aşkın ızdırabına afedersin.

İşe yarayacak ise kendi tecrübemi yazayım. 4 yıllık bir ilişkim vardı benim de. Askere gitti bekledim. Aileler tanıştı söz gibi bir şey oldu. Hayatımın tam ortasındaydı. Arkadaşlarımız, çevremiz iç içeydi. Seviyordum, seviyordu. Öyle ki ben başka bir ihtimal düşünemiyordum. Dört koca yıl ömrümün en masum, en saf zamanları onunla geçti.

Sonra bir şeyler oldu. Tartışmalar, soğukluklar. Ki öyle bir ilişkiydi ki en ufak bir terbiyesizlik, hadsizlik olmazdı kavgalarda. Önce psikolojim bozuk dedi. Sonra bazı gevşek arkadaşları ile evlendikten sonra alakasını kesmeyeceğini söyledi. Ki o arkadaşlar evli kişilerle ilişki kuran, en yakın arkadaşının sevgilisi ile birlikte olan onursuz tipler. Bittabi bu değişkenliği kabul etmedim. Uzatmayayım çok şey yaşandı ve bitti. Ayrıldık. Ölüyorum sanmıştım acıdan. O nasıl bir boşluk, nasıl bir çaresizlik. Sanki hayatım elimden alınmış gibiydi. Hızla kilo verdim başka bir sürü şey işte.

Bu ayrılık sürecinde sadece bir kez aradım onu. Annesi beni aramıştı. Ağlayıp, oğlunun kötü olduğunu söyledi vs. Neyse aradım. Karşılıklı ağlaştık zira sevgi henüz bitmemişti. Sonra bana "beni sakın bekleme unut gitsin herkes yoluna baksın" dedi. Buz kesmiştim. Bu cümlenin ardından hattımı değiştirdim. Acıdan mahvolsam da asla aramadım, konuşmadım. Tüm adımlarına Kayıtsız kaldım. Aylar sonra arkadaşlarıma ulaştı, yalvardı yine de dönmedim.

Sevmediğim ve unuttuğum için değil. Kendime olan saygımdan. Kendime saygım kalmazsa, aşk olsa ne olacak ki. En nihayetinde unuttum. Hatta evlendim anne oldum yıllar sonra. Geçti mi, geçti. Herhangi bir insan artık benim için.

Lütfen, kendinize gelin. Kimse aşk acısından ölmez. Hiçbir aşk da ömür boyu sürmez. Ancak kendinize saygınız kalmazsa, gurursuz bir hayat sürerseniz, ne kendinize ne de insanlığa zerre faydanız olmaz.

Hiç değmez gerçekten söylenecek çok soz var ama... ben üzülme demeyeceğim ağla aglayabildigin kadar gerekirse ama nolursa olsun geri adım atma yalvarma sakin. Bir süre sonra daha az yanacak canın böyle boyle unutacaksin eski konularına göz gezdirdim gerçekten üzücü şeyler yasamissin oluruna birak artık hayatı üzerine çok düşünme. Senin içinde güneş doğacak bir gün seni sevmeyen birini sende sevmemelisin
Sevildiğime çok inanmıştım ben. Yanılmışım. Aslında sevgisi bitti diye kızmamak lazım da. Yani bu kadar acıtmaya gerek yoktu.geride kalacak inşallah.

Ben anlayamıyorum bu tür insan bağımlılıklarını. Hiçbir sevgi, onurun ve gururun önüne geçmemeli. Geçemez. Mıçarım öyle aşkın ızdırabına afedersin.

İşe yarayacak ise kendi tecrübemi yazayım. 4 yıllık bir ilişkim vardı benim de. Askere gitti bekledim. Aileler tanıştı söz gibi bir şey oldu. Hayatımın tam ortasındaydı. Arkadaşlarımız, çevremiz iç içeydi. Seviyordum, seviyordu. Öyle ki ben başka bir ihtimal düşünemiyordum. Dört koca yıl ömrümün en masum, en saf zamanları onunla geçti.

Sonra bir şeyler oldu. Tartışmalar, soğukluklar. Ki öyle bir ilişkiydi ki en ufak bir terbiyesizlik, hadsizlik olmazdı kavgalarda. Önce psikolojim bozuk dedi. Sonra bazı gevşek arkadaşları ile evlendikten sonra alakasını kesmeyeceğini söyledi. Ki o arkadaşlar evli kişilerle ilişki kuran, en yakın arkadaşının sevgilisi ile birlikte olan onursuz tipler. Bittabi bu değişkenliği kabul etmedim. Uzatmayayım çok şey yaşandı ve bitti. Ayrıldık. Ölüyorum sanmıştım acıdan. O nasıl bir boşluk, nasıl bir çaresizlik. Sanki hayatım elimden alınmış gibiydi. Hızla kilo verdim başka bir sürü şey işte.

Bu ayrılık sürecinde sadece bir kez aradım onu. Annesi beni aramıştı. Ağlayıp, oğlunun kötü olduğunu söyledi vs. Neyse aradım. Karşılıklı ağlaştık zira sevgi henüz bitmemişti. Sonra bana "beni sakın bekleme unut gitsin herkes yoluna baksın" dedi. Buz kesmiştim. Bu cümlenin ardından hattımı değiştirdim. Acıdan mahvolsam da asla aramadım, konuşmadım. Tüm adımlarına Kayıtsız kaldım. Aylar sonra arkadaşlarıma ulaştı, yalvardı yine de dönmedim.

Sevmediğim ve unuttuğum için değil. Kendime olan saygımdan. Kendime saygım kalmazsa, aşk olsa ne olacak ki. En nihayetinde unuttum. Hatta evlendim anne oldum yıllar sonra. Geçti mi, geçti. Herhangi bir insan artık benim için.

Lütfen, kendinize gelin. Kimse aşk acısından ölmez. Hiçbir aşk da ömür boyu sürmez. Ancak kendinize saygınız kalmazsa, gurursuz bir hayat sürerseniz, ne kendinize ne de insanlığa zerre faydanız olmaz.
Öyleymiş cidden. Bunu çok geç gördüm. Çok çok geç.. Bazen bi söz yetiyor evet. Ben çok şey duydum da kulağımı kapattım hep. Ama şu son konuşma.. Kullanıldığımı hissettirdi bana. Oyumcakmışım gibi. Sen bu musun ya dedim kendime? Napıyorsun sen? Böylr böyle öğreniliyormuş demek. Acım da.biterse aa ne güzel bak geçiyormuş da işte demek istiyorum. Derim inşallah. Sizin için sevindim. Allah mutluluktan ayırmasın

Ne kadar guzel yazmışsınız.

Bak konu sahibi sen de hat değiştirmekten başlayabilirsin işe:)

Bence kalbını 1yıl kımseye acma kendını bı nadasa cek. Ve bırdaha da kımsenın bıtarafını bu denlı kaldırma. Bak yıne en cok sen uzuluyosun adam gununu gun edıyor. Bı abla tavsıyesı ıstersen bu dedıklerımı uygula:KK52:

Back
X