Bitirdim. Bu defa bitirdim.

Sizce böyle bir adam iki kez terk ettiği birini arar mı?
arar veya aramaz değil konumuz aslında ;) acaba siz şöyle bi başlık mı açsaydınız "arar mı??" .. Önemli olan ararsa da bu kararlılıkta olabilecek misiniz sormak istediğim araması değil buydu?

arar veya aramaz değil konumuz aslında :KK66: acaba siz şöyle bi başlık mı açsaydınız "arar mı??" .. Önemli olan ararsa da bu kararlılıkta olabilecek misiniz sormak istediğim araması değil buydu?
Sorunuzdaki imayı anlamadığım için o beni aramaz diye bir cevap verdim. Keşke direkt bu şekilde sorsaydınız. Sorum arar mı değil. Ararsa bu kararlılıkta durmayı çok çok istiyorum. Ve durcağıma inanıyorum

Sorunuzdaki imayı anlamadığım için o beni aramaz diye bir cevap verdim. Keşke direkt bu şekilde sorsaydınız. Sorum arar mı değil. Ararsa bu kararlılıkta durmayı çok çok istiyorum. Ve durcağıma inanıyorum
bana pek öyle gelmedi açıkçası. Bu kadar hakaret işitmişsiniz, hala çok isterim,inanıyorum falan gibi tereddüt içerikli kelimeler kullanıyosunuz. O yüzden ben şahsım adına sizi bu geçici kararınız adına tebrik etmiyorum, çünkü bunu sizin kararınız olarak görmüyorum. Karşı taraf karar verdi ve siz mecburen o karara şu an uymak zorundasınız, yani başlıktaki "bitirdim" kelimesi sizin sahipleneceğiniz bi kelime değil. Karşı taraf yeniden geldiğinde de canınıza minnet olucak apaçık ortada bi durum bu. Bence biraz kendinizi gözden geçirmelisiniz. psikolojik destek almayı denemelisiniz. zira gidişatınız pek sağlıklı insan gidişatı değil. Hakkınızda hayırlısı olsun.

bana pek öyle gelmedi açıkçası. Bu kadar hakaret işitmişsiniz, hala çok isterim,inanıyorum falan gibi tereddüt içerikli kelimeler kullanıyosunuz. O yüzden ben şahsım adına sizi bu geçici kararınız adına tebrik etmiyorum, çünkü bunu sizin kararınız olarak görmüyorum. Karşı taraf karar verdi ve siz mecburen o karara şu an uymak zorundasınız, yani başlıktaki "bitirdim" kelimesi sizin sahipleneceğiniz bi kelime değil. Karşı taraf yeniden geldiğinde de canınıza minnet olucak apaçık ortada bi durum bu. Bence biraz kendinizi gözden geçirmelisiniz. psikolojik destek almayı denemelisiniz. zira gidişatınız pek sağlıklı insan gidişatı değil. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Söylediklerini reddetmiyorum. Elbette mecburum. 'Terk edilen' olunca kabul etmesi zorunda olan taraf da ben oluyorum. Bitirdimden kastım ilişki vs değil ki. Ona olan adımlarımı bitirdim, çabamı bitirdim.hakaretlere rağmen hala kararsız ifadeler dediğiniz durumun da farkındayım. O kadar farkındayım ki o dediğiniz psikolojik desteği zaten alıyorum.ben iradeli olmaya çalışıyorum, kararlı olmaya çalışıyorum onu içimde bitirmek adına. Kararlıyım diyerek bu çabama destek oluyorum. Üzeimde eğreti, zoraki, sizin düşündüğünüz gibi geçici gibi dursa da.
Aslında işin özü ben bu konuda onun bana yaptıklarının daha iyi farkına vardığımı, bu sebeple yalvarma boyutunu bitirdiğimi, içimde olmayacağımızı kabullendiğimi anlattım.

Sen neyin pesindeydin pes yani. Kızım üç günlük dünya bırak şu laneti hatta ben seni zerrenin zerre si kadar bile sevmemistim host deyip kapatsaydin. Üç kuruşluk it sinirim kalktı ya defet bu herifi

Oy kıyamam sana.
Unut. Unutman lazım.

İnan onu arayarak, konuşarak geri döndüremezsin. Yapabileceğin hiçbir şey yok.

Kimseye böyle ısrarcı olma bir daha. Bırak onlar senin peşinden koşsun. Kendini bu duruma düşürme.

Back
X