- 20 Ekim 2018
- 142
- 73
- 13
- 38
- Konu Sahibi Darknesslady2109
-
bu pskolojik belirtilerin dışında fiziksel de şikayet yaşıyor musunuzHerşey kötü olacak asla bir iş bulamiycam eşim hep işsiz kalacak ömür boyu kaynanamla dip dibe yasiycam abim bipolar tekrardan atak yasiycak eşi onu bosayacak annemin evi çok eski o evde başına birşey gelecek elektrik çarpacak yada deprem olucak ölecek eşim benden sıkılıp bosayacak yada birgün mutlaka bosanicaz vs vs vs sabah uyandıktan gece uyuyana kadar sürekli bir felaket beklentisi içinde yaşamak çok zor elim kolum zor kalkıyor çalışacak iş yapacak mecal bile bulamıyorum bazen nasıl geçer bu illet emdr terapisi alıyorum 2 haftadır bazen dayanmak yaşamak ağır geliyor
Kalpte sancı ellerde uyuşma göğüste ağırlıkbu pskolojik belirtilerin dışında fiziksel de şikayet yaşıyor musunuz
Bilirim. Babam kefil oldu iş yerimizi kaybettik. İntihar etti. Tabi aralarında 4-5 sene var. Sonra halamı kaybettim. Tedavi gördüm ama çok işe yaramadı bende. Mesela arabayla giderken biri önümüze atlıcak kaza yapacaz diye düşünüyorum. Tırların ve kamyonların yanından geçerken nefesim kesiliyo sanki. Bu aralarda kızımı anneme bıraksam ya eline bişey verirde kızım boğulur mu bu tarz düşüncelerim oluyo. Sanırım baharın etkiside var. Bi dönem sürekli kötü haberler aldığım için kötüye şartlıyorum kendimi. Ama mecalsizde yatmıyorum. Kızımı alıp dışarı çıkıyorum.Herşey kötü olacak asla bir iş bulamiycam eşim hep işsiz kalacak ömür boyu kaynanamla dip dibe yasiycam abim bipolar tekrardan atak yasiycak eşi onu bosayacak annemin evi çok eski o evde başına birşey gelecek elektrik çarpacak yada deprem olucak ölecek eşim benden sıkılıp bosayacak yada birgün mutlaka bosanicaz vs vs vs sabah uyandıktan gece uyuyana kadar sürekli bir felaket beklentisi içinde yaşamak çok zor elim kolum zor kalkıyor çalışacak iş yapacak mecal bile bulamıyorum bazen nasıl geçer bu illet emdr terapisi alıyorum 2 haftadır bazen dayanmak yaşamak ağır geliyor
Baharın nasıl etkisi olur kiBilirim. Babam kefil oldu iş yerimizi kaybettik. İntihar etti. Tabi aralarında 4-5 sene var. Sonra halamı kaybettim. Tedavi gördüm ama çok işe yaramadı bende. Mesela arabayla giderken biri önümüze atlıcak kaza yapacaz diye düşünüyorum. Tırların ve kamyonların yanından geçerken nefesim kesiliyo sanki. Bu aralarda kızımı anneme bıraksam ya eline bişey verirde kızım boğulur mu bu tarz düşüncelerim oluyo. Sanırım baharın etkiside var. Bi dönem sürekli kötü haberler aldığım için kötüye şartlıyorum kendimi. Ama mecalsizde yatmıyorum. Kızımı alıp dışarı çıkıyorum.
Bahar dönemlerinde dahada artıyo psikolojik rahatsızlıklar.Baharın nasıl etkisi olur ki
Daha dün buna benzer bir konu açmıştım canım bende de evime gelecek misafir korkusu var haftalar öncesinden kendimi pskolojk hazırlamam gerekiyor buna ne biliyim bi korku sarıyor anlam veremediğim.. birde herşeyi haftalar aylar öncesinden düşünmek var tabi en kötü yanlarını düşünüyorum kesin şu olcak kesin bu olcak o gün gelene kadar kendime gecemi gündüzümü zehir ediyorum.. gece 2-3 farketmez her uyandığımda düşünmeye devam ediyorum. bir anım bir anımı tutmuyor öyle an oluyor ki eve sığamıyorum neler neler geçiyo aklımdan ağlıyorum sonra birden rahatlıyorum önceki yaşadığıma anlam veremiyorum sonrasında.. doktora da gittim hem okb hem anksiyete aslında okb ama oda anksiyeteyi tetikliyor hastalık hastalık getiriyor anlıyacağın. eşim bu hayata mutsuz olmak için geldiğimi söylüyor bana bir sürpriz bile yapsa en fazla yarım saat sürüyor mutluluğum.ahhh çok bunaldım senide çok iyi anlıyorumHerşey kötü olacak asla bir iş bulamiycam eşim hep işsiz kalacak ömür boyu kaynanamla dip dibe yasiycam abim bipolar tekrardan atak yasiycak eşi onu bosayacak annemin evi çok eski o evde başına birşey gelecek elektrik çarpacak yada deprem olucak ölecek eşim benden sıkılıp bosayacak yada birgün mutlaka bosanicaz vs vs vs sabah uyandıktan gece uyuyana kadar sürekli bir felaket beklentisi içinde yaşamak çok zor elim kolum zor kalkıyor çalışacak iş yapacak mecal bile bulamıyorum bazen nasıl geçer bu illet emdr terapisi alıyorum 2 haftadır bazen dayanmak yaşamak ağır geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?