- 24 Nisan 2018
- 44
- 7
- 1
- 25
- Konu Sahibi _ASENa_toprak_
-
SağolAllah yardımcın olsun
Çok zor
9 aylık 17 yaş evlendim çok seviyordum! keşke anamı babamı dinleyip de dizimi kırıp evde oturaydım kendi dengimde birini bulurdum ....
Çocuğumu benden alır korkusu ile 6 yılını heba ettim . Ama o kadar hakkımız var ki ... İnanın bazen nasıl ve neden korkmusum diyorum . Hala da alicam kizimi deyince titriyorum . Ama avukat tütün önce ,sonrası geliyor . Allah yardımcıniz olsun çok zor .Selam hanımlar, hayırlı ramazanlar bu arada benim artık evliliğim bitmek üzere. Çok sabır ettim çocuğumu düşündüm beraberinde ama olmuyor ya gerçekten eşim olacak kişi aileme saygısızlık yaptı annemin üzerine yürüdü hiç bireyden haberim yokken aileme bosanacam yazmış. Ben saygıda kusur etmezken onun bu yaptığı kötülüklere artık susmicam. Anneme babama bağırtan kimseyi ben beni de o ana doğurdu o baba baktı ben onların evladıyım tabiki koruyacaklar!! Siddet uygulayan bir insan kendisi polisi sokucam devreye çocuğum da bende kalıcak bu evde benim. Yasim daha 18 ya gençliğimi çürüttü bu kişi. Arkadaşlar boşanma süresi nasıl gever hakim ne karar verir çocuğum bende kala bilirmi ne düşünüyorsunuz?
Keske oturup okul okusaydin 17 18 yas evlilik icin cok kucuk9 aylık 17 yaş evlendim çok seviyordum! keşke anamı babamı dinleyip de dizimi kırıp evde oturaydım kendi dengimde birini bulurdum ....
Selam hanımlar, hayırlı ramazanlar bu arada benim artık evliliğim bitmek üzere. Çok sabır ettim çocuğumu düşündüm beraberinde ama olmuyor ya gerçekten eşim olacak kişi aileme saygısızlık yaptı annemin üzerine yürüdü hiç bireyden haberim yokken aileme bosanacam yazmış. Ben saygıda kusur etmezken onun bu yaptığı kötülüklere artık susmicam. Anneme babama bağırtan kimseyi ben beni de o ana doğurdu o baba baktı ben onların evladıyım tabiki koruyacaklar!! Siddet uygulayan bir insan kendisi polisi sokucam devreye çocuğum da bende kalıcak bu evde benim. Yasim daha 18 ya gençliğimi çürüttü bu kişi. Arkadaşlar boşanma süresi nasıl gever hakim ne karar verir çocuğum bende kala bilirmi ne düşünüyorsunuz?
17 yaş evlenebilir hatta olağanüstü durumlarda hakim kararı ile 16 yaşında bile evlenilebilir hapis yatma durumu olmaz sahsinValla 17 yaşında iken seninle evlendi ise o şahıs hapis bile yatar, çocuk istismarından.. Hem sizinki evlilikte olmaz, ailelerden mi izin alındı nikah için, 18 i mi beklediniz?
Tabi bazı gereksizler kocamız elimizden gidecek diye yasa çıkmasını isteyip, diğer gereksizler teklifi sunmuştu.. İnşallah detaylı bilen bir arkadaş çıkar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?