bitirmek istiyorum...

aserre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
74
0
36
Osmaniye
arakdaşlar ben 2008 den beri kavga ayrılık falan da olsa bi sevgilim var

ama onun ailesinde problemler var hemde ciddi problemler

18.11.2011 günü hediyelerimi hazırladım onun doğum günüydü yolda kimi gördüm ablasını yanında da bi erkek sanırım nişanlanacağı kişi yüzünde ki utanç ifadesini ömrümce unutmam beni nasıl tanıştıracağını bilemedi...

ve görmezden geldi ilk değil belki en az 8 kez gelmiştir zaten ...

ben dayanamıyorum artık böyle evlilğie dönüşmez bu ilişki arada bişey varsa ciddi olur net olur...

söyledim sevgilime bana dediği şey elimden bişey gelmiyor....

ben istemiyorum böle aile düzeni kurulmaz ben istiyorum ki çocuklarım hala,teyze dayı amca bilsin ben çocuğumu böyle bi ailedde yetiştiremem hep çocuk konuştum belki yok çocuk yani de evlenirsek die işte hem kendim için sürekli gerginlik soğukluk entrika dolu bi hayat istemiyorum

sadece ablası mı
abisi abisinin nişanlısıda görmezden geliyo babası evlerine gidiyorum bana hoş geldin demiyor...

geçen halasının kızına gittik ablasınn nişanı var bana ne dedi sen ailedensin artık biz öle görüyoruz sonrada sen kendini ne olaak göüyosun bilmem bu ne demek yaa

o kadar çok doldum ki bunlar sadece bi kaçı bu yüzden ALLAH HERKESE HAYIRLI NASİPLER VERSİN YOLUN AÇIK OLSUN ELVEDA...

ama çok uzun sürden beri berabersiniz konuşarak çözmeyi dene bunlar halledilebilcek şeyler hani sevgilinle bi sorunun yokki senn ailesiyle var hem zaten eviniz ayrı olur onlarda zamanla kabullenir elinde sonunda öyle olmak zorunda 2008 diyosunn başka birine alışmak ne kadr zor olcak öyle düşün sakın başkaları için mutlu huzurlu düzenini bozma kıyamam bitanem :(

Son düzenleme:
Ama sürekli ağlıyorum onların aile yapısı acık ben öle değilim ondan oluyo....

Ama inan konuşulacak kimseler değil...

ama bebeğim evleriniz bir olmıcak belkide onların istediğide budur ve sen şuan onların istediklerini ellerinle onlara veriosun bırak sen onlarıı umursama annemn bi lafı vardır 'hııhı de geç' . sende öyle yaap bıraaakkk ne halleri varsa görsünler senn için temizz olduktan sonra

Ben zaten böyle bi aileden geliyoruminan hıhı denilip geçilmiyo annemin çektiklerini yaşamak istemiyorum neden çekmek zorundayım ki?

Neden ağlamak zorundayım....

anlıorum sanada hak veriyorum sevgilinle knuştun mu ? haniniyedir nedir dertleri ? ne hatan ne kusurun varmışda böyleler ?

gene diyorum başkası için kendi mutluluğunu bozma kafana takıp senn evn ayrı olcak insan tabikide der iyi olsun aram tabikide herkes bunu isteerrr ama olmuyosa olmuyo ya senn düzenn onlar için bozulcak yada onlar senn için düzenini bozucak bırak onlar bozsun istediklerini kendnn elinee onların elinee veerrrmeeee bebeğimm !

iş yüzünden zaten ben sıkıntıdayım evde de sıkıntıda olursam ne zaman rahatlıcam peki :((

bana neden sahip çıkmıyo neden üzdürüyo başkalarına beni...

aranızda resmiyet yokken bu kadar içli dışlı olmanız sorun yaratmış.bir ağırlığınız kalmamış:34:

zorla getiriyo beni olmaz diyorum darılıyo bana kavga ediyoruz diyorum..

ablasının nişanınıda cağırıyolar ben diyorum ne olarak durcam onca insanın karşısında bana dediği şey sevgilim olarak..

oldu dedim

sonra oldu olmadı peki ben sonra o insanları görünce ne yapcam

ben işin resmiyet kısmında değilim karşıda insanlar sıkıntılı bence hani bi tuhaflar gibi baksana dediklerine .s sahip çıkması konusunda haklısın hani allah vermesinn yerine koyuyorm kendimi hoş şeyler yapmazdım .s ama cidden ağırlığını koy

bence bu anlattığın çocuk ailesine karşı çok pasif biri yani sonucta lafını gecirebılır ben senin yerinde olsam ağırlığımı koyup her şeyi konuşurum..böyle gtmez de sonucta sen üzülyn:S

bence bu anlattığın çocuk ailesine karşı çok pasif biri yani sonucta lafını gecirebılır ben senin yerinde olsam ağırlığımı koyup her şeyi konuşurum..böyle gtmez de sonucta sen üzülyn:S

ailesiyle mi sevgilimle mi ailesiyle bence asıl konuşcak ben değilim sevgilim ama o ne yapıyo beni neden ezdiriyo bilemiyorm

mm evet al karşına konuş dahada kendini üzme o bişiler için kendini ailesinn önüne atamıyosa sen neden bunu yapasın kendini üzesin ki

kankam bir daha onların evine gidersen kafanı kırarım onlar seni görmezden geliyorsa sende onları görmezden geleceksin onlarda seni şikayet etsin sevgiline bakalım ailesine de diyebiliyo mu elimden bişey gelmiyo diye ezdirme kendini kimseye muhtaç değilsin işin var gücün var kendine sıkıntı yapıyosun kafanı yoruyosun. kendini yıpratmanı istemiyorum üzmesin kimse benım kankamı okul bitmeseydi sorardım ben ona. kulaklarını çekmek lazım

Moral bozmak istemem. Ama bir de hayatın gerçekleri var.Ben 47 yaşındayım. 16 yıldır 2. eşimle evliyim.
Bu hayat bana bir gerçeği başıma kaka kaka öğretti. Bir aile de istenmeyen gelinsen 10 yıl geçse de istenmeyen
olarak kalıyorsun.Bir de eşin hep alttan alıyor hep senin fedakarlık etmen gerekiyorsa o iş yü-rü-mü-yorrrr.(istisnalar kaidey, bozmaz)

Ben çocuklu bir kadın olarak pes ettim yıllar evel. Şimdiki eşimden tek şey istedim.Beni ezdirecek ve üzdüreceksen hiç başlamayalım.
Sana söz veriyorum bu olmayacak dedi.Onun ailesi de bir çocuğum var diye beni istemedi.:( Ama bunca yıl bir gün olsun beni üzmelerine izin vermedi.Belki hakkımda ona atıp tutuyorlardır.Onu bilemem. Ama beni onları üzmemek için hiç üzmedi.Bu nedenle yineliyorum: Bu durumda herşey eşiniz olacak kişinin sağlam durmasında biter. Bazı erkekler ailelerini üzmektense eşlerini üzmeyi tercih edebiliyorlar ne yazı ki.Bu da zayıf bir kişilik göstergesi bence.

Ben ilişki gurusu değilim.Sizin kararınızı etkilemek için değil. Daha iyi düşünmeniz ve nişanlınızla kavga etmeden,kırıp dökmeden hislerinizi tartışmanızı ve onun sizin arkanızda sağlam durup durmayacağından emin olmanızı tevsiye ederim.

Evlenince samanlık seyran olmuyor. Sadece oğulları ile evlenmiş olmuyorsunuz ailesi ile de evlenmiş oluyorsunuz.
Hayat görüşleriniz de farklıysa iş i,yice içinden çıkılmaz bir hal alıyor ne yazık ki.Farklı şehirler de bile yaşasanız huzursuzluk gelir sizi bulur. Sonuçta akraba oluyorsunuz.
Herşey gönlünüzce olsun.
Daha hayatınızın baharındasınız dikkatli olun derim .

sevgilinle konuşacaksın canım ailesiyle konuşma zaten..ciddiyseniz ona de herşeyi ilerde evlencz bu hep böyle mi devam edck bi çözüm bulsun kendisi ailesiyle konuşsun sonuçta sen o eve gelin olcn ve bir ömür huzursuzluk devam edck.evim ayrı diye de düşünme her ortamda birlikte olcksınız ailesiyle ve inan aile evliliği çok etkiliyor ablamda eşinin ailesiyle ilk baştan beri anlaşamadı ve şu an iki çocugu var eşinin ailesiyle sürekli tartışma içinde....ilk baştan sevmezlerse sevmiyolar işte....sen sevgilinle konuş ben böyle kabul etmem de seni üzmeye kimsenın hakkı yok canım

Back
X