- Konu Sahibi BALKIZCANKIZGUZELKADIN
-
yanlış yapan sizsiniz bence.Aslında beni tam anlamıyla beğenmemiş diye düşündüm ve böyle emin olmak istedim bu durumda da beni beğenmemiş diye algıladım.
Şahsen ben beğendiğim ve söz verdiğim için hesabımı kapattım ve onunla görüşmemiz olumlu yönde giderse ilişki başlayacaktı.
Aramızda birşey başlamamiski sizin..önce bir tanisirdiniz ederdiniz birbirinizi beğenecekmisiniz bakalım..şuan ilişkinizin bir adı yok..ilişkiniz başlamis olsaydı aradan üç beş ay gecseydi siz böyle bişey yapsaydiniz karşı tarafta bu şekilde davransaydi guvenilmezdi elbette..ama bir ilişkiniz yok şuan gereksiz bir deneme olmusMerhaba arkadaşlar bu konuyu açmak için üye oldum.
Ben bir siteden biriyle tanıştım ve henüz üç gün oldu, birbimizi beğendik genel olarak ve tanımaya karar verdik.
kapanma bitsin bir kahve içeriz dedik gelelim soruna bu kişiyi denemek için tekrar feke hesap açıp konuşma başlattım ve kendisi de bu yemi yuttu yani benden başkasıyla da buluşmak üzere plan yaptı.
Bunu yüzüne vurdum bana hesabını kapatacağını söyledi yakalandığında.
Artık bu insana güvenebilirmiyim sizce bitirmeli miyim yoksa başlamadan?
Çok teşekkür ederim şimdiden.
Hepinize iyi bayramlar.
Bu konularda evet bilgisiz olabilirim öneriniz varsa öğrenmek isterim ben çok tez canliyim sanırımyanlış yapan sizsiniz bence.
neden daha yüz yüze görüşmediğiniz biri için hesap kapatıp görüşmemiz olumlu olursa ilişkimiz başlar diye programlandınız?
neden bu fedakarlık daha yolun çoook başındayken?
daha bir araya gelmediğiniz kişiye neyin sözünü veriyorsunuz?
bu kadarı çok fazla. yani bunu karakter düzgünlüğü ile de açıklayamayız bu sağlıksız.
hani ben düzgün biriyim o yüzden bunları yaptım tarzı bir cevap verirseniz eğer... ondan dedim. alakası yok.
tek ve en önemli önerim:Bu konularda evet bilgisiz olabilirim öneriniz varsa öğrenmek isterim ben çok tez canliyim sanırım
Bitir tabikide daha buluşma olmamış, görüşme olmamış uzak dur. Görmediği birinden hoşlanmaz erkekler tecrübeye sabittir. Kendine çok haksızlık edersin yoksa 1 gün kapatır 2 gün kapatır 3. Gün yine açar bir erkek görmediği kız için neden kapasın hesabını bu kadar değerliysen yazmasaydı fake olan hesaba erkeklere kızgınım kusura bakma sjjsjsMerhaba arkadaşlar bu konuyu açmak için üye oldum.
Ben bir siteden biriyle tanıştım ve henüz üç gün oldu, birbimizi beğendik genel olarak ve tanımaya karar verdik.
kapanma bitsin bir kahve içeriz dedik gelelim soruna bu kişiyi denemek için tekrar feke hesap açıp konuşma başlattım ve kendisi de bu yemi yuttu yani benden başkasıyla da buluşmak üzere plan yaptı.
Hepinize iyi bayramlar.
Teşekkür ederim. haklısınız, uygulayacağım tavsiyenizitek ve en önemli önerim:
kimseye ederinden fazla değer vermeyin.
değer dediğimiz şey hak edilir ve kazanılır. bu da öyle bir anda olmaz. daha 3 günlük adam bu kadar önemsenmeyi hak etmiyor.
istiyorsanız yine görüşün konuşun tabii ama fazla önemsemeyin. zaman içerisinde bakarsınız hal ve hareketlerine, uyumunuza. zaten önemsenmeyi hak ediyorsa önemsersiniz.
Adam taliplerini arıyor öyle olmasa ne geziyor evlilik sitesinde sen olmassan öbürü diyerekMerhaba arkadaşlar bu konuyu açmak için üye oldum.
Hepinize iyi bayramlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?