Bitirmeli miyim bu kişiyle konuşmayı?

Bu kişiye güvenebilirmiyim artık?

• Bitir

• Bir şans ver tanı

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

BALKIZCANKIZGUZELKADIN

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2021
14
6
1
38
Merhaba arkadaşlar bu konuyu açmak için üye oldum.
Ben bir siteden biriyle tanıştım ve henüz üç gün oldu, birbimizi beğendik genel olarak ve tanımaya karar verdik.

kapanma bitsin bir kahve içeriz dedik gelelim soruna bu kişiyi denemek için tekrar feke hesap açıp konuşma başlattım ve kendisi de bu yemi yuttu yani benden başkasıyla da buluşmak üzere plan yaptı.

Bunu yüzüne vurdum bana hesabını kapatacağını söyledi yakalandığında.
Artık bu insana güvenebilirmiyim sizce bitirmeli miyim yoksa başlamadan?

Çok teşekkür ederim şimdiden.
Hepinize iyi bayramlar.

Ben bir siteden biriyle tanıştım ve henüz üç gün oldu, birbimizi beğendik genel olarak ve tanımaya karar verdik.

kapanma bitsin bir kahve içeriz dedik gelelim soruna bu kişiyi denemek için tekrar feke hesap açıp konuşma başlattım ve kendisi de bu yemi yuttu yani benden başkasıyla da buluşmak üzere plan yaptı.

Hepinize iyi bayramlar.
Bitir erkek kıtlığı yok ya

Adamın yaptığı ilginç değil sadece kahve içmek üzere randevulaşmışsınız. Sevgili değilsiniz başkasıyla da görüşebilir.
Ama sizin yaptığınız tuhaf daha tanışmadığınız biri için böyle zahmete girmeniz sahte hesaplarla kandırmanız karşısında o kişi yerinde olsam olan beğenim de yok olurdu.

Hepinize iyi bayramlar.
bitir tabiki

Aslında beni tam anlamıyla beğenmemiş diye düşündüm ve böyle emin olmak istedim bu durumda da beni beğenmemiş diye algıladım.
Şahsen ben beğendiğim ve söz verdiğim için hesabımı kapattım ve onunla görüşmemiz olumlu yönde giderse ilişki başlayacaktı.

Back
X