Bitişimiz...

okurken yıprandım,yaşarken ne kadar yıpranır insan tahmin dahi edemiyorum..
aslında dürüst olayım yazacak bişey bulamıyorum,ama seni yalnız bırakmak istemedim..
kendi başıma gelse bir ses bir nefes bir fikir hep rahatlatırdı beni galiba o yüzden bişeyler yazmak istedim..
yaptıklarına anlam veremedim yani seni incitmeye çalışması,neden yapsın ki bunu?
deli mi? aldatmış zaten ve bitmiş..neden yapıyor bunu..
bu kadar vicdansız bir adam mıdır bu..

ve yazdığın ilk mesaj.. çok etkileyici..kısa bir film gibi sanki..
bir aşk hikayesi ve hüsran..
hayatta kimseye güvenmeyecek miyiz; güvenmezsek nasıl yaşayacağız..
gerçek aşktan nasıl emin olacağız ..
bir sürü soru..kendini hayata ver canım..hayatın akışına bırak.. neyle meşgulsen ona daha sıkı sarıl..
böylesine bir sınavdan sonra Allah sana hakkettiğin güzellikleri verecektir..:teselli:

Canım benim çok sağol ne güzel yazmışsın...Gerçekten bunları duymak çok iyi geliyor insana,en ufak destek bile hayata bağlıyor...
Ben anlayamadım onun bu hallerini,madem böyle biriydi ben nasıl anlamadım nasıl bu kadar zaman geçirdim bilmiyorum...güvendiğim her şey yıkıldı...
Ama dediğin gibi güvenmeden nasıl yaşanacak, yine de güvenmek lazım galiba, tavsiyelerini uygulicam canım çok sağol ilgin ve desteğin içina.s.

Off canim Of
Bu yazdiklarini Saanki bilinc disinda ben yazmisim ne kadarda benim iliskimi anlatmisin
ilk yillari tabi Ben öyle resimlere sahit olmadim ama kulagima neleri geldi
salaki oynadim onsuz yapamam diye her neyse beni Bos verelim ama
sen bunlari asicaksin biliyorum Cok seker birisin tüm güzellikler seninle olsun

Sen basar benim gibi aci ceken hala igrenc bir iliski icin aci cekenlere destek ol

öpüyorum Melek bacim hersey gönlünce olsun

Off canim Of
Bu yazdiklarini Saanki bilinc disinda ben yazmisim ne kadarda benim iliskimi anlatmisin
ilk yillari tabi Ben öyle resimlere sahit olmadim ama kulagima neleri geldi
salaki oynadim onsuz yapamam diye her neyse beni Bos verelim ama
sen bunlari asicaksin biliyorum Cok seker birisin tüm güzellikler seninle olsun

Sen basar benim gibi aci ceken hala igrenc bir iliski icin aci cekenlere destek ol

öpüyorum Melek bacim hersey gönlünce olsun

Canım benim başımdan geçenleri bütün samimiyetimle yazdım ve yazıyorum çünkü biliyorum burada senin gibi içten insanlar var...
İğrenç bir ilişki deme bence eminim sen de güzel güzel aşkını yaşamaya çalışıyorsundur ama işte erkekler...
Çok sağol canım desteğin ve güzel sözlerin içiin...
İnşallah Allah senin de gönlüne göre verir, hakkınızda hayırlısını verir inşallah mutlu olmayı hak ediyorsun...a.s.

Canım benim başımdan geçenleri bütün samimiyetimle yazdım ve yazıyorum çünkü biliyorum burada senin gibi içten insanlar var...
İğrenç bir ilişki deme bence eminim sen de güzel güzel aşkını yaşamaya çalışıyorsundur ama işte erkekler...
Çok sağol canım desteğin ve güzel sözlerin içiin...
İnşallah Allah senin de gönlüne göre verir, hakkınızda hayırlısını verir inşallah mutlu olmayı hak ediyorsun...a.s.

Canim benim saol..
Ama haketmiyen birine deger verdigim icin onun icin üzüldügüm icin
yillarimi gözyaslarimi tükettigim icin igrenc diyorum cünki yolunda giden hic bir sey yok ama bir türlü aklimdan cikmadigi icin sucluyorum kendimi benneyaptımki

öyle güzel anlatmışsın ki üstüne söylenecek söz yok...
yüreğini ferah tut canım. tek üzüldüğüm yüreğimizde ki sevgi pınarını değmeyecek insanlara akıtıyoruz. ama sevgi bu işte hakeden,haketmeyen tanımıyor ki. istediği yöne çağlıyor. belkide böylesi senin için daha hayırlıdır...
dilerim yükün hafifler ve yeni sevgilere yelgen açarsın canım a.s.

Allah hakkında hayırlısını versin canım...Demekki yaşanılacakmış ve yaşanmış tüm bunlar..Hala sen varken hayatına başkalarını alan insan seni haketmemişki değmezmiş onun için yaptığın fedakarlıklara. Bu yüzden sen hep güçlü ol..Dilerim hayatın boyunca mutlu olursun ve sevgini, seni hak eden biri çıkar karşına hayırlısı ile..

merhaba calma
canım ya okudum ve şuan ne durumda olduğunu merak ettim umarım düzelmiş ve unutmuşsundur yada acın hafiflemiştir

Canım çok sağol acım hafifledi yani aslında bir günüm bir günümü tutmuyor...bugünlerde iyiyim ama yarın kulağıma bir haber gelirse,birşey görürsem yine kötü olabilirim gibi geliyosenağlama

Allah hakkında hayırlısını versin canım...Demekki yaşanılacakmış ve yaşanmış tüm bunlar..Hala sen varken hayatına başkalarını alan insan seni haketmemişki değmezmiş onun için yaptığın fedakarlıklara. Bu yüzden sen hep güçlü ol..Dilerim hayatın boyunca mutlu olursun ve sevgini, seni hak eden biri çıkar karşına hayırlısı ile..

Amin canım çok sağol desteğin için...Sen de çook mutlu olursun inşallah...

canım rabbim hakkında hayırlısını verir inşallah..öyle bir insan için üzülmeye değmez..

off canımı acıttın ya şimdi bende ayrıldım sevgilimden bende babamı kaybettim 4 yıl önce....
one hep güvendim ama sevmek yetmiyomuş be güzelim canları cehenneme

canım rabbim hakkında hayırlısını verir inşallah..öyle bir insan için üzülmeye değmez..

Amin canım hepimiz için inşallah...çok sağola.s.

off canımı acıttın ya şimdi bende ayrıldım sevgilimden bende babamı kaybettim 4 yıl önce....
one hep güvendim ama sevmek yetmiyomuş be güzelim canları cehenneme

Aynı durumdayız demek:çok üzgünüm: Allah sana da sabır versin cnm inşallah değerimizi bilecek insanlar çıkar karşımıza artık...a.s.

okurken gercekten gözlerim doldu..
çok zor bi durum olmalı ve nalet olsun ben de yaşadığının tam tersini yaşıyorum..
aylardır benle çıkmak için için uğraşan insana sonunda aşık oldum
tam gönlümü teslim ettim hayatıma da almak üzereyken bugun baya bi uzun senelik bi ilişkisi olduğunu öğrendim.
ve öğrendgmden beri ağlıorm, kalbim mengeneler arasına sıkıştırlmış gibi..
bu yazıyı okuyana kadar kızdan nefret ediyodum.. diyodum benim aşkımı o kadar senedir benden çalmış defolsun gitsin artık şeklindeydi düşüncelerim..
ama yazdığın yazıyı okudugumda kızın çektiklerini de anlamaya başladım..
anladım kii iki boyutu da fena bu durumunn..
sen git senelerce sev sonra şerefsz gitsin başkasının peşine takılsın o kız da safın teki çıksın inansın çocuga aşık olsun nefret ediyorum artık iyice erkeklerden..
sağol bitanem sağol gözümü açtığın için..
belki senin kader ortağın olmadığım hayatını mahveden kızın kader ortagı oldugum için antipatik gelicem sana biliyorum ama yine de çok teşekkür ediyorum gercekleri görmemi sağladığın için...

Son düzenleyen: Moderatör:
zor bi dönem geçiriosunuz sanırım içimden geçen bana sanki hersey düzelcekmiş gibi gelio
umarm hersey iyiye warır:)

okurken gercekten gözlerim doldu..
çok zor bi durum olmalı ve nalet olsun ben de yaşadığının tam tersini yaşıyorum..
aylardır benle çıkmak için için uğraşan insana sonunda aşık oldum
tam gönlümü teslim ettim hayatıma da almak üzereyken bugun baya bi uzun senelik bi ilişkisi olduğunu öğrendim.
ve öğrendgmden beri ağlıorm, kalbim mengeneler arasına sıkıştırlmış gibi..
bu yazıyı okuyana kadar kızdan nefret ediyodum.. diyodum benim aşkımı o kadar senedir benden çalmış defolsun gitsin artık şeklindeydi düşüncelerim..
ama yazdığın yazıyı okudugumda kızın çektiklerini de anlamaya başladım..
anladım kii iki boyutu da fena bu durumunn..
sen git senelerce sev sonra şerefsz gitsin başkasının peşine takılsın o kız da safın teki çıksın inansın çocuga aşık olsun nefret ediyorum artık iyice erkeklerden..
sağol bitanem sağol gözümü açtığın için..
belki senin kader ortağın olmadığım hayatını mahveden kızın kader ortagı oldugum için antipatik gelicem sana biliyorum ama yine de çok teşekkür ediyorum gercekleri görmemi sağladığın için...

Canım senin için de çok üzüldüm...işte bu erkekler yüzünden hep üzülen biz oluyoruz...sana olayın bu boyutunu da gösterebildiğim için memnun oldum aslında belki de bir hatadan döndün...Çünkü bence bir hata,böyle birine güvenilmez,gün gelir aynısını sana da yapar...bana antipatik gelmedin cnm niye öyle olsun ki sonuçta burada ben diğer kızı da suçlu bulmam ki, oralığı karıştıran erkekler...

zor bi dönem geçiriosunuz sanırım içimden geçen bana sanki hersey düzelcekmiş gibi gelio
umarm hersey iyiye warır:)

evet zor bir dönem ama zamanla içimdeki üzüntü azalıyor...ama tabi asıl kötü olan bende bıraktığı yara çünkü o iyileşmiyor ve iyileşse de izi kalacak malesef, hep bir güvensizliğim olacak galiba...
inşallah içinden geçen doğrudur inşallah her şey iyi olur canım çok sağolll
çok mutlu ol inşallah sen dea.s.

Canım senin için de çok üzüldüm...işte bu erkekler yüzünden hep üzülen biz oluyoruz...sana olayın bu boyutunu da gösterebildiğim için memnun oldum aslında belki de bir hatadan döndün...Çünkü bence bir hata,böyle birine güvenilmez,gün gelir aynısını sana da yapar...bana antipatik gelmedin cnm niye öyle olsun ki sonuçta burada ben diğer kızı da suçlu bulmam ki, oralığı karıştıran erkekler...

ahh cnmm keşke herkes senin gibi düşünebilsee
kız geçen beni aradı ben uzlaşmacı konusmama ragmen
çıkmadgmzı belirtmeme ragmen kaşar olan da ben oldum ayartan da sevgilisi melekti sanki
tehditler savurdu bana bırakmazmışş fln fln anlayamıorm insanları emin ol:(
bu şerefisz herif de hala sevgilimi de terkettm neden hala hayır diosun dio resmen huzur bırakmadılarr aşk üçgeni kdr kötü bişey yokk
seviyorum hala ,uğruna ağlıorm hala ama değmeyecek insana
sen de üzme bence kendini böle heriflerden kimseye hayır gelmezz
ama insan engel olamıoo gözyaslarına bazenn offffffffff aşkın sevdası acı derler çok doğruymuşş:(

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benim seni çok iyi anlıyorum inan ki..insanın güvendiği dağlara kar yağması nedir çok iyi bilirim..ama emin olduğum bişi var o erkeğin köpek gibi sana döneceği..sen kabul edersin etmezsin onu bilemem ama onun sana döneceğinden adım kadar eminim..bazı şeyler çabuk silinmez..anılar bir bir hesap sorar ona..şimdi yaşadığı hayat yanında dolaştırdıkları bi yere kadar yeticek ona bigün dicek ki ben naptım?ne kadar sefil duruma geldim..işte o gün senin kazandığın gün olucak eğer pişmanlığından mutlu olucaksan..üzülme kendini yıpratma desem de eminim hıçkıra hıçkıra ağlıosun..ağla güzelim ağlamak güzeldir,her zaman yanındayız..

evet gerçekten güvendiğim dağlara kar yağdı malesef üzüntüm bundan...pişman olacağı günü bekliyorum ama kabul etmicem kesinlikle, sadece döndüğünü görmek istiyorum.İnşallah dediğin gibi olur.çok teşekkürleer sizin de desteğiniz olmasa zaten atlatamazdımm, çok mutlu ol inşallaha.s.

ahh cnmm keşke herkes senin gibi düşünebilsee
kız geçen beni aradı ben uzlaşmacı konusmama ragmen
çıkmadgmzı belirtmeme ragmen kaşar olan da ben oldum ayartan da sevgilisi melekti sanki
tehditler savurdu bana bırakmazmışş fln fln anlayamıorm insanları emin ol:(
bu şerefisz herif de hala sevgilimi de terkettm neden hala hayır diosun dio resmen huzur bırakmadılarr aşk üçgeni kdr kötü bişey yokk
seviyorum hala ,uğruna ağlıorm hala ama değmeyecek insana
sen de üzme bence kendini böle heriflerden kimseye hayır gelmezz
ama insan engel olamıoo gözyaslarına bazenn offffffffff aşkın sevdası acı derler çok doğruymuşş:(

acı da bir gün bitiyor sonuçta önemli olan kalp kırmamak, ah almamak...bana bunca şeyi yapmasına rağmen onu kıracak hiçbir şey söylemedim de yapmadım da...
köşene çekil acını çek canım sen de doğru insanlarla doğru ve güzel şeyler yaşa inşallah boşver yaptığıyla kalsın o...

Back
X