Bitişimiz...

ya tıpkı benim yaşadıklarım 5 yıl çocuğumuz olmicaktı isimleri hazırdı emeklerim hayallerim seviyorum ama sevilmiyorum bir an okurken omu acaba bile dedim üzülme canım üzülme inşallah daha iyileri bizleri bulur yada biz buluruz her şeyin hayırlısı olsun ben herzaman onu istedim benim içinde böylesi hayırlıymış kendine iyi bak

canım benim kader utansın acı çekmek böleyse çekiyoruz napalım.kader allah yardım etsinde içimizn acıması gitsin yok olsun çok üzlüyorum bende of off

ya tıpkı benim yaşadıklarım 5 yıl çocuğumuz olmicaktı isimleri hazırdı emeklerim hayallerim seviyorum ama sevilmiyorum bir an okurken omu acaba bile dedim üzülme canım üzülme inşallah daha iyileri bizleri bulur yada biz buluruz her şeyin hayırlısı olsun ben herzaman onu istedim benim içinde böylesi hayırlıymış kendine iyi bak

demek ki erkekler hep aynı şeyleri yapıyorlar canım yaşadıklarımız benzer işte al birini vur ötekine...
inşallah kendimize yakışanı bulucaz canım, her zaman her şeyin hayırlısı...
sen de kendine iyi bak öpüyorum çok sağol a.s.

canım benim kader utansın acı çekmek böleyse çekiyoruz napalım.kader allah yardım etsinde içimizn acıması gitsin yok olsun çok üzlüyorum bende of off

İç acısı geçiyor canım zamanla da bıraktığı yara ve izi derin oluyor malesef...Allah yardımcımız olsun...a.s.

Canım bitişimiz demişsin ama bence senin için bu olay çok güzel bir başlangıç olmuş.Kendini çok erken göstermiş.Ya evlenseydin ve sonra olsaydı tüm bunlar kendini kısır döngü içinde bulacaktın.o zaman kopman çok daha zor olacaktı.şimdi o çırpındıkça batıyor gözünde küçülüyor.Zaman gelecek bunlar için mi üzülmüşüm,zaman harcamışım diyeceksin.Ama hayatta her yaşanan şey acıda olsa tecrübe katıyor insana.Bundan sonra inanıyorum ki adımların daha sağlam olacak,kendini kaptırmadan ölçüp biçip hareket edeceksin.Onunu kaybı, inşallah seni çok sevecek ve senin değerini anlayacak dürüst,kişilikli birinin kazancı olacak.Hayatında mutluluklar yavrum.Unutmaki sen çok değerlisin.

tam beni ve bizi anlatıyor kendimi buldum yazıda paylastığın için tesekkürler

canım benim her zaman yanındayım..şunu biliyorum ki bilgisayarın başına oturduğunda hala onunla ilgili şeyleri araştırıosun eğer yanılıosam gerçekten üstesinden gelmişsin..bence bırak artık araştırıosan da salla gitsin nasıl olsa 3-5 ay sonra o seni araştırıcak:1closedeyes: gez canım gez sevindim senin adına..hayat çook güsel tadını çıkar canım benimma.s.

çok sağol canım bunu duymak bile iyi geliyor valla...evet her bilgisayar başına oturduğumda hala onu araştırıyorum malesef=(ama gezmek işe yarıyor baya yaz da gelmiş ne güzel=)

Canım bitişimiz demişsin ama bence senin için bu olay çok güzel bir başlangıç olmuş.Kendini çok erken göstermiş.Ya evlenseydin ve sonra olsaydı tüm bunlar kendini kısır döngü içinde bulacaktın.o zaman kopman çok daha zor olacaktı.şimdi o çırpındıkça batıyor gözünde küçülüyor.Zaman gelecek bunlar için mi üzülmüşüm,zaman harcamışım diyeceksin.Ama hayatta her yaşanan şey acıda olsa tecrübe katıyor insana.Bundan sonra inanıyorum ki adımların daha sağlam olacak,kendini kaptırmadan ölçüp biçip hareket edeceksin.Onunu kaybı, inşallah seni çok sevecek ve senin değerini anlayacak dürüst,kişilikli birinin kazancı olacak.Hayatında mutluluklar yavrum.Unutmaki sen çok değerlisin.

çok sağol ablacım güzel sözlerin için...tecrübe konusunda ben de öyle düşünüyorum artık daha bilinçliyim.desteğin için çok teşekkürleera.s.

yaa canımı acıttın calma oda benm ellerimi çk beğenirdi senağlama biliorum seninde canın çk acıyo yazık bize calma yazık senağlama

yaa canımı acıttın calma oda benm ellerimi çk beğenirdi senağlama biliorum seninde canın çk acıyo yazık bize calma yazık senağlama

senağlamacanım benim yaa...acın geçecek tatlım benimki azalıyo...yazık ama gerçekten bizeesenağlama

zaman sevgiyi kül etmez aksinee daha da artırır,,zaman sadece yükü hafifletmek için bir araçtır...

Valla nedıcegmı blmorum yazını okudum benle aynın nerdeys ebende atlatmaya ÇalıŞıorum degmıomuŞ cıdden beddua falan hıÇ etmeıdm etmemde ama guzel bı ms maıl attım Çekıldım kÖŞeme senn gıbı bende bugun karŞımda pıŞmanlıgını gÖrmek ıstıorum yazık okadar zmanıma sende Üzlme fazla ınana ben alıŞmaya ble baŞladım hep kÖtÜ dÜŞÜnorum onu Öyle unutmaya ÇalıŞıorum pŞman olup dÖncekler ama aradıklarında buamıcaklar ınŞ ıyısındır

canım sen bari adamın neden gittiğini anlamışsın,neler yaptığını vede zaten sana anlatmaya çalışmış sorunlarını sevgılı olmayı bitirmeye çalışmış.inan daha beteri var.bir anda ortadan yok olması gibi.nedensiz,niçinsiz.

ne zor bişeydir bu tahmin edebiliyorum ama hayat işte ve insan..
değişken,tutarsız..çok istediği bişeyi alınca zamanla anlamsızlaştıran değersizleştiren..
belkide böylesi daha hayırlı olmuştur..
evlenice bitirmek daha zor bazı şeyleri erken görmek daha iyi..

satır satır ıcıme dokundu ..

bunlar kalıcı acılar degıl buna ınan

hayırlısını dılemısssın böle olöuş ...

umarım mutlu olursun !

canım benim nekadar içten yazmışsın çok duygulandırdın benii :( sen bunu yazalı 1 sene olmuş inş geçmiştir tamamen üzüntün... a.s.

Acaba 1 yılda noldu biz daha yen okuyoruz aama arkdaşın sonraki durumunu bilmek isterdim

cnm yaaa ...üzldüm..ama hakkında hayırlısı...boleyn kızını izleyenler bilir kardeşlerden biri diyordu erkeğin sevgisi değersizdir diye...bende hep böle düşünmüşümdür..erkeklere yüz vermemek gerek...elinden kayıp gidecekmişsin gibi hissettirmelisin...

Back
X