Bitişimiz...

bende aynı şeyleri yaşadım hep iyi niyetle kandım inandım gerçekten herşeyi dediği gibi sandım çünkü çok sevdim ama beni aldatmış suçları bahaneleri bana yıktı gitti ardından duydum ki başka biri içinmiş.. çok yanıyo içim anlatamam kimseye ama o bunu bildimi bile bilmiyor allaha havale ettim artık 1 ay olcak nerdeyse

bende aynı şeyleri yaşadım hep iyi niyetle kandım inandım gerçekten herşeyi dediği gibi sandım çünkü çok sevdim ama beni aldatmış suçları bahaneleri bana yıktı gitti ardından duydum ki başka biri içinmiş.. çok yanıyo içim anlatamam kimseye ama o bunu bildimi bile bilmiyor allaha havale ettim artık 1 ay olcak nerdeyse

evet canım öyle oluo hepimiz bir kişiden muhakkak hayatımız da tekme yiyoruz ve bunlar bize ders oluyo bende bu duruma düştüm oturuorum yerimde hele aldatılmak başkasını tercih etmesi krşına çıkıp senin her hareketini eleştirmrmesi ve suçlamasını yapıp gdiolar sonra başka biriyle görorsun insana o koyuyo zaten sevmiorum deyip gitmek erkek milletine guven olmuo artık seviorum dio sana arkandan başka şeyler çıkıo

Hayırlısı bÖyleymıŞ ama ınsanız emeklerımızz Çaldıkları zamana ıÇımız acıyor

umarım unutman kolay olur pişmanlık çok kötü bir duygu ve malesef bu oldukçada insan zor unutuyor:S:S: hakkında hayırlısı

pişman olcağım bişi bile bırakmadı ağlayamıyorum bile aklıma geldikce kötü oluyorum bunları hak etcek bişi yapmadım ki ben... ama haketmemiş işte 7 yıldır tanıyordum 6 sene arkdaşlık 1 yıl flört hayal kırıklığım öyle büyük ki yapmaz diyordum asla karşıma geçip bitti bile diyemedi...

Back
X