kesn karralııym bu şehrde yaşamk sitemiyorum bu şehr yine batmazdı ama o kadr sıkıntılı geçti ki günlerm eşim para peşinde kariyer peşinde. ve inat ediyor. ne vardı kırk kere dedm maaş az olsun iş az olsun birlkte kuralım yuvamızı çocuk istiyorum artık. bu şehrden de senin bu işinden de hayr yok die. ama kendi çapnda inada bindrmiş. tek korkum ank ya döndkten sonra boşanırsak eski yalnz günlerimi yaşamak istemiyorum ve bu defa evlenme umudum da eskisi gibi olmııcak. hayal yok çünkü artık...
burda tanıştığım evli bi bayan var. dün iş çıkışı ona gittim ben gidiyorum dedm. bayanla samimiyetmz yok ama kimsem de yok. dindar bi bayan . evliliğin ilk dönemnde eşinin yoğunluğndan bahsetti. o da defalarca boşanalım demiş eşine. memleketnden uzak bi yere eşyle gitmiş. dur dedi. sakınnnn sakın gitme. sabret. ısrarla kocanla yat.... sabret ama haftada 1 gün senin hakkın dedi. eşin kesn izin kullanmalı böyle olmaz ama şehre ve horlamaya takılmamay açalış. ve ailesyle ilgili tuhaflıklar... onlara da pek yorum yapmadı.
kızlar dün burdan gideceğiim düşndüğmde çoook rahatlamıştım. bu evlilkten bu dönemden kaçacağım için çoook rahatlamıştım... ama o bayan asla dedi uzun vadede pişman olabilirsin. dur biraz dedi. sakin ol....
akşam eve gttm eşimle konuşrum . ellernde bi iş olduuunu onu bitrmeden de pazar izin kullnmayacağını böyle bi şansı olmadığını, zaten patronun ondan pek de memnun olmadıını bu ararl söyledi. olmazsa olmasın neden katlanıyoruz dedm neden başka işe gir. ses çıkarmıyor . bu şehrde büro açmk istiyorum dedi bu iş bana izin kullnadrtmazsa dedi.
nefret ediyorum herşeyden kızlar. kalakaldım.... eşimi boğmak istiyorum bu ne büyük bi hırs bu ne büüyk bi inat.
ama ona kendimii acındırıp tam bi ev hanımı fedakar cefakar bi insan olsam uzuuuuuuuun vadede sen nasıl istiyorsan desem, işe gitmelerine ses çıkarmasam, herşeyine sabretsem belki benm isteidğğm gibi yapar. at gözlüğü takmış hayata karşı.
ben burdan gtmek sitediğim için burayı bi halt sanıyor ve ısrrala tutunuyor. kendi bayan olsa sabredermiş. önemli olan öz değil mi dedi akşam ban. özün iyiyse beno iyiylkle neden 1 ügn bile geçiremiyorum böyle eclilk mi olur dedim.
bıktım yoruldumlanet olsun lanet olsun. kendi gerizekalı tercihleri yüzünden bana yaşattıığına bak bize yaşattığına bak.....hakkımı helal etmiyorum ona. psikologa da gelmiicek. işleri yoğun da kavgamızı bahane ediyor. zaten gelmiicekti biliyordum uçak biletini aldırdı bana gelmiiceğini biliyordum. h. içi 2 gün eşim işe gitmiicek!!!!kıyametn kopmuş olması lazım
kızlar yakıp yıkıp dökmek istiyorum... herşeyi silp bu kabusu bitrmek istiyorum. ya da elndeki iş bitine kadr kafayı yemezsem sabredp sonra bakıcam nasıl bi yol izliicek. izin kullanmcak mı ? ama bu kadr sabrımı taşımışken ondan bunun acısını çıkarmak istiyorum. bu işte çalışmaya bu şehrde kalmaya mecbur değildik değiliz.....
bu kadar yogun tempoda çalışan adamın horması çok normal.ben ne zaman çok yorulsam kendimi horlarken buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?