burda tanıştığım evli bi bayan var. dün iş çıkışı ona gittim ben gidiyorum dedm. bayanla samimiyetmz yok ama kimsem de yok. dindar bi bayan . evliliğin ilk dönemnde eşinin yoğunluğndan bahsetti. o da defalarca boşanalım demiş eşine. memleketnden uzak bi yere eşyle gitmiş. dur dedi. sakınnnn sakın gitme. sabret. ısrarla kocanla yat.... sabret ama haftada 1 gün senin hakkın dedi. eşin kesn izin kullanmalı böyle olmaz ama şehre ve horlamaya takılmamay açalış. ve ailesyle ilgili tuhaflıklar... onlara da pek yorum yapmadı.
kızlar dün burdan gideceğiim düşndüğmde çoook rahatlamıştım. bu evlilkten bu dönemden kaçacağım için çoook rahatlamıştım... ama o bayan asla dedi uzun vadede pişman olabilirsin. dur biraz dedi. sakin ol....
akşam eve gttm eşimle konuşrum . ellernde bi iş olduuunu onu bitrmeden de pazar izin kullnmayacağını böyle bi şansı olmadığını, zaten patronun ondan pek de memnun olmadıını bu ararl söyledi. olmazsa olmasın neden katlanıyoruz dedm neden başka işe gir. ses çıkarmıyor . bu şehrde büro açmk istiyorum dedi bu iş bana izin kullnadrtmazsa dedi.
nefret ediyorum herşeyden kızlar. kalakaldım.... eşimi boğmak istiyorum bu ne büyük bi hırs bu ne büüyk bi inat.
ama ona kendimii acındırıp tam bi ev hanımı fedakar cefakar bi insan olsam uzuuuuuuuun vadede sen nasıl istiyorsan desem, işe gitmelerine ses çıkarmasam, herşeyine sabretsem belki benm isteidğğm gibi yapar. at gözlüğü takmış hayata karşı.
ben burdan gtmek sitediğim için burayı bi halt sanıyor ve ısrrala tutunuyor. kendi bayan olsa sabredermiş. önemli olan öz değil mi dedi akşam ban. özün iyiyse beno iyiylkle neden 1 ügn bile geçiremiyorum böyle eclilk mi olur dedim.
bıktım yoruldumlanet olsun lanet olsun. kendi gerizekalı tercihleri yüzünden bana yaşattıığına bak bize yaşattığına bak.....hakkımı helal etmiyorum ona. psikologa da gelmiicek. işleri yoğun da kavgamızı bahane ediyor. zaten gelmiicekti biliyordum uçak biletini aldırdı bana gelmiiceğini biliyordum. h. içi 2 gün eşim işe gitmiicek!!!!kıyametn kopmuş olması lazım
kızlar yakıp yıkıp dökmek istiyorum... herşeyi silp bu kabusu bitrmek istiyorum. ya da elndeki iş bitine kadr kafayı yemezsem sabredp sonra bakıcam nasıl bi yol izliicek. izin kullanmcak mı ? ama bu kadr sabrımı taşımışken ondan bunun acısını çıkarmak istiyorum. bu işte çalışmaya bu şehrde kalmaya mecbur değildik değiliz.....
Ordaki evli dindar bayanın söylediklerinin hepsini bütün konularında biz de söyledik.
Biraz sabır, bu kadar zor mu yahu? Adam devame den bir projesi ve söz verdiği işleri var. Elinden geleni yapmış işte.
Benim gözümde sen hicbir sey yapmıyorsun nerdeyim, sadece sızlanıyorsun. Sabrın hic dolmadı ki taşsın.
Allahım sen güç ver sabır ver Ya Rabbim. egom mu çok yüksek, yoksa zorla geitirlmiş olmayı ve geldkten sonra da hep yalnız kalmayı mı hazmedemedim.....
evlilk hayalm anlayışm bu değildi. eşimel bir olmak sıcacık olmaktı. para istemedm. ank da baharlarda eşimel dolaşmayı, ist a ağvaya gitmeyi, senelk tatile gtmeyi hayal etmiştim. işe girerken de bunları hayal etmiştim. ama evlendm evleneli elmdeki imkanlar da gitti eşime de doyamıyorum....
büyük bi çıkmazdayım mutsuzm, eşimle de en kötü tartışmaları ve zorlanmaları yaşadık bu 9 ayda.
evlklk yıldönümüz için bile plan yapmıştım.. onalrın hiçbirini yapmak istemiyorum....hiçbişeye hevesm kalmadı.
Daha önceki konularından aslında işin buraya geleceği belli gibiydi.
Senin huzura ermen için tayinini aldırman gerekiyor.Böyle devam ederse
iş boşanmaya kadar gider.
Peki 1 gün izinli olmuş olsa,ailesine gidip gelmen,hizmet etmen için ısrar etmesse
mutlu olabilecekmisin?o 1 günlük izni de ailesi ile mi geçirecek.
Bence iş buralara kadar geldiyse açık oyna.
eğer 1 günlük izin ve ailesi ile fazla içli dışlı olmadan o şehirde mutlu olabileceksen
bunlar için bastır.ama kafana koyduysan o şehirden gitmeyi,dönüp dolaşıp aynı yere gelirsin.
Eşin çalıştığı zamanlar akşam kaçta geliyor eve?
bence bu evlilikte eşinin hataları kadar senin hatalarında var ,hayat herşeyi istediğimiz gibi önümüze sunmuyor.kim istediği şekilde evliliğini sürdürüyo ,kim senin söylediğin istediğin şeyleri eşiyle yapıyor hiç kimse.önemli olan yer değil mutlu olmayı bilmek herşeyle, eşin iş konusunda ısrar ediyor ama sen boşanmaya karar verdiğin halde eşin bir süre ayrı kalalım teklifini yapmış.yani sen bu evliliği içinde bitirmişsin mutlu olmak çok zor değil herşey ikinizde biter,o ev sen istersen saraya istemezsen hapishaneye döner.eşinde çalışmak için hırs yapmış kimin için yine ikiniz için mutlu olmak için bu hırsı birazda sen yapsan.
SÖYLEDİKLERİN ÇOK MANTIKLI..
bence bu evlilikte eşinin hataları kadar senin hatalarında var ,hayat herşeyi istediğimiz gibi önümüze sunmuyor.kim istediği şekilde evliliğini sürdürüyo ,kim senin söylediğin istediğin şeyleri eşiyle yapıyor hiç kimse.önemli olan yer değil mutlu olmayı bilmek herşeyle, eşin iş konusunda ısrar ediyor ama sen boşanmaya karar verdiğin halde eşin bir süre ayrı kalalım teklifini yapmış.yani sen bu evliliği içinde bitirmişsin mutlu olmak çok zor değil herşey ikinizde biter,o ev sen istersen saraya istemezsen hapishaneye döner.eşinde çalışmak için hırs yapmış kimin için yine ikiniz için mutlu olmak için bu hırsı birazda sen yapsan.
SÖYLEDİKLERİN ÇOK MANTIKLI..
bu böyle yani bütün özveriyi karşıdan beklemekte olmaz aynayı birazda kendimize çevirmek lazım.
işin esasında burdan gerçekten gtmek istiyorum herşey ama herşey batıyor bana.
dediğin gibi aslında eşm 1 gün izin kullnasa da yetmiicek bana bundan emnm. ama şu an ufacık da olsa bi olumluluğa ihtiyacm var. en kötü günlerm burda geçti. burda kalmakm istemiyorum.
ve bu şehrde ikmzn yapabilecği bişey yok.tek başıma zaten bişey yaptığım yok. dün konuştuğum bayan buralıydı ve bura ona herşeyiyle normal geliyor. ama bana batan o kadr çok şey var ki..
burdan gdersek ailesnden de herkesten de kopacağını düşünüyor sanıırm eşim ve çocuklarımz kimsesz büyür gibi bi laf etmişti. çocuk mocuk olmııcak bu gidşle. ben burda çocuuk yapmak büütmek istemiyorum ama eşim nedne bana bu kadr zulmediyor anlamadım.
ben de hala gidp gelmelerdeym. akşam birlkte yattık yarı uykulu yarı uyanık....ama eşime içten içe çok kızgınm bu işten çıkş belgesi alıp da haydi gidiyoruz daha az mesaili bi iş buldum ank ya gidiyorz derse var yaaa dünyalr benm olur. büüyk bi yük kalkar üsütmden. ama tabi eşime kzıgnlklarım pat die geçmz.
Allahım sen güç ver sabır ver Ya Rabbim. egom mu çok yüksek, yoksa zorla geitirlmiş olmayı ve geldkten sonra da hep yalnız kalmayı mı hazmedemedim.....
evlilk hayalm anlayışm bu değildi. eşimel bir olmak sıcacık olmaktı. para istemedm. ank da baharlarda eşimel dolaşmayı, ist a ağvaya gitmeyi, senelk tatile gtmeyi hayal etmiştim. işe girerken de bunları hayal etmiştim. ama evlendm evleneli elmdeki imkanlar da gitti eşime de doyamıyorum....
büyük bi çıkmazdayım mutsuzm, eşimle de en kötü tartışmaları ve zorlanmaları yaşadık bu 9 ayda.
evlklk yıldönümüz için bile plan yapmıştım.. onalrın hiçbirini yapmak istemiyorum....hiçbişeye hevesm kalmadı.
bence bu evlilikte eşinin hataları kadar senin hatalarında var ,hayat herşeyi istediğimiz gibi önümüze sunmuyor.kim istediği şekilde evliliğini sürdürüyo ,kim senin söylediğin istediğin şeyleri eşiyle yapıyor hiç kimse.önemli olan yer değil mutlu olmayı bilmek herşeyle, sen boşanmaya karar verdiğin halde eşin bir süre ayrı kalalım teklifini yapmış,bu bile seni sevdiğini ayrılmadan kafanı dinleyip tekrar düşünmen için fırsat vermiş ,yani sen bu evliliği içinde bitirmişsin mutlu olmak çok zor değil herşey ikinizde biter,o ev sen istersen saraya istemezsen hapishaneye döner.eşinde çalışmak için hırs yapmış kimin için yine ikiniz için mutlu olmak için bu hırsı birazda sen yapsan.
eski konularına baktım bi insan sürekli mızmızlanır mı
hayatında hiç mi iyi birşey yok
yaşadıkların eşini boğacak öldüm bittim boşanıyorum diyecek birşey yok bence
eşin gelmiş ankaraya yapamamış denemiş olmamış
senin memur olmandan dolayı daha kolay olmuş özel sektörle memurluk aynı şey mi
büyük şehirlerde hayat daha zordur ayağını kaydırmak isteyen çok olur
ve bi gün işsiz kaldı mı iş bulması geçinmesi zordur
eşin kendi işini garanti altına istemesi çok doğal erkek sonuçta
sen çalışmasanda olur ama onun öyle bi lüksü yok
horluyor diye yatak ayırmak adam bütün hafta çalışıyor yoğun yani normal
horlamanın çözümleri vardır onları araştırmak yerine neden yatak ayırmayı tercih ettin
ben şehir değiştirmeden kendi istediğin olmadan mutlu olacağını düşünmüyorum
izin diyorsun eşin 1 hafta izin alsa neden 2 hafta almadın diye surat asarsın kavga çıkartırsın öyle bi izlenim bıraktın nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?