ben ortada bi aşk bi sevgi göremiyorum sadece hayal kırıklığı var, sanırım bu hayal kırıklığı çift taraflı, evliliğinde hiçbi şey istediğin gibi olmadı ve bu seni tüketti, eşin de artık düzelmeyeceğinizi düşünüyo peşinden Ankaraya geleceğini sanmıyorum açıkçası
Daha önceki konularına baktım.
Ve tum bu yasadıklarını okudukca korkmaya başladım erkek arkadasımın memleketı dışında bıyerde yasayamam demesınden.acaba bende ılerıde boyle mı olucam dıye?İyice paranoyak oldum.
Allah kolaylık versin atlatmanızda bu süreci hem sizin hem eşinizin.
hangi ildesin gerçekten merak ettim?
ilgine teşekkür ederm batmana gttm demiş bi ark ben de oaralara yakınm işte. taynle gelsem gam yemezdm .eşimn tercihi...........
ben ortada bi aşk bi sevgi göremiyorum sadece hayal kırıklığı var, sanırım bu hayal kırıklığı çift taraflı, evliliğinde hiçbi şey istediğin gibi olmadı ve bu seni tüketti, eşin de artık düzelmeyeceğinizi düşünüyo peşinden Ankaraya geleceğini sanmıyorum açıkçası
tüm yorumarınızı okuyamadım ama bana filmi anımsattınız 'Revolutionary Road' ve sonu kötü bitmişti.bence sizin derdiniz ankaraya gitmek dgil hayattan bıkmışsınız.hayat zor ve bazen acımasız olabir.eger eşinizi gerçekten seviyorsanız suçu kendinizde veya karşınızda aramayın ikinizde bazı şeylerdenden taviz verip ortak paydada buluşmanız gerekir.birbirinizr değer verin ve az da olsa birlikte birbirinize ayıracağınız planlar yapın.kesinlikle psikoloğa gidin.
yürekli olup sabredip mücadele ederseniz sonunda siz kazanırsınız.
daha öncede konularını okuyup sana yorum yapmıştım cnm. aslında mutluysan yaşadığın yerin hiç önemi yok. mesela ben eşimle Türkiyenin en doğusunda küçük bir şehirde 1 yıl zaman geçirdim ve o günleri düşününce gülümseyerek hatırlıyorum. ki o zaman evli değil nişanlıydık ve ayrı evlerde kalıyorduk. her şey çok kısıtlıydı. parayı kazanıyorsun ama harcayamıyorsun çünkü harcama yapacak bir yer yok:))) yine de çok mutlu ayrıldım ordan. yine olsa yine giderim.
böyle düşününce senin probleminin yaşadığın yerle değil de eşinle ilgili olduğunu düşünüyorum. eşinin biraz fedakarlık yapması gerek. ewt para çok önemli ama her şey de para değil.. birbirinizle zaman geçirmeniz gerekli. hiç olmazsa ayda bir kere çevre illere gidebilirsiniz. evde film izler oyun oynar hoş sohbetler edebilirsiniz. ben şu an büyük bir şehirdeyim ama en büyük zevkim gezmek değil eve gitmek eşiminde öyle.
sizin de böyle olmalıydı. hayatı birbirinize kolaylaştırın cnm. sen mutlu anlar üretmeye çalış eşin karşılık verirse sorun çözülür. yok karşılık vermezse evliliğinizde sıkıntı var demektir. bu denemeleri yap. olmazsa tayin için bişeyler yaparsın. evlilik bitirmek zor bir süreç. şu an yaralısın ve hassassın. daha da yorar seni boşanmak. dilersen de memleketine git biraz dinlen kafa dağıt özleyin birbirinizi. ileride keşke dememek için elinden geleni yap bence. boşanma en son yapılacak olan şey olsun.
dilerim düzelir her şey..
haklısın bende belkide senin gibi davranırdım bilmiyorum
ama biraz sabır biraz anlayış belki eşin büro işinde daha farklı olur kendi işi olduğu için sana daha fazla zaman ayırır
bak varya biraz sakin ve sabırlı olsan herşey çorap söküğü gibi gelicek
eşinin ailesi meselesine gelince hepsi aynı ya haftada bir git güleryüz göster bir işini yap eşine elimden geleni yapıyorum dersin zaten eşinde evde yok 2 saat eşinin ailesiyle geçirirsin
sen mutlu olmayınca başkasına da hayrın olmaz anlıyorum ama ah bir sabretsen
önce adım adım git ben seni herzaman desteklicem öncelikle şu horlama işini hallet de enazında yatakta mutlu olalım rahatça uyuyalım de
sonra yavaş yavaş diğer konulara geç
esin ne is yapıyor cok merak ettım buro acmak ıcın sende ona sart kos calısma saatlerı ve ızın gunu bellı olsun oyle kendı ısım dıye hepten sermesın kendını buroya nedır yanı trılyonluk borcmu var tamam calıssın herkes calısıyor ama bunlar en guzel zamanlarınız dedıgım gıbı sart koy ancak boyle kabul ederım de allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?