bu biberiye olayını denicem benimde cildimde sivilceden kalma biraz kızarık lekelr var bunlar için ne yapabilirim veeeeeee burnumda ve başka bölgelerimde oldukça fazla siyah noka var sıka sıka kızartıyorum her yerimi ne yapmalıyım sence banada bi yardımcı ol lütfennnnn((
canım bende sana bişey sorcam.çay ağacı merhemı sivilcelerım için aldım bugun daha kullanmadım sıvılcelerı sıvılce ızlerıne ıyı gelıyormus.senın bır dusuncen vaormı pekı gecırırmı sıvılcelerımı
sağol canm bı yerde okudum aspırınle saf alkolu karıstrıp cıldınızı sılın dıyodu ne dersın alkol zarar verırmı cılde?
burnuna pamukla limon surebilirsin siyah noktalarina iyi gelicegini dusuuyirum lekelerinede buzlu biberiyeyi yapabilirsin degisime inanamayacaksin siddetle tacsiye ederim bibieriye bulmakta zorlanirsan ayni seyi maydonoz suyyu ilede yapabilirsin
CAY agaci yagi merhem seklinde olani almissin onu sivilce ve sivilce lekelerinin oldugu yere sur gece yatmadan iyi gelir,,,
cay agaci yagi var birde akttarlarda eczanelerde satilan ismi soyle(tea tree) o merhemden biraz daha kuvvetli oldugu icin onu suyla seyreltmeli kulak copuun ucunu islar sonra bir samla cay agaci yagindan sur kulak copune sadece leke ve sivilce olan yerlere uygula baska yerlee uygulama canim,,,
ayriyetten cay agaci saclarada iyi gelir ek bilgi olarak soyluyorum sampuaninizza bir kapak dokerseniz saclariniziz canlandirir(cam terebentin gibi) uzatir besler,,,,Bir baska ozelligide okula giden cocuklarinizin sampuanina katarsaniz okullarda olan BIT lerden cocuklarinizi korursunuz bitler cay agaci kokusundan hoslamazlar buda ek bilgi olsun canlarim i faydali olabilmisimdir optuummmm
canımm çok saolasın allah razı olsun bişey daha sorucam burda bi konuda gül suyu , elma sirkesi ,limon suyunu karıştırıp sürülürse iyi geldiği söylenmiş haftada bir yapsam içine birazçık sodada katsam nasıl olur ağarmı gelir bu kadar asitli şey? Bide gül suyu cildi yağlandırdığı söylenmişti ben yağlammasını istemiyrum çünkü o yağı kurutabilmek için zaten çok ağır bi ilaç kullandım cildim inceldi biraz hassaslaştı ne dersn yapayımmı ?
ne güzel anlatmıssın cok tesekkurler.pekı ben gecelerı merhemı kullansam gün içindede sıvılcelerıme bu yagı kullansam bır zararı olurmu.
canım cok soru soruyorum ama bu merhemı gunduzlerıde kullan dedı bana eczacı acaba gun ısıgından falan zarar verebılırmı cıldıme.
Arkadasinizin biberiye ile yaptigini taze maydanozla yapsak faydasini gorurmuyuz?
Benimde cildimde sivilcelerden kalma izler var, ama cildim biraz daha kuru gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?